Bennuyla ırmak kaldı
kımler yazdı canım bennuyla ırmak bırbırınımı yazmış
bennu kalıyo
yarın ki bölümün fragmanında gördm bennuyu
bennu kalıyo
yarın ki bölümün fragmanında gördm bennuyu
Evet canım ama çok yanlış bir strateji bana göre.
Irmak ümit ya da cengizle kalacaktı, ikisinin karşısında her halükarda giderdi ırmak.
Şimdi bennu giderse ne olacak?
Irmak, acaba koşsammı koşmasammı diye düşünürken duygu finishe varmış olur.
Yanlış yaptılar bence.
yazık olmuş duygu içten bitiryo insanı psikolojıyı çökertiyo bak akılları karıştı yalnış streteji uygulamaya başladırlar zaten oyunlardada dökülüyorlar
Ayy keti
Duygu yaptı dimi, dövelim
acunda çok karıştırdı oyunu hiç ödül vermıyo
ödül oyunları daha keyıflı böyle gerım gerım gerılıyorum :18::18::18:
önceki hali daha güzeldi dişli yarışmacı buldum dıye etınden sutunden yararlanmaya çalışıyo bozdu oyunu
ay duygu acunu güldürdü ya Allah da duyguyu güldürsün dicemde hic icimden gelmiyo :26:
neyse ben uymayayim Allah da onu güldürsün
hatta gülmekden catlasin patlasin ay yirtilsiiinn
ay töbee yok yok ben bu kiza karsi iyi olmicim
onlar yemedikçebenımde yemesım geliyor 2.oyun daa bişi yemediler4 güne çıkarıldı yarışma ketim:26:
Evet bir tuhaf oldu bu hafta.
Ümit Karan, başarılı olamadığı her oyunda Duygu'ya sataşacak muhakkak bir konu buluyor..
Bennu'ya bir lafım yok, yarışmak istemeyebilir. Diğer oyuncular da oh yaşasın oley bu parkur harika deyip halay çekmiyorlardı, hepsinin anasından emdiği sütü burnundan geldi. O ayrı konu yarışmak istemeyebilir, saygı duyarım.
Fakat Duygu neden yarışmadığını sormakta haksız değildir.
Öyleyse herkes bıraksın, kimse iyi değildi, herkesin dalağı böbreği artık nesi varsa şişti.. Dip not olarak, Ümit Karan saygılı davranıp kendisinden 2 yaş büyük olan annesi Bennu'ya kendini savunma hakkını verebilirdi. Kadın kendini savunamadı Ümit'in yazılmama kaygısını gidermek için boş boş konuşması sebebiyle.
Ayrıca, Ümit Karan, Duygu'ya karaktersiz dedi, bunun kararını o veremez, verse bile dile getiremez..
Doğukan'ın köpek benzetmesi, hiç mi hiç hoş değildi, sonradan kıvırdı ona köpek demedim tabi diyerek, "Susun cevap vermeyin, yoldaki her köpeğe hoşt diyor musunuz." dedi, burada direk muhatap Duygu'dur. Doğukan Manço'nun uyarı alması icap eder.
Acun Ilıcalı, programın sadece sunucusu olsaydı, belki ama belki seyirci gibi olacağım deyip yorum yapabilme hakkına sahip olabilirdi. Ama programın sahibi olduğu için, tüm yarışmacılar, oylar, paralar onun elinden geçtiği için seyirci olarak yorum yapması beklenemez, hoş beklenilse de aleni olarak ünlülerin avukatlığını yapması etik değildir.
Hatta Duygu kişinin kendi tercihidir, dediğinde münazarada karşındakinin açığını yakalayan bir öğrenci gibi Acun'un "Heh süper, madem öyle.. " deyip çatır çatır ünlüleri savunması yakışmaz..
Hele Duygu'ya kahkaha atıp gülmesi, apayrı bir konuda, ne olursa olsun onu yapma hakkına sahip değil. Evet bence de o an, Duygu'nun dediği mantıklı değildi ama karşısına geçip lakayıt vaziyette kralın oğlu gelse gülemez.
Ünlüler neden yenildik diye konuşacaklarına, hala anne-çocuk ilişkisi hakkında tez hazırlıyorlar.
Madem o kadar yaş var arada, yoruluyor kadıncağız, Irmak'ı neden oynatmadılar ? Oh mis gibi, gencecik kız. 40 yaşında da değil.
Biraz adaletli olalım. Evet Duygu'ya bende bayılmıyorum, sesi içimi gıcıklıyor.Çok konuşuyor. Ama haksız değil.
Acunun bazı soruları mantıklıydı. Acuna feci gıcık oluyorum ama o tepkinin yersizliğini vurgulamak adına sorduğu sorular gerekliydi bence.
Diğer yandan, bir çok tespitine ve yorumuna katılıyorum.
Hani açık aranacak olursa, ünlülerde de var bir çok açık.
Ümitin konsey kaygısı olduğu çok aşikardı.
"Analar, vatan millet" olaylarına girdi saçma sapan.
Duygunun yaptıklarını sevmesemde bu gün duygunun haklı olduğunu düşünüyorumDuygu bennuya saygısızlık yapmadı sadece ben oynamak istiyorum o da çekilmemesi lazım dedi :18: ümit ordan hemen çıkıştı karektersiz dedi ben bu kadar karektersiz görmedim dedi ırmak ta karşında bu söylediğini anlayacak kapesitede kişi yok diye duygunun duyacağı şekilde bennuya dedi,duyguda sabır cekti sonra ümit allah bize sabır vermiş zaten saygısız falan diye saydırdı burada duygunun sinirlenmesi cevap vermesi normal bence çünkü karşı taraf kışkırtıyor..Doğukanada bıravo duyguya ve takıma -köpek demediği kalmıştı pes diyorum başka da birşey demiyorum:26: aCUN Beyde ünlülerin yalakası resmen nasıl duyguya yükleniyor
Soruları mantıklıydı evet ama sorulara yaptığı yorumların büyük bir kısmı neredeyse hatta hepsi taraflıydı.
Duygu'nun açığını yakaladığında heh süper deyip sevindi adam ve onun üzerinden giydirmeye başladı, hiç hoş değildi..
Acundan başka ne bekliyorsun ki?
Geçen hafta ünlülere hediye etti dokunulmazlığı.
Ödülü alsınlar diye kanoya kendi binip kürek çekecekti neredeyse.
Bu hafta da bir şekilde yapacaktı acunluğunu.
duygu bazı konularda tabıkı haksız değil ama duygunun uslubu çok sınır bozucu tavırları resmen tahrık edıyor yoksa herkes düşüncesini dile getırıyor ama duygu ne zaman hakkını savunacak olsa bırden ses yukselıyor tartışma başlıyor duygu dağlar kadar haklı olsada ses tonu tavrı hepsini unutturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?