Duygu'yu yazmadı mı? Geçen hafta buraya yazılacak isim belli dedi ama yan çizdi. Delikanlı abileri kızacak şimdi ona :76:
Abiler dövecek onu.
Murat giderse çok haksızlık olacak ya süs bitkisi gibi olan Fatmagül'ün hakkı değil o ada
Zaten giderse ünlülerin önü açılır daha rahat oyun alırlar.
Dağhan'ın pohpohlanmaktan başka derdi yok bence. B<k Duygu pohpohladı hemen havalara girdi şimdi ondan iyisi yok, oyun performansı da artar böyle böyle.
Gönüllülerin taraftarı oldum şimdiye kadar ama çirkeflik ve ikiyüzlülük soğuttu beni, ünlüler grubunu tutuyorum artık. Dağhan gitti ünlüler takımı da temizlendi
Duygu'yu yazmadı mı? Geçen hafta buraya yazılacak isim belli dedi ama yan çizdi. Delikanlı abileri kızacak şimdi ona :76:
dağhan ne karaktersiz çıktın yaaaaaaa
fatmagülün gözleri lensonlarla nasıl oynabiliyor,adada kumu var suyu var :44::44:
ayrıca şikeeeeeeeeeeeeeeeeeee barizdi...Acunnnnnnnnnkurgu çöktü be
yeni bölümde fatmagülle duygu kavga ediyor
dağhanla duygu kavga ediyor
arkadaşım tamamen katılıyorum söylediklerinee
evde televizyonla kavga ederek izledim dün yarışmayı yaa
acunun parmağı varmış gibi geliyo bu işte
neyse ben zaten ünlüleri tutuyorum
dağhan anormal duygu anormal
kankilikleri iki gün bile sürmedi işte
kavga edecekler bu bölümde
fatmagül gitse barii
hiç bi işe yaramıyoo
ümit in sportmence dağhana laf atmalarını yerim yaayrıca biri sevabına dağhanı yıkasın o ne pisliktir ötekilerde aynı yerde yaşıyor ama ne bileyim adam 55 gündür ya da ne kadarsa hiç suya girmemiş gibi pis fesat Allah kimsenin karşısına böyle karaktersiz kişi çıkarmasın umarım kaybederler bugün
Yahu bir de şu dağhana çok gıcığım şu an, sırf o mort oldu diye sevindim desem yeridir.
Ne saçma sapan biriymiş yahu
Dağhan zaten zenne gibi bişey ya. :// Bir öyle bir böyle.. ://
--
Hey yavrum heey, Erkek Hilmii.Burada haftaya Duygu yazacak Duyguu !! diye yırttın kendini be çocuum..
Evet Fatmagül'ü yazması doğru bir karardı ama öyle delikanlılık lagalugası yapıp ağzından bir laf çıkıyorsa da buna uyacaktı..
Biz delikanlı abilerle büyüdük demekle maalesef delikanlı olunmuyor, ağzından çıktı mı yapacaksın.
valla bana da en başından beri öyle geliyor.Acun duyguyu orada sonuna kadar saklayacak....neymiş bu duygu yaaa kimi yazdıysa gitti.muratı yazdı bakalım murat mı gidecek.eğer murat giderse şokkkkk olurum.bu adadan herkezi tek tek yolllayacağım dediğine göre bildiği birşey var.acunun parmağı duyguyu orda saklaması nede olsa duygu çok güzel kavga ediyor.reytinklerde havada uçuşuyor..
Doğukan'a içim gitti canım benim ya güçlü olmaya çalıştıııı çalıştı ama dayanamadı içim parçalandı izlerken hepsini cengiz de aynı şekilde çok üzüldüm
dokunulmazlık oyununda resmeeeeennnnn hoppp oturdum hop kalktımmmm
helalll olsuuuun DOĞUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
valla bana da en başından beri öyle geliyor.
ben ünlüleri tutuyorum aslında
ama objektif olmak gerekirse muratın gitmemesi gerekiyo.
:44: yoksa gönüllülere yazık olur
aynen yaa. bildiğin bağıra çağıra kavga ettim televizyonla
doğukan oyunlarda çok pasifti başlarda
biraz da gönderileceğini anlayınca hırslandı sanırım
Doğukan'a içim gitti canım benim ya güçlü olmaya çalıştıııı çalıştı ama dayanamadı içim parçalandı izlerken hepsini cengiz de aynı şekilde çok üzüldüm
dokunulmazlık oyununda resmeeeeennnnn hoppp oturdum hop kalktımmmm
helalll olsuuuun DOĞUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Duygu hem Fatmagül hem de Dağhan ile kavga ediyor ohhh
Survivor kızlar-erkeklerdeki Ertan-Oğuzhan-Aydın'dan sonra en nefret ettiğim üçlü Duygu-Dağhan-Fatmagül
Bu Duygu'nun annesi internette kızına küfür edenlere dava açmış. Bunca yıllık survivor takipçisiyim ilk defa böyle birşey duyuyorum.
Dediklerim düşündüklerim çıkıyor işte. Baştan dedim Duygu Fatmagül'ü kullandı kendi tarafına çekti oy birliği sağladı ve Bozok elendi. Onu koruyorum havasına Murat ve Hilmi'ye hiddetlendi çünkü tartışacağı önce çıkacağı mevzu kalmamıştı. Zamanında Fatmagül yaklaştıkça yanından kovan Duygu değil miydi. Konseyde bu kız o kadar oyun kazandırıyor bilmem ne diyen insan ki bir iki oyunda ancak başarılı olmuştur şimdi bir topa vuramıyorsun diyor fragmanda Fatmagül'e bu havan kime diyor. Dağhan'la da girdiler birbirlerine olmaz çünkü bir ipte iki cambaz oynamaz ikisi de agresif alttan almayan insanlar Duygu pohpohladı bunu neden konseyde kendi ismini yazmasın yanına yandaş alsın diye hem de ne ikiyüzlülükle şimdi girerler birbirlerine. Hani Dağhan süperdi en iyi kişiyi almışlardı takımlarına ne oldu ne değişti. Gönüllerin topu ikiyüzlü yaa vall Dağhan gitti ünlüler adasında sorun falan kalmadı hepsi güzelce anlaşıyor ama Bennu ve özellikle Irmak gitsin yaa hiçbir oyunda başarı gösteremiyor kız. Doğukan'ı izlerken gözlerim doldu helal olsun ona bu başarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?