Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Bir de o var evet, iskeleden alındı top.
Açık ve net şike yapıldı, hem de milyonların gözü önünde

Cemmatçi zihniyetten ne beklenir ki zaten
Hile hurda..

Bu arada gönüllüleri de pek hazetmiyorum, hele dağhanın katılımıyla iyice itici oldular.
Ama hilmicemin kazandığı oyunu resmen yedi.

Aynen aynen bende gönüllüleri pek tutmuyorum.
Hoş zaten Hilmi salaklaşıp topu ebesinin nikahına uçurmasa onlarında dokunulmazlık..
İş Acun'a gelince otomatik olarak yeniliyorlar işte akılları başlarına gelsin..

Acuna fena kıl kaptım şu an, siteye mail atacağım.
Şikeci şey

Yahu bir de şu dağhana çok gıcığım şu an, sırf o mort oldu diye sevindim desem yeridir.

Ne saçma sapan biriymiş yahu

Bende yazcam.
Ne yazalım tam olarak azıcık akıl ver
Ben asabi insanım şimdi uygun laf bulamam.

Hilmicem-cengiz yarışının son bölümünü kesseydiniz bari, milyonların gözü önünde şike yapmak, berabere olan bir oyunu ünlülere vermek neyin kafasıdır acun? Orada güneşte fazla kaldın galiba..

Yazıcam

Haksızlığa hiç gelemiyorum yahu, anarşist tarafım kabarıveriyor

Aynen yahu

Gönüllülerden kim smse kaldı biri bilgi versin izleyemiyorum çatlıcam :)

Arkadaşım ben o haksızlıklardan sonra izlemedim ama Fatmagül ve Murat galiba. :/
Yanlış da bilgi vermiş olabilirim.

Eğer öyleyse gönüllülerde sempati duyduğum tek insan Murat gidecek yani tüh ya Fatmagül yata yata kalsın o adada hiç dönmesin

Abence fatma gül gitsin iyi oyun oynamıyor

Çirkefliğim bulaşıcı mı ne

Fatmagülle Duygu kavga ediyor ????
Resmen dengesizler yahu, bi canım bi canın çıksın.. Normal değil; kurgu bile itici

Evet ya, ne acayip insanlar.
En azından ünlüler o çizgiyi bozmadılar hiç.

Aralarındaki kara sineği de yolladılar karşı tarafa

Evet ya, ne acayip insanlar.
En azından ünlüler o çizgiyi bozmadılar hiç.

Aralarındaki kara sineği de yolladılar karşı tarafa

Dağhan zaten zenne gibi bişey ya. :// Bir öyle bir böyle.. ://

--
Hey yavrum heey, Erkek Hilmii. Burada haftaya Duygu yazacak Duyguu !! diye yırttın kendini be çocuum..
Evet Fatmagül'ü yazması doğru bir karardı ama öyle delikanlılık lagalugası yapıp ağzından bir laf çıkıyorsa da buna uyacaktı..
Biz delikanlı abilerle büyüdük demekle maalesef delikanlı olunmuyor, ağzından çıktı mı yapacaksın.

Duygu'yu yazmadı mı? Geçen hafta buraya yazılacak isim belli dedi ama yan çizdi. Delikanlı abileri kızacak şimdi ona :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…