SUSAYIM MI, SÖYLEYEYİM Mİ ?

Okurken daraldım , görümcemin kocası çocukların Doğum gününe gelse, ne olur gelmese ne olur? Üstelik 2 saat uzaktan gelmişler. Ben olsam yoldan dolayı gelmezdim bile. Kaldı ki görümcenin kocası ister Doğum günün kalır, ister gider. Duyanda düğün yapıyorsunuz çocuğunuza sanır. Belki sıkılıyor kalabalıktan. Görümceniz gelmiş , kocasından size ne yani? Ay bi de adamı takip etmişsiniz resmen nereye, niye gitmiş diye.

Son düzenleme:
Ozaman esın bırdaha annesının onu kucuk dusurmesıne ızın vermesın. Tepkısını koysun!
ne tuhaf aıle yahu

Sende onun çocuğunun doğum gününe gitme skor esitlensin.

Ay ben yapamam gülerim.

Şaka bir yana ne yaparlarsa yapsınlar bebeğe kıyamıyorum. Çok seviyorum. 1 yaşında beni de tanıyor yenge demeye çalışıyor. Yürüteçte filan kucağıma gelmek istiyor.Nasıl kıyayım giderim ben enişte de gelmezse gelmesin ne yapayım.

Konuyu okurken baygınlıktan ölecektim. İçinizde ciddi bir öfke ve kin var farkında mısınız?

Çok fazla kelime ve cümle tekrarı olduğundan insanlar anlatmak istediğiniz konudan kopmuş ve derdinizin enişte beyin gelip gelmemesi gibi algılanmış.

Size altın tepsi de bir fırsat sunulmuş aslında ama farkında değilsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Ayrıca laf yapılıyorsa da yapılıyor, eşinizi tutmayın veya kendiniz susmayın. Bir yere gitmek istemiyorsanız veya bir şeyi yapmak istemiyorsanız, yapmayın. Bir şey söylemek için ağzını açan olursa lafı ağzına tıkın. Okurken gerildim gerçekten.

Ama damadın yaptığı şeyi gelin olarak kendisi yapacak olsa aşırı tepki veriyorlarmış damadın aldığı börekten az yenilmesi bile sorun olmuş p zaman haklı olarak oda enişte gelmiş neden katılmamış diye takip eder

Git bence çok da önemseme:)Enişte börek alırsa çok yiyin sizde adam hassas demekki

seni takmayan insanlar icin kendini nesen uzuyorsun gorumcem oglumun dogum gunune gelmemis cokta tin. kimseye oldugundan fazla degwr verme o gelmezse sende gitme

Yakın zamanda oğlumun doğumgününe aynı şekilde enişte bey katılmadı ama aynı akşam görümcemin eltisinin doğumgününde hep beraberdiler.
Görümcemin ağzını açıp iki laf edeceğini sanmıyorum aynı gün biri gündüz biri akşam organizasyonu iken, sen benim yiğenime gelmedin ben niye kardeşinin karısına gideyim demez.
Kendimi sizin yerinize kolaylıkla koyduğum için gayet sinir bozucu bir durum olduğunun farkındayım.

Birakin kucuk enisteyi saliverin gitsin :) Napcaniz enisteyi cok mu muhim bir zat ? Brn hic farketmezdim bile enistenin olmadigini.

Amaan doğumgününü bu kadar dert ettiyseniz ileride oglunuzun düğününe gelmeyenleri düşünemedim :)
Açıkçası ben olsam beni alakadar eden görümcem olurdu neticede oğlumun halası. Enişte ise sadece gorumcemden dolayı tanıdığım biri gelse ne olur gelmese ne olur. Biz olsaydık , onlar olsaydı hesabına girmeyin bence kendinize boşuna dert edinmişsiniz. Lafını bile açmayın derim

Şimdi hiç sesini çıkarma bence. Onların çocuğunun doğum gününe de eşinle çocuğunu yolla sen birşey bahane et gitme. O zaman birşey derlerse yapistirirsin cevabını. Birşey demezlersede zaten mesajı almış olurlar. Ben böyle yapardım.

Tabiki de takip etmedim. Kv eşimi iş çıkışı çağırıp kendisi söylemiş.

2 saat uzaktan gelsinler demedim. O kadar düşüncesiz değilim.Kendileri söylediler doğumgününe geleceğiz diye.

Bin kere yazdım ama sorun gelip gelmemesi de değil biz yapınca bizim karşımıza sorun olarak çıkarılması ve d.gününe geleceğiz denilip gelinmemesi az önce yanlış anlaşıldı kendi yeğeni olsa koşa koşa gider bize gelmez ama bizden bekler. Ucu bana dokunuyor dememde ki amacım oydu bana da kimse bişey demese bende takmam canı isteyen gelir istemeyen gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…