bir zamanlar cılız ama hırslı bır merve vardı gecmişşş survıvorda sen onu bılırmısın tivitoşşşşş hanı sımdı molped reklamlarında oynuyo
Hangi merve amazon mu
Ben 2 senedir takip ediom survivoru oncedini takip etmedim
ahahahahha twitinin bilmediği birşey çıktı
survivor zamani yoktunuz sabahin korunde geldiniz ha
Adada Duygu yüzünden sinirlenmeyen hiç kimse kalmadı..Herkesi çığrından çıkardı kız.
Fatmagülün şuanki oynadığı tamamen politik,duyguyu sevdiğinden falan değil.
Sırf oy topluyor diye duygunun dibinden ayrılmıyor.Bide konuşma aralarında 20 sn duruyo ya fatmagül , sinir oluyorum
tabiki isteyen istediği kişiyi tutabilir....hilmi cem niye utansın ki onun üzerine yürürken..o cocugu da o hale getiren utansın...bi insan sizin de sabrınızı zorlayabilir....ayrıca bende ünlüleri tutuyorum.....
duygunun cesaretine diyecek bi şey yok zaten.....arkadaki ekipten haberin var mı bilmiyorum.....ben olsam bende cesaret ederdim....pascalla nihatın kavgasını izlerseniz duygunun da yanında en az 30 kişi olduğunu anlarsınız..bir de görünmeyen var orda...
bence duyguyu yazmak sıkar biraz...onunla basedemeyeceklerini bildikleri için yazmıyolar.....onun karsısındaki gidiyo duygu kalıyo....acun duyguyu gönderirmi ya....o giderse sorunu kim çıkaracak...nasıl reyting alacak başka....hep aynı seyler....
yalnız duygu uyurken yengeçleri gördünüz mü.....kafasında geziyoduu....yatağı yengeç doluydu yaa....ben çıldırdım oturduğum yerde.....
zaten bi survivor bide following dizisine uyuz oluyorum...ama yine de izliyorummmmm
canım görunmeyen adamlar mı?ekıp arkası tabıkıde onları takıpte herhangı acil durum ıcın ama duygu acıktıkca yemek yetıstırıp yengecler uzerıne gelınce ayy aman dur duygu bız hallederız demıolar herhalde.
neolursa olsun bır erkege yakısmıck davranıslar sergılıo o muratla hılmıcem ben utandım vala onları ızlerken al sana eşlerını dovecek bır adam daha hilmicem.sevgılısı varmı bılmıorum ama varsada o kızım yerınde olsam anında terkedderım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?