Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

aynen..şimdi gönüllüler takımından topun ağzında elemelerde ilk o gider.ünlülerdede ırmak.dokunulmazlık kazanırsalar onu bilmem ama.bakalım haftaya kim gidecek.

ırmağa dün sinir oldum yaa
tesadüfen kazandı oyunları
insanın bu kadar mı elinin ayarı olmaz arkadaş
el insaf yanii
yaa ben hilmicemi sevmiyorum hiç
o ağırabi tavırlarından sonra uyuz oldum ona
hilmi kazanmasın

gönüllülerde birdaha eleme olursa. büyük ihtimal hilmilen murat dağhanı yazacak.halkın çoğunluğuda dağhanın kalmasını istemeyecek.sırada dağhan gidici.

inşalllah. o buralara şans eseri geldi zaten son dokunulmazlığı almasıda tamamen şans. hilmi cem ilk çıkmasaydı gerçekten çok zordu o iş. ve murat ve hilmicem gerçekten hakeden savaşan, centilmen isimler..

ağırabi tavrı ne olduki anlamadım ben?

bence hilmi çok cıvık bi erkek ama pyunlarda iyi mücadele ediyor. ben hakettiğini düşünüyorum yani.

ırmağı bende sevmiyorum ama duyguyu hiç hiçmi sevmiyorum.taraf tutmak zorundaydım ırmağı tuttum en azından duygu kazanmasın da onada razıyım.inşallah önümüzdeki hafta ırmak gider sonrada dağhan. ama dün ne sevindim ne sevindim.oleyyy diye bağırdım.alttaki komşu duydusa delirdimi bu kadın demiştir ama yanlız bir sorun var tam kurtulmuş sayılmayız.tv göreceğiz onun bulunduğu kanalları değiştirmekten başka çare yok

inşalllah. o buralara şans eseri geldi zaten son dokunulmazlığı almasıda tamamen şans. hilmi cem ilk çıkmasaydı gerçekten çok zordu o iş. ve murat ve hilmicem gerçekten hakeden savaşan, centilmen isimler..

gönüllülerden murat ve hilmini kalmasına sevindim.ama muratın hal ve hareketini hilmiden daha çok beğeniyorum.gönüllülerden kesinlikle murat.ünlülerdende doğukan ve cengiz.

kesinlikle katılıyorum
bi de hilmi de tik olmuş durmadan saçlarını arkaya atıyo
bi kasılmalar falan gereksiz gereksiz
ünlülerden doğukan
gönüllülerden murat kazansın
dağhan da gitsin artık

ohh ohh murat kaldııı

hilmi cem ve murat inş ikisinden biri kazanır...
ama içimden bir ses dağhanla sms e çıkıp ikiside elenecek diyor

kesinlikle katılıyorum
bi de hilmi de tik olmuş durmadan saçlarını arkaya atıyo
bi kasılmalar falan gereksiz gereksiz
ünlülerden doğukan
gönüllülerden murat kazansın
dağhan da gitsin artık

doğukan kazanır gibime geliyor.bu aralar yarışmalardada süper perfonmans sergiliyor. hareketleri,konuşması düzgün bir çocuk.babasının oğlu olduğu nasılda belli oluyor.ona baktıkca sanki barış mancoyu görüyorum karşımda.inşallah kazanır cengizide beğeniyorum ama doğukanda çok fazla hakediyor.adada masalar yaptı,evlerini yaptı vs..çalışkan etliye sütlüye karışmadan kendi yolunda ilerlemeye çalışıyor.kimseyi ezerek geçmeden.barış manço ne güzel çocuk yetiştirmiş.ALLAH herkeze böyle evlatlar versin.

acun duygu diyince gözleri pörtledi kızın beklemiyordu tabi
ben sevindim gitmesine adaya huzur gelir hilmi cem ve murat çok şekerler isterim ki ikisinden biri kazansın ama pek umudum yok

Dün duygu elenirken hilmiyle murata guveniyorum dedi gider ayak daghana vurdu lafi daghan nasil bakis atti

Dün duygu elenirken hilmiyle murata guveniyorum dedi gider ayak daghana vurdu lafi daghan nasil bakis atti

Kendi adını da söylemiş olsaydı Duygu nasıl böbürlenirdi.Zaten ünlülerin kaybetmesiyle ilk gidecek isim artık Dağhan'da.Duygu kadar olmasa da Dağhan'ın gitmesini de dört gözle bekliyorum

Kendi adını da söylemiş olsaydı Duygu nasıl böbürlenirdi.Zaten ünlülerin kaybetmesiyle ilk gidecek isim artık Dağhan'da.Duygu kadar olmasa da Dağhan'ın gitmesini de dört gözle bekliyorum

Duygu gitti bakalim duygusuz survivor nasilmis

bence elenmesi gereken irmakti hep erkeklerin sayesinde gecinip gidiyor duygunun cok emegi vardi yarismada tamam sinir bi kiz ama iyi bi yarismaciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…