evet çok pis. Larissa katıldığı bir programda demiş zaten Dağhan çok pisti diye saçlar falan berbat kaybettiler işte bir de ünlüler konuştukça gözlerini belertmesi yok mu oyacağım geliyor vallahi karaktersiz işte.
Aynen yaa hop oturup hop kalktım derbi izler gibiydim o Dağhan'ın sözlerine inat ünlüler kazansın istedim gerçi gönüllülerde tuttuğum tek adam yok hepsi ama hepsi ikiyüzlü.
Hilmi de Muratta Bozok'a sarıldılar ve Duygu gidecek öcünü alıcaz dedi ne oldu yemedi çünkü Duygunun onları elemesinden korktular. Yine Fatmagül yazdılar. Duygu zaten Fatmagül'ü resmen kullandı. Murat'ta Hilmi de delikanlı değiller. Ama Fatmagül'ü eler Murat.
duygu orda kimi kullanmadı ki.güya sahip çıkıyormuş gibi yapıyor sonra işi bittimi.popolarına tekmeyi vuruyor.
evet herkesi kullanıyor sesi çıksında nasıl çıkarsa çıksın onlar gitmiş Fatmagül'e seni yazıcz demiş neyin derdinde yanii neymiş Murat ve Hilmi arkasından konuşmuş Bozok'un o konuşmuyor mu sanki hiç kameralara herkesin hakkında. Teker teker göndermeyi düşüünyor ama Murat'ı Hilmi'yi, Fatmagül'ü gönderir Dağhan'ı da ancak ünlülerden gönderemez çok zor Ümit ve Doğukan'ı göndermesi eğer adalar tam olarak birleşirse onların da sabrını zorlar işte bunlar böyleler der yine.
Oyy oyyy oy maşallah gönüllüler kazandıDünkü acunun ünlülere hediye ettiği dokunulmazlık oyunundan sonra sinirlerim iyice gerilmişti,hatta bugün ödül oyununda acun napıp da ünlülere verecek ödülü diye bekledim ama bariz bir şekilde gönüllüler iyiydi ve eşitlik diye birşeyde olmadı onları tutsun helal size gönüllüler
Ben de şaşırdım.
Acun kanoya atlayıp kendi çeker diye düşünmüştüm
Ha haa haolurdu valla
Bu arada dağhan konusunda dağhana hak verilyorum..çünkü enpati kuruyorum ünlü arkadaşları onu dışlayıp yolladılar adadan neyapsın hangimiz sindirebilir hangimiz hazmedebilir dışlanmak kötü birşey hepimiz hırslanırız siz kimi kaybettiniz göreceksiniz gibi tepkimiz olur yani kendi açımdan öyle düşünüyorum adamlar beni şutlamış dedikodunun kıralını yaparım bee kim tutar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?