Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

ban yemedim canim kendi istegimle gittim yahu bu benim 2.ui banlar haric
geriden izlemiyorum canim dunu yorumluyorum ui dim yazamadim catladim burda

ne komikti ama dmi üstüne yürüyo adamlığına laf edince dövcekler kızı nerdeyse
ama sankı bozok gidicek ya izlemedm duyguyla atıştıkları bölümü ama el falan kaldırmış ya bilemedim

Fatmagulun gitmesini istiyordum ama bu durumda bu hafta bozok bidaki haftaya fatma gul gitsin derim, bozok çok saygisiz, sinir oluyorum ona😖

[

hımm acun.com a bazen bakıyorumda
yarışmayla ilgili baya bilgi oluyormuş orda
bozokta çok başarılı değil ama fatmagüle göre güçlü
hilmi cem ile murat bir anda kabadayı kesildiler vallaha
duygu problem ya bu arada dün gönüllülerin fotoğraflarına baktım da
vuu ne hale gelmişler duyguyu tanıyamadım

Toplu cevap vereyim,bence olay tamamen duygunun luzumsuzlugu,
bozogu kendisi istemiyor adadan gitmesi icin murat gili yandas yapti kendine,
adamlarda kafalarini kullandi bozok giderse takim gucsuzlesecek,
fatmagule zaten soylediler kiz birsey demedi simdi duygunun gazina gelip konusuyor...
duygu tamam guclu felan filan ama ortalik karistirmaktan baska bisey yaptigi yok,
adamlarda kafa motivasyon birakmadi ki yarislarda kazansinlar..

Kameralar olmasa yada su diskalifiye olayi filan duygu ellerinde kalir birinin yada ilerde kalacak ama kim o talihli bilmiyorum

hala konusuyor ya ne cene var arkadas MASALLAH
sayesinde ben susmayi ögrendim

Kameralar olmasa yada su diskalifiye olayi filan duygu ellerinde kalir birinin yada ilerde kalacak ama kim o talihli bilmiyorum

adalar birleşince bnce ümitle birbirine girerler duygu yine herşeye muhalefet elenir belki de ada içi huzuru bozuyor diye

adalar birleşince bnce ümitle birbirine girerler duygu yine herşeye muhalefet elenir belki de ada içi huzuru bozuyor diye

onu bunu bilmem ama cok fena bir kiz,resmen bilerek ortaligi karistirdi..
bu survivordan sonra evde kalir

fatmagulde bozogu yazdi onun yaptiginin sozlukteki anlami ney o zaman ?

tweety kim elendi bana yaz kızım trt dizisine bakıyor bende merak içindeyim!

Şimdi benim anlamadığım birşey var. Murat ve HilmiCem, Bozok'u yazacaz dediler mi demediler mi? :44:

Bozok'un diğer yüzünü çok merak ettim açıkcası. Adam resmen iki yüzlü olduğunu da açıklamış oldu

Bozok diğerlerine karaktersiz diyor ama yarışmalarda Duygu kazandığı zaman Duygu'nun sırtını sıvazlaması, su vermesi falan karaktersizlik olmuyor mu?

en sevmediğim yarişmacı bozok bir balık tutmayla karekterli olunmuyor inşallah elenir!

duygunun cadirinda demisler belki o anlik oyle dediler yani tabi duygununda isine geldi,
bozogun adini yazarken dedi ya dua ediyorum hergun elen diye,
tabi simdide bozogu yazmayinca bunlar duygunun hayalleri suya dusecekti ama,
fatmagulu aldi yanina yine yazdirdi bozogu,
muratla hilminin yerinde olsam duyguyu yazardim ben haketmiyor cunku..

Bence Fatmagül-Bozok yerine Duygu-Bozok smse çıkmalıydı. İkisinden biri gitsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…