ohaaaaaaaaa bu benim aklıma nasıl gelmediiiii zaten aşırı derecede kafayı taktı bunlara...tebrikler arkadaşım
çok enteresan bi şekilde gururla gazanfer bağlantısı izlenimi vermeye çalışıyolar gururun gecen haftalarda e
tırnaklarını yemesi, elindeki yara bandına dikkat çekmeleri ve gururu gösterip geçmişe dönüp gazanferin sahnelerini göstermeleri, gururun çayı gelir gelmez dumanı üstünde sıcak sıcak içmesi falan şüphe uyandırıyor aslında alakaları yok gazanfer gururun çocukluğu olamaz,hiç benzemiyolar hem sabıkalı biri nasıl polis olabilir, sonra gurur gazo olsa irfanla, özcanı tanımazmı ecevitle olan bağlantıyı çözmezmibence bizi şaşırtmaya çalışıyolar kafamızı karıştıyolar, bi yandan evet gurur gazo olabilir bi yandanda yok ya olamaz dedirtiyolar insana, acaba gazanfer dizide olan bırimi yoksa yeni bi oyuncumu girecek diziye:44: merakla bekliyorum
gazanfer kimdi ya...ayrıca hani bunların bir arkadaşı ölmüş ya. zekiydi galiba adı. o nasıl öldü. bilen var mı aranızda.
aynen bende böyle düşünüyorum ama bi kafa karıştırıcılık var o bir gerçek, bekleyelim ve görelim heyecanla:18::18::18:gurur gazanfer olamaz, çünkü o kadar başarılı bir organize polisinin irfanı, eceviti, bilali falan tanımaması imkansız.
Kafan doludur kendini verememişsindır canım, ben 2 küçük afacanla izledim ilk bölümü anaaaa bu çok çetrefilli dedim, artık diziyi odamda tek başıma gözümü kırpmadan izliyorumBen de nasıl dizi izliyorum bilmem irfanın manikürüne bakıyorum da bu ayrıntıları hiç görmemişim
Bence gazanfer Kim?:
Hani hastane odasında irfan yanındaki o genç adam konuşuyorlardı. Ne olacak bu iş nasıl halledeceğiz diye. Orada da İrfan Cebraile vereceğiz bu işi dedi. Genç adam da hıh evet uğraşsın dursun yayyam dedi. Ben de orada evet dedim kesin Gazanferden bahsediyorlar. Sizce olabilir mi kızlar?
Dün gece bende okudum bu haberi çok geç bi saatti, gözlerim kapanıyoduAÇIKLAMA !
Tuncel Kurtizin Suskunlar dizisinde rol alacağına dair çıkan haber asılsızdır. Suskunlar dizisinin yapım şirketi Tims Productions'ın çekimlerine yeni başlanan sinema filmi projesinde Kurtizin rol alması sebebiyle yanlış bir anlaşılma olduğunu düşündüğümüzü ve eksik bilgilerle yapılan haberin doğruluk payı taşımadığını bilgilerinize sunarız. TIMS PRODUCTIONS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?