Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

duygu fatmagülün haddinden geleceğini düşünüyor.önce kendine tehlikeli olanları yollayacak gerisi kolay.yeri geldimi,murat ve hilmilen başa çıkamıyor.önce onları yollayacak.

bir duyguyu,birde nihat doğanı sevemedim şu yarışmada.ne zaman çıksalar deiştiriyorum kanalı...

bozok bir programda duygunun şizofren olduğunu söylüyor
ve dağhanla kavga edecekler kimseyle anlaşamaz o diyor
doğru bildi
birbirlerini yiyorlar tanıtımda

duygu orda kimi kullanmadı ki.güya sahip çıkıyormuş gibi yapıyor sonra işi bittimi.popolarına tekmeyi vuruyor.

evet herkesi kullanıyor sesi çıksında nasıl çıkarsa çıksın onlar gitmiş Fatmagül'e seni yazıcz demiş neyin derdinde yanii neymiş Murat ve Hilmi arkasından konuşmuş Bozok'un o konuşmuyor mu sanki hiç kameralara herkesin hakkında. Teker teker göndermeyi düşüünyor ama Murat'ı Hilmi'yi, Fatmagül'ü gönderir Dağhan'ı da ancak ünlülerden gönderemez çok zor Ümit ve Doğukan'ı göndermesi eğer adalar tam olarak birleşirse onların da sabrını zorlar işte bunlar böyleler der yine.

[ aynen murat ve hilminin, bozoğun dedikodusunu yaptı dedi duygu.ona bakarsak duygu herkezin dedikodusunu yapıyor.hem arkadan hem yüze çalışıyor kadın.ünlüler ve gönüllüler birleşirse duygu ünlüleride birbirine düşürür.kadın kime cepe alırsa başkalarını kenara çekip fitneliyor.ağızlarından lafta alıyor.sonrada o kişilen arası bozuldumu koz olarak kullanıyor.benim bildiğim laf taşınmaz.konuştularsa elbet bozok duyacaktı.söyleyerek değerinide tamamen düşürdü.ünlüler adasında duyguyu düşünemiyorum ümitle hergün tartışırlar.
/COLOR]

Oyy oyyy oy maşallah gönüllüler kazandı Dünkü acunun ünlülere hediye ettiği dokunulmazlık oyunundan sonra sinirlerim iyice gerilmişti,hatta bugün ödül oyununda acun napıp da ünlülere verecek ödülü diye bekledim ama bariz bir şekilde gönüllüler iyiydi ve eşitlik diye birşeyde olmadı onları tutsun helal size gönüllüler

Pis kafa dağhan hala kimi geçtiğinin hesabını yapıyor.
Yok doğu kıl payı geçmiş, yok cengizi geçmiş, yok ümiti yenmiş.

Ödülü kazandık diyeceğine, onu geçtim bunu geçtim.
Gıcık afedersin

Ben de şaşırdım.
Acun kanoya atlayıp kendi çeker diye düşünmüştüm

Ben de şaşırdım.
Acun kanoya atlayıp kendi çeker diye düşünmüştüm

Ha haa ha olurdu valla
Bu arada dağhan konusunda dağhana hak verilyorum..çünkü enpati kuruyorum ünlü arkadaşları onu dışlayıp yolladılar adadan neyapsın hangimiz sindirebilir hangimiz hazmedebilir dışlanmak kötü birşey hepimiz hırslanırız siz kimi kaybettiniz göreceksiniz gibi tepkimiz olur yani kendi açımdan öyle düşünüyorumadamlar beni şutlamış dedikodunun kıralını yaparım bee kim tutar beni

Canım ama kural bu, hani bir kişi gidecek.
Aralarında en güçsüz oydu.

Biraz hazmetmek lazım, binlerce insanın önündesin yahu.
Cidden o konuşmaları çok irrite etti beni.

Ha bakın bakın kimi kaybettiniz tepkisi herkeste olur, ama her tepkinin de bir adabı vardır.

En sakin gördüğüm Fatmagül'ü bile çileden çıkardın Duygu helal sana.

Bizim mailler yerine ulaşmış, acun açıklama yapıyor şu an, şike yok kural var diye.
İyi ki külahımı bırakmışım konseye

Dağhan amma dedikoducu çıktı.......
gönüllüler adasını karıştıracak bence.....

maalesef konseyi izleyemedim meraktan çatlamıştım açıkçası muratın gitmesine üzülecektim f.gülün gitmesi iyi olmuşsırada dağhanla duygunun kapışmaları var bence zaten duygunun kimseyle anlaşabileceğini düşünmüyorum

dağhan yavaş yavaş hilmiyle muratın yanına yaklaşmaya başladı
çok kötü plan ları var hissedebiliyorum
bu hafta da dokunulmazlığı kaybederlerse duyguyu yazarlar kesin
fatmagül de giderken hafiften laf dokundurdu sanki duyguyaa:44:

Günaydınlarr,fatmagül gitmiş demi iyi oldu aslında bu yaşta ne kadar ağır bir kız hareketleri filan..Hızlı değil di zaten,gitmesi iyi oldu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…