Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

yarışmacı ruhunu anladıkta ona buna sataşması asla ve asla akla mantığa uymuyor ırmak hiç bişey demediği halde bile kızla nasıl konuştu olmaz yani yaptığının farkındaki konuşmayı duymadınız mı insanıım ben yanlışa meyilliyim ozaman hadi ozaman herkes birbirine çatsın sonra ayy napalım insanız sonuçta olmaz bulunduğun ortamı bilceksiniz darısı dağdana inşallah

o kadar uzun süre rahat yatakta yatmadan, saçları iyi yıkamadan ve deniz kumuyla yaşamak gerçekten zor geliyor bana...Açlık da ayrı bir olay tabi..Ama hepsi bir yana, izlemesi gerçekten zevkli oluyor özellikle yarışmalar:) Duygunun elenmesi iyi oldu ama biraz sakinleşir ortam umarım :))

ben gercek olduğuna inanmıyorum çünkü daha evvelki döneminde doğuş vardı ve doğuşu sakallı hali ile top oynarken görüntülemişlerde ve merve büyüksarac itiraf etmişti ac da kalmıyorlarmış hepsi bi dizi fil gibi

Ünlüler kazandı dokunulmazlık oyununu bu gidişle gönüllüler bitti iki kişi kalacaklar

ada zengin züppelere çok uygun blr yer ,herşeyin kıymetini bilirler ve şükrederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…