- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
the end duygu Show bitti :118:dün bide masum hareketler o murata sarılmalar stresliyimiş açmış ondan öle olmuş ben dedim ümit kalkar oynar
İşte Duygu’nun ardından atılan komik tweetler;
İstiklal Akarsu
Bu sene belki de ilk kez Survivor izliyorum.Duygu diye bir kız elendi ve şu an taymlayn’da sevinç gözyaşları var, havai fişek gösterisi var.
FURKANKIZILAY
sevinin sevinin duygu elendi diye daha oyun yeni başlıyor duygu türkiyeye geliyor ahahahaha))
Alp Karakuş
Fire in the hole!!! Herkes sığınaklara!!! Duygu Türkiye’ye dönüyor!!
Oğuz Köseoğlu
Herkes sığınaklara tekrar ediyorum herkes sığınaklara. Duygu dönüyor.
ENVER YANIK
Duygu ‘ nun Türkiye’ye dönecek olması beni huzursuZ ediyor . oylamayı bi daha mı yapsak #survivor
gzde
Survivor duygu elendi!! istanbul’a geri dönüyo,abi kaçın ölü taklidi falan yapın,uçuşları durdurun bişey yapın!
Uzun Hikâye
Tehlikenin farkında mısınız? Survivor Duygu Türkiye’ye dönüyor. ):
Don Kişot
Duygu hangi diziye gider? Albüm ne tür çıkarır? Ne tür programları sunar? Siyasete atılır mı? Kafamda deli sorular.
o değil de
bundan sonra oyunlar ümit için sıkıntı olacak
stres atıyodu duyguyla kavga ederken
dağhan var.duygunun yerini dolduramaz ama onunla idare etsin bir kaç gün
dağhanda bu hafta giderse zevkli bir sörvayvır izleriz artık. ağız tadıyla hemde oh misss... ırmakta sinirdi ilk başta ama şimdi ayak uyduruyor adaya nazeninle vedalaşmamasını hiç hoş bulmadım. artist işte sanki mehmet ali erbille anılmadan önce adını duyan vardı.. ahyert bişi yaaa. ama hakeden 4 lü bence;
Doğukan (favorimdir)
Hilmicem
Murat
Cengiz
doğru dedin yaa
ben onu düşünememiştim
gıcık oluyorum o dağhana
herşeye burnunu sokuyo
duygudan beter valla
gönüllülerde birdaha eleme olursa. büyük ihtimal hilmilen murat dağhanı yazacak.halkın çoğunluğuda dağhanın kalmasını istemeyecek.sırada dağhan gidici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?