Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

ilk kez ünlülerin kazanmasına sevindim

bennu çocuklarını görecek diye

gönüllüler iyice birbirlerine giriyorlar bundan sonra toparlanamazlar gibi

hilmiceme bak agir agbi,
duyguya bak niye bozogun yemegini yiyor simdi

adamlar duyguyu savunup bozokla mesafe koydular duygunun yaptigina bak resmen birbirine dusurdu ortaligi

gül bozogu yazdi oda onlarlaydi konusurken bozok gule niye ters yapmiyorda hilmiye murata yapiyor

Fatmagül 51 kiloymus geldiginde alla alla benle ayni kiloda ben cubuk gibiyim o kiz nasil oyle toplu duruo anlamadim

kızlar ıkınızınde dönmesıne çoksevındım

twety bida gitme

med uslu dur özluyoruz

ay bu duygu benı yedı bıtırdı kız resmen kavgayla beslenıyo kanla beslenen canavarlar gıbı yazıkya üzüldüm çocuklara en çokta murata laf anlatıcam dıye heba ettı kendısını

bozokta açlıktan düşünemıyor sanırım ya 50 gundur kötü olan kız şimdi iyimi oldu fatmagul elencek dıye zaten çocukları karalıyor lafı çarpıtıp ölededıler dıyor acun durumun farkında bozok anlasın dıye açıklıyor takıldığı noktaları ama bozok uçmuş

bozok için çok üzüldüm duygu nasıl bı stratejı uyguluyosa başarıyo

nasıl ınandı bu adam duyguya kendısını yollayanlarla samımı oldu

gül in bıle daha çok sevenı olması şaşırtıcı

bozok gitti inanamıyorum gerçekten,artık f.gül yakalar zıpkınla balıklarıf.gülün gideceğinden emindim sadece 2 oyun kazandı bugüne kadar şu insanları anlayamıyorum

ben bozok gider demistim cunku acunnun sitesinde dun okudum pek seveni yoktu..zaten cok guclude degildi..

ben bozok gider demistim cunku acunnun sitesinde dun okudum pek seveni yoktu..zaten cok guclude degildi..

öle demesene tiviticim yaa gülden duygudan ıyıydı gene tam yenı yenı sevmeye başlamıştım ama kontürum yoktu

ya evet pek guclu degıldı ama fatmagule gore ıyıydı ya pufffff gonulluler hepten çöker artık

bende mesela bozoğu sevmiyordum ama f.güle göre bin kat iyiydi adam canını dişine takıp bişeyler kazanmaya çalışıyordu bide tabi balıkları falan o tutuyordu ya o yüzden gitmesine şaşırdım

tiwiii bak burda duygunun hakkını yıyosun duygu bence kalmayı hakedıyo cunku cok oyun kazanıyo ve unlulerın hatunları kadar yemek yemedıgı halde duygu nerde kaybettı bılıomusun en basta agresıf tavırlarıyla kaybettı sonra cevırmeye calıstı ama olmadı bu aksamda en uyuz oldugum kısı hılmıcem oldu ne bıcım tavırlar oyle be

öle demesene tiviticim yaa gülden duygudan ıyıydı gene tam yenı yenı sevmeye başlamıştım ama kontürum yoktu

bende mesela bozoğu sevmiyordum ama f.güle göre bin kat iyiydi adam canını dişine takıp bişeyler kazanmaya çalışıyordu bide tabi balıkları falan o tutuyordu ya o yüzden gitmesine şaşırdım

gulden iyiydi canim en azindan ac kalmiyorlardi...
Ben unlululerden yanayim gonullulerle ilgilenmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…