Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Birak yea oyun kazanio iyi hosta bu kadarda dirdirci olunmaz,
Oyun kaybedio hemen sucu baskalarina atiyo yok konustularda yok avans olsunda bilmem ne iyyy
Bozokta gitti kendini aga ilan eder kurtuldu ya nasil seviniyodur..

Son düzenleme:
Birak yea oyun kazanio iyi hosta bu kadarda dirdirci olunmaz,
Oyun kaybedio hemen sucu baskalarina atiyo yok konustularda yok avans olsunda bilmem ne iyyy
Bozokta gitti kendini aga ilan eder kurtuldu ya nasil seviniyodur..

bak tiwitoş yolcem saçını hea temem temem sende haklısın duygunun bıdı bıdısı cok:13::13::13::13:

duygudan hırsımı alamıyorum barı senden alalım tolin geç şöyle ortaya

duygunun savunulacak hiç tarafı yok kvdemkılıklı zaten kendısı

içten pazaarlıklı ak şimdi oğlanlarla nasıl samımı olcak onun tek derdı

bozoğu yollamaktı doğru yoluda buldu

Evet tolinden alak hincimizi gec bakim suraya

tivitiy benım twe dememi aratırlar adama

tivitoş dedıyaa

yea ben sızı asıl unluler adası karısınca gürcem taammı adalar birleşınce ınsallah duygu onlarıda mikser gıbı karıstırır subhaneke dınımız amın

yea ben sızı asıl unluler adası karısınca gürcem taammı adalar birleşınce ınsallah duygu onlarıda mikser gıbı karıstırır subhaneke dınımız amın

duygu adalar bırleşince hanı şu beton mıkserlerı varya işte öle bı hal alır gibime geliyo ALLAH sabır selamet versın

Duygu gitmeden temiz bi dayak yer gibime geliyor

İyi gecelerr
Survivor'ı ilk kez böyle heyecanla takip ediyorum ve nedense yarışlarda gönlüm hep gönüllülerden yana :))
Duyguyu ilk başlarda dobra diye seviyordum ama çok sinir oldum o ne öyle ya her konuşması milletin arasını bozmaya yönelik..
Bozoğa üzüldüm ya o mu gitti yani :26:
Fatmagülü gönderselerdi uyuz uyuz hiç kazanamıyor çok yavaş
Muratla hilmicem bana çok karakterli geliyor özellikle murat çok efendi..
Ümit karanla cengiz de öyle tabii ki....

Zor kazanir ilk 4 e kalsa bile umit dogukan cengiz gibi adamlar dururken duyguya ne oluo

bir zamanlar cılız ama hırslı bır merve vardı gecmişşş survıvorda sen onu bılırmısın tivitoşşşşş hanı sımdı molped reklamlarında oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…