Suskunlar Show Tv

ecevitin güvenini sağlamak ve onu kendi çıkarları için kullanmak istiyor galiba :S

ben şöyle düşündüm....ecevit şimdi,zengin,sağlam,zeki ve avukat........

babası tüm bu vasıflara ait birini hemde duygusall,kansal bir bağı olan birini niye arkasına alsın??dimi

bence ecevite kendisini iyi gösterip dümenelr cevirecek vee ecevitin ne yaptğını öğrenip ona kullanacak.....

ecevitte eli mahkum babasının pisliklerini örtecek...tabi sarı onu öldürmezseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inş. ecevitin babasıını onu harcamaz ölerim siniirimden....

gerçekten belalı naimin iyi mi kötü mü olduğu hiçbir şekilde kestirilemiyor. onların sabıka kayıtlarını yaktırmasını düşününce insanın kanı kaynıyor, zekiye yaptıklarını düşününce iğrenti geliyor. benim şimdilik hiç tahminim yok bu konuda :) sırlarla dolu bir dizi zaten. bir dakika sonrasında neler olabileceğini kestirmek güç.

ahu birseni iyi morarttı yalnız. bravo..

yaaa babası ıyı deıll... zaten bunu bellide ettı sarıya dedı babasınaa tam ogulluk yapması gerekekn zamand eıd arkdslrınıda cgrınca onlarada soledı benm oglum avukat artık ne derdınz varsa benı arıcaksınız. o sızı kurtaracak dedı. bellikı onu kullanmaya calıscak. ama sarı onu enınde sonunnnda ındırcekkkk :))

bu diziyi izlerken oturduğum yere çivileniyorum hipnotize oluyorum.
yani en azından eşim öyle söylüyor

offf bu bolumun sonunda gicik oldum sari'yi kukla gibi kullanacak Belali Naim, Sari gidip o söyledigi 2 yalani Ecevit'e söylemesi gerekiyor, keske söylese !!!
gerçekten çok sinir oldummmm !!!! Belali Naim ne ecevit'i ne de bilal'i kullanmasin !!! dizi çirindan çikmasin !

Ilk defa bir diziyi cok buyuk bir merakla bekliyorum..!

Dizi heyecanini hala koruyor, insallah korumaya da devam eder.. Sündürmesinler bi kaç sezona..

Yalniz bu polise de hastayim, isin pesini birakmiyor, bakalim ne kadar surecek bu durum

ben sari ya guvenmiyorum Ahu ve Ecevit'i cok kiskanip ters cephe alabilir ileriki bolumlerde..
ama Bilal cok seker seviyorum yaa ben bu dizi yi hepsi super oyuncular

Son düzenleme:
ben sari ya guvenmiyorum Ahu ve Ecevit'i cok kiskanip ters cephe alabilir ileriki bolumlerde..
ama Bilal cok seker seviyorum yaa ben bu dizi yi hepsi super oyuncular

Sariyla Bilal ayni kisi degil mi? Yoksa Ibrahimi'mi kast ettin? O baya seker evet

Bence Ecevitle Ahu birlikte olmasinlar.. Bilal'a yazik.. Sevgi emek cunki

Sariyla Bilal ayni kisi degil mi? Yoksa Ibrahimi'mi kast ettin? O baya seker evet

Bence Ecevitle Ahu birlikte olmasinlar.. Bilal'a yazik.. Sevgi emek cunki

evet sariyla bilal ayni kisi bence arkadas yanlis yazmis... :) evet yaa ibrahim cok tatli kucuk kedi yavrusu gibi :)
Bence ecevitle ahu tekrar birlikte olsunlar belli hâla birbirlerini sevdikleri !

evet sariyla bilal ayni kisi bence arkadas yanlis yazmis... :) evet yaa ibrahim cok tatli kucuk kedi yavrusu gibi :)
Bence ecevitle ahu tekrar birlikte olsunlar belli hâla birbirlerini sevdikleri !

Yazik ya cocukluk travmasindan dolayi kendini gelistirememis malesef.. O gozleriyle bakmiyor mu koca adam kucucuk bir cocuk oluveriyor..

Polis baski yaptiginda cok uzulmustum ona

bu gece kimse izlemiyormu???yine parçaladılar beniiii şerif kendini feda etmiş sarı offffffffff içim gidiyor bu sahneleri izlemek istemiyorum

piskolojim bozuluyor....

valla iki oğlum var bazen rüyamda birini kaybediyorum ve bulduğumda hep tecavüze uğramış diye bakıyorum sinirim bozuldu iyicee

ya bu dizi beni mahvediyor. ciğerim parçalanıyor o hapishane sahnelerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…