Suskunlar Show Tv

murat yıldırım tam oyuncu olmuş artık. pişmiş...dizinin dakikasını kaçıracağım diye aklım çıkıyor. reklam da bile kanal değiştirmiyom. bir sahneyi kaçırınca ipin ucu yakalanmıyor.

yine beklenileni verdi, harika bi bölümdü, dikkatle baştan sona izledim
Mahkeme zaten böyle bitmeliydiki konu uzasın, ecevite bayıldım planı süperdi ama bunu hesap edemedi olsun sarınında dediği gibi olmadı bi daha olmadı bi daha ama sarı az değil hangi ara hüseyini paket etti anlamadım, hüseyine üzülmedim hapishanede umut ilaçları tek tek içerken kafasını çevirmişti irfan ve sait kadar oda suçluydu. Ki daha nice olaylara kafa çevirmişti öyle dayaklar,tacizler hak yerini buldu
Yalnız şu irfanın tırnaklarının hali nedir arkadaş hem manikürlü hem uzun hadi manikürü geçtim uzun uzun ne öyle erkeğe hiç yakışmıyo, müzisyen falanmı bu adam:44:

sonunu izleyemedim ne oldu ne dendi yaaaaaaa

mahkemeden sonra sarı hüseyini kaptığı gibi, mekanlarına götürdü tabi biz bu sahneyi görmedik hüseyine ilaç içirip öldürdü aynı kendinin saitin ve irfanın umuta yaptığı gibi

mahkemeden sonra sarı hüseyini kaptığı gibi, mekanlarına götürdü tabi biz bu sahneyi görmedik hüseyine ilaç içirip öldürdü aynı kendinin saitin ve irfanın umuta yaptığı gibi

ayyyyyyyyy sağolsın cnm eşim tv. önünde işi vardı göremedim...iyi yapmışşşşşşşşşş ohhhhhhhh

çok güzel vede etkileyici bir film bu akşam daha bi bayıldım ama o eski çocuklukta yaşadıklarını görünce ağlıyorum dayanamıyorum

diziyi çok beğeniyorum ,show un muhteşem yüzyıldan sonraki en iyi dizisi....bayıldım zaten muhteşemi sattıklarında inş. bu dizi güzeldir demiştimm.....

eşimin gıcıklığından çok konsantre olamıyorum....ama o yokken sıkı sıkı bakıyorum

çok güzeldi..zaten dava hemen sonuçlansaydı diziniin çoğu bitmişti...

sarı iyi yaptı tiksiniyorum irfandan allah böyle insanalrı kahretsinnnnnnn

evet çok güzel bir bölümdü hüseyinin bunlara kazık atacağını anlamıştım zaten kızından söz edildiğinde dedim tamam kesin susturacaklar.
gerçi olması gerekendi dediğiniz gibi dizinin uzun soluklu olması bakımından :)

yalnız ben hala gazanfer yamyamını bekliyorum nasıl bir karakter gelecek acaba karşımıza :)

Bu arada şu saitin duruşu gülüşü tıpkı JOKER adamı gördükçe jokeri görmüş gibi oluyorum.
bu kadar benzer

birde aklıma şu geldi damat belkide ecevitin annesiyle nişanlıydı çünkü ecevitin babası nişanlını hatırlıyormusun dediğinde soğuk rüzgarlar esti...
kimbilir belkide ecevit ileride damadın asıl oğlu olarak karşımıza çıkar ....

ANAM KIZLAR NE DIYORSUNUZ YAAAA

bır bolum ızleyemedım mecburen kacrdm butun olayları netten ızlıcem ama yrn ızlerım ancakkk..
ofyaa neler olduy cok merak ettım kım kımn nısanlısı kım kıme ne deıd ehrsy corba oldu bende poff

Yeni fragman çıkmamış daha ya merakla bekliyorum

Show Tv'nin sitesinde yayın akışında Perşembe günkü bölüm için kolaj bölüm diye parantez açmışlar. Zaten yeni bölüm olsaydı şimdiye çoktan fragman çıkardı. 1 hafta zor bekliyordum şimdi 2 hafta bekleyeceğiz maalesef...

Tekrar verirler diye geçti aklımdan ama beklentimden konduramadım hakikaten ya bi hafta zor bekliyoruz 2 hafta geçmek bilmez

Bu dizi bu hafta çok uzun yayınlandı....Yabancı diziler kadar olmalı bence...Zaten her türlü gideri var konunun...Fazlası bayar...

yeni dizilere bunu yapıyorlar. benim gibi yarım yamalak izleyip konuyu merak edenler için 5 bölümün özeti iyi olur bence. konuyu genel hatlarıyla tekrar anlatacaklar kısacası anlaşılan. ben memnun oldum şahsen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…