Suskunlar Show Tv

Bayildim diziye ama bu dizi 1 sene ye yayilacak dizi degil.. Insallah bozmadan bitirirler

Baktığın zaman 3 tane adam yakalayıp bitecek diyosun ama, her karakterin ayrı bir hikayesi var, geçmişe çok dönülüyo, ecevit, sarı ve ahu aşk üçgeni var herşey sırlarla dolu ee tabi bide gazanfer muamması var, oda tam bi sır bence bu konular, sırlar, olaylar 2 sezon sürer, tabi bozmazlarsa, aynı çizgide giderse

Son düzenleme:

Dizi zaten yuzeysel gitmiyor, daliyorlar gecmise, kisiliklere.. Guzel olanda o.. ama 2 sezon cok bence.. Sundurmesinler hikayeyi sonra ne uyduracaklarini sasiriyorlar

Daha 5 bölüm olmuş bir dizi için ara vermek niye ama ya... Önce şöyle bir oturtsalardı raytinglerini.

Muhtemelen ceza almışlardır saçma sapan birşey yüzünden, yalan dünyaya da öyle oldu ya son bölümünde Rtük neden benim sevdiğim dizileri sevmiyor anlamış değilim :)

bu dizi coooook güzel yaaa :)

ama uzuntulude....

ben eceviti cok seviyorum ve ahu'yuda keske onlar birlikte olsalar... sanki birbirlerini hâla seviyolarmis gibi geliyo bana ... :))

birde keske bu hafta yeni bolum olsaydi (((

işte yeni fragman yine heyecan dolu, süper bir bölüm bizi bekliyor:18::18:

yeni bölüm sırlarla dolu. hayal mi gerçek mi rüya mı belli değil.
valla iple çekiyorum perşembeyi.

[video=youtube;iXAVs3RE_sA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iXAVs3RE_sA[/video]

ay ecevıtı kım rehın aldı ecevıt babasını affettımı cıdden ya ne bu bole poff cok heyecanlı

ben buradayım da arada çocuğu uyutmaya gitmiştim kaçırdım şimdi de film koptu anlamıyorum neler olduğunu

....................

Son düzenleyen: Moderatör:
her bölümde olduğu gibi yine ecevit muhteşemdi, polis baskını sahnesi berbat..

her bölümde olduğu gibi yine ecevit muhteşemdi, polis baskını sahnesi berbat..

aynen yaa neydi ölee saçma değilmi avukat hep sırıttı koca irfan kaçtı ama avukatla belalıyı bırakacak kadar salak bir şekilde olmamıştıııı.....

ama final güzeldi....ben babayı anlamadım anasını satayım yawww iyi babamı kötü babamı???bende misafirlikteydim kargaşa kurgaşa izledim

bölüm güzeldi ama polis sahnesi saçma ve gerçekçi değildi..
ama genel olarak entrika doluydu :)
tek algıyalamadıgım babası iyi göründü sonra kötü oldu en sonunda anladıkki gerçekten iyi değilmiş zekiye iyililiği için uyuştuırucu taşıtmamış tamamda amacı ne ??
eceviti seviyomu sevmiyomu??
neden o arabaya kendi binip gitmek istedi onların yanına amaç ne ??
burada tıkandım :))) :44: fikri olan açıklarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…