Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

bir zamanlar cılız ama hırslı bır merve vardı gecmişşş survıvorda sen onu bılırmısın tivitoşşşşş hanı sımdı molped reklamlarında oynuyo

Hangi merve amazon mu
Ben 2 senedir takip ediom survivoru oncedini takip etmedim

Duygu ne yatı ne etti bozoğu gönderdi ya , bişey diyemiyorum
Fatmagül ve Duygu nasıl beslenmeyi düşünüyolar acaba..
Ama zaten ben duygunun nasıl beslendiğini çözemedim,tek başınaykende ne yediğini göstermiyolardı..bi iş olduğunu düşünüyorum :44:
Zaten adalar birleşicek , Acun süpriz falan dedi , oda bahanesi.Bozok gittikten sonra balık tutacak kimse olmayacağı için önceden kurgulanmış..

bozoğa yazık oldu o da elenmeyi beklemiyordu şaşırdı adam
dağhan nasıl şoka girdi herkese bakıyor dönüp dönüp
fatmagülde havaya girer şimdi bende seviliyormuşum diye
murat ve hilmi cem yine duyguya yanaşırlar adalar birleşince naparlar bilemiycem:44:

muratta ne yapsa pisman oluyor dolu dolu gozler bozogu yolcu ederken bir suru ozur diledi haftayada duyguyu yazacaklarini ima etti

survivor zamani yoktunuz sabahin korunde geldiniz ha

bence duyguyu yazmak sıkar biraz...onunla basedemeyeceklerini bildikleri için yazmıyolar.....onun karsısındaki gidiyo duygu kalıyo....acun duyguyu gönderirmi ya....o giderse sorunu kim çıkaracak...nasıl reyting alacak başka....hep aynı seyler....

yalnız duygu uyurken yengeçleri gördünüz mü.....kafasında geziyoduu....yatağı yengeç doluydu yaa....ben çıldırdım oturduğum yerde.....

zaten bi survivor bide following dizisine uyuz oluyorum...ama yine de izliyorummmmm

duygu ne yemeklere katıldı ne balıkları yedi.!! ve yiyenler gibi ayakta durdu!!!!!!!! ilginç cidden çok ilginç..

ameeli nin dediği gibi onu hiç göstermediler. bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum...

adalar birleşince barınamaz umarım... mikser duygu!

ayyy vallahi yazmıyım yazmıyım dedim ama azıcık okuyuncada kendımı tutamadım.
kızlarrr bozoğun nesini seviosunuz anlamadım adam balık tutmaktan baska işe yaramıo
hele kı murat duyguyu ünlüler takımına şikayet edıo çocuk gıbı.
hılmıceme nedemelı hıcmı utanmadı duygunun uzerıne yururken??
bide demedımı ben delıkenlı abilerle buyudum kımse benım adamlıgıma laf edemez hele o kaşları bakışları ayy koptum gülmekten rezil yaaaa.
fatmagul desen 2 lafı bi araya getiremio acun ne dıe koymus o kızı zaten anlamadım.
duygununda zaten parad gozu olmadıgı ıcın kız içinden geldıgı gıbı davranıo hele evını ayırması o yengeclerdn korkmaması yanı cesaretıne hayran kaldım en başta zaten .
bence sizler bırkere daha dusunun
buarada ben yalnız duyguyu tutuorum
dağhanmıdır nedır o tip ne yaaa ortalıkta onun bunun yem atması beklıoda karnı doyuyo

tabiki isteyen istediği kişiyi tutabilir....hilmi cem niye utansın ki onun üzerine yürürken..o cocugu da o hale getiren utansın...bi insan sizin de sabrınızı zorlayabilir....ayrıca bende ünlüleri tutuyorum.....
duygunun cesaretine diyecek bi şey yok zaten.....arkadaki ekipten haberin var mı bilmiyorum.....ben olsam bende cesaret ederdim....pascalla nihatın kavgasını izlerseniz duygunun da yanında en az 30 kişi olduğunu anlarsınız..bir de görünmeyen var orda...

duygu insanlarin sabrini zorluyor sonrada vay efendim uzerime yurudu,
insanlarin adamligina laf ediyor ben olsam bende yururum adami cileden cikartiyor,
dir dir dir ortalik karistirmaktan baska ne ise yariyor iyiki bi oyun kazaniyor,
dirdiriyla kafa birakmioki digerlerinde,
oyunu kaybedincede suc hep baskalarinda yok konusuolar,
yok avans olsun fasa fiso,
hilmicem gercekten komikti adam birden sekil tavir degisti

Adada Duygu yüzünden sinirlenmeyen hiç kimse kalmadı..Herkesi çığrından çıkardı kız.
Fatmagülün şuanki oynadığı tamamen politik,duyguyu sevdiğinden falan değil.
Sırf oy topluyor diye duygunun dibinden ayrılmıyor.Bide konuşma aralarında 20 sn duruyo ya fatmagül , sinir oluyorum

fatmagul adrianaya benzetiolardida gittikce alakasi olmadigini dusunuyorum..on disleri kendinin mi bilmemde asiri buyuk disleri

canım görunmeyen adamlar mı?ekıp arkası tabıkıde onları takıpte herhangı acil durum ıcın ama duygu acıktıkca yemek yetıstırıp yengecler uzerıne gelınce ayy aman dur duygu bız hallederız demıolar herhalde.
neolursa olsun bır erkege yakısmıck davranıslar sergılıo o muratla hılmıcem ben utandım vala onları ızlerken al sana eşlerını dovecek bır adam daha hilmicem.sevgılısı varmı bılmıorum ama varsada o kızım yerınde olsam anında terkedderım

yalnız hilmicemin surat ifadesi nasıl değişiyo ben şaştım kaldım
normal zamanda ağzı bi karış açık sürekli gülen , oyun kazanınca kendini yerden yere vuran hilmi gitti
resmen ikinci kişiliği ortaya çıktı , abiler falan , şok oldum

korkunçtuu yaaa :18::18::18:
kafasında, ayaklarının ordaaaaaa
ama keşke yiyip bitirseydi duyguyuu
o kıza aynen şöle yapmak istiyorumm
afedersiniz ama utanmasa burnunun b.kuyla kavga etcekkk manyak kızzz

acil durum için mi.....ya Allah askına.....cogu ihtiyaçları karsılanıyo zaten....ağdasıymış,epilasyonuymus,kas bıyık...bitlenmeleri lazımdı şimdiye....bunlar yapılıyosa zaten daha bilmediğimiz neler yapılıyo...bence fazlasıyla önyargılısın...hilmi cemin davranışlarını tabiki onaylamıyorum...ama o hale gelmesinde duygunun payı var...ya kız kendi grubunda olmayan ümit e bile saçma sapan laflar söylüyo....amaç ne milleti demoralize etmek....bide demoralze etmesi var hatunun.....ama sonunda kendi demoralize oluyo o ayrı...

ayrıca su an kendimi survivor da gibi hissettim duygu gibi düşünen biriyle konuşuyorum ve anlaşılmayı bekliyorum benimki de iş mi yani....

neyse arkadaşım sana ve duyguya başarılar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…