Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Abiler dövecek onu.

Murat giderse çok haksızlık olacak ya süs bitkisi gibi olan Fatmagül'ün hakkı değil o ada

Zaten giderse ünlülerin önü açılır daha rahat oyun alırlar.

Aynen dağhandan sonra ünlüler adasında huzur geldi.duygu onu asla pohpohlamaz.iki gün sonra kavga ederler.ikiside kavgacı işte.kavgacı adanını dağhanı eksikti oda tam oldu.şimdi bozok gitti duygu dağhanla yesinler birbirlerini.eee gelen gideni aratırmış boşa dememişler..bu arada doğukan manco bugün çok güzel oyun oynadı.

dağhan ne karaktersiz çıktın yaaaaaaa

fatmagülün gözleri lens onlarla nasıl oynabiliyor,adada kumu var suyu var :44::44:

ayrıca şikeeeeeeeeeeeeeeeeeee barizdi...Acunnnnnnnnn kurgu çöktü be

yeni bölümde fatmagülle duygu kavga ediyor

dağhanla duygu kavga ediyor

arkadaşım tamamen katılıyorum söylediklerinee
evde televizyonla kavga ederek izledim dün yarışmayı yaa
acunun parmağı varmış gibi geliyo bu işte
neyse ben zaten ünlüleri tutuyorum
dağhan anormal duygu anormal
kankilikleri iki gün bile sürmedi işte
kavga edecekler bu bölümde
fatmagül gitse barii
hiç bi işe yaramıyoo

iyicene saçmaladılar ben gönüller kazanacak sanımştım bu naısl oldu hilmi cengiz olayında hilmi önce geldi die gördüm ben günün yıldızı ise doğukandı ünlüleri tutmamama rağmen kesinlikle mikemmeldi

Acun duyguyu orada sonuna kadar saklayacak....neymiş bu duygu yaaa kimi yazdıysa gitti.muratı yazdı bakalım murat mı gidecek.eğer murat giderse şokkkkk olurum.bu adadan herkezi tek tek yolllayacağım dediğine göre bildiği birşey var.acunun parmağı duyguyu orda saklaması nede olsa duygu çok güzel kavga ediyor.reytinklerde havada uçuşuyor..

evet çok pis. Larissa katıldığı bir programda demiş zaten Dağhan çok pisti diye saçlar falan berbat kaybettiler işte bir de ünlüler konuştukça gözlerini belertmesi yok mu oyacağım geliyor vallahi karaktersiz işte.

Yahu bir de şu dağhana çok gıcığım şu an, sırf o mort oldu diye sevindim desem yeridir.

Ne saçma sapan biriymiş yahu

Aynen yaa hop oturup hop kalktım derbi izler gibiydim o Dağhan'ın sözlerine inat ünlüler kazansın istedim gerçi gönüllülerde tuttuğum tek adam yok hepsi ama hepsi ikiyüzlü.

Hilmi de Muratta Bozok'a sarıldılar ve Duygu gidecek öcünü alıcaz dedi ne oldu yemedi çünkü Duygunun onları elemesinden korktular. Yine Fatmagül yazdılar. Duygu zaten Fatmagül'ü resmen kullandı. Murat'ta Hilmi de delikanlı değiller. Ama Fatmagül'ü eler Murat.

Dediklerim düşündüklerim çıkıyor işte. Baştan dedim Duygu Fatmagül'ü kullandı kendi tarafına çekti oy birliği sağladı ve Bozok elendi. Onu koruyorum havasına Murat ve Hilmi'ye hiddetlendi çünkü tartışacağı önce çıkacağı mevzu kalmamıştı. Zamanında Fatmagül yaklaştıkça yanından kovan Duygu değil miydi. Konseyde bu kız o kadar oyun kazandırıyor bilmem ne diyen insan ki bir iki oyunda ancak başarılı olmuştur şimdi bir topa vuramıyorsun diyor fragmanda Fatmagül'e bu havan kime diyor. Dağhan'la da girdiler birbirlerine olmaz çünkü bir ipte iki cambaz oynamaz ikisi de agresif alttan almayan insanlar Duygu pohpohladı bunu neden konseyde kendi ismini yazmasın yanına yandaş alsın diye hem de ne ikiyüzlülükle şimdi girerler birbirlerine. Hani Dağhan süperdi en iyi kişiyi almışlardı takımlarına ne oldu ne değişti. Gönüllerin topu ikiyüzlü yaa vall Dağhan gitti ünlüler adasında sorun falan kalmadı hepsi güzelce anlaşıyor ama Bennu ve özellikle Irmak gitsin yaa hiçbir oyunda başarı gösteremiyor kız. Doğukan'ı izlerken gözlerim doldu helal olsun ona bu başarı.

Bana göre dün ki konseyden çıkması gereken en son isim Murat'tı.Adanın en aktif kuvvetli oyuncusu yani ne işi var ismi çıkanlar arasında.Fatmagül de Duygu'ya uydu Murat'ı yazdı yani.Murat giderse de zaten sanmıyorum ki gönüllüler adası kalsın.Fatmagül mü kurtaracak o adayı Murat'ın yerine kalarak.Aynı şekilde Bozok'un elenmesi çok kötü olmuştu Murat'ta giderse tam olur.

Duygu hem Fatmagül hem de Dağhan ile kavga ediyor ohhh
Survivor kızlar-erkeklerdeki Ertan-Oğuzhan-Aydın'dan sonra en nefret ettiğim üçlü Duygu-Dağhan-Fatmagül

Bu Duygu'nun annesi internette kızına küfür edenlere dava açmış. Bunca yıllık survivor takipçisiyim ilk defa böyle birşey duyuyorum.

Doğukan'a içim gitti canım benim ya güçlü olmaya çalıştıııı çalıştı ama dayanamadı içim parçalandı izlerken hepsini cengiz de aynı şekilde çok üzüldüm
dokunulmazlık oyununda resmeeeeennnnn hoppp oturdum hop kalktımmmm
helalll olsuuuun DOĞUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

valla bana da en başından beri öyle geliyor.
ben ünlüleri tutuyorum aslında
ama objektif olmak gerekirse muratın gitmemesi gerekiyo.
:44: yoksa gönüllülere yazık olur

aynen yaa. bildiğin bağıra çağıra kavga ettim televizyonla
doğukan oyunlarda çok pasifti başlarda
biraz da gönderileceğini anlayınca hırslandı sanırım

bencede murat giderse ünlüler takımı biter. bende tv kavga ettim nedenide dağhanın mars olması için.kendisi doğukandan daha iyimiş miş miş.doukan oynadıkca bende evin içinde ayağımı oyana buyana döndürdüm durdum . sanki ben öyle yaparsam yenecek.çocuklarda benlen hop oturup kalktı.doğukan sonrada dağhana bir bakış attı gördünüzmü bilmem çok imalıydı.

gerçekten dün akşam benimde gözüm doldu.

dağhan,fatmagül,ırmak,duygu,bozok bende bunları hiç sevemedim.

duygu orda kimi kullanmadı ki.güya sahip çıkıyormuş gibi yapıyor sonra işi bittimi.popolarına tekmeyi vuruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…