Suskunlar Show Tv

ohaaaaaaaaa bu benim aklıma nasıl gelmediiiii zaten aşırı derecede kafayı taktı bunlara...tebrikler arkadaşım

çok enteresan bi şekilde gururla gazanfer bağlantısı izlenimi vermeye çalışıyolar gururun gecen haftalarda e
tırnaklarını yemesi, elindeki yara bandına dikkat çekmeleri ve gururu gösterip geçmişe dönüp gazanferin sahnelerini göstermeleri, gururun çayı gelir gelmez dumanı üstünde sıcak sıcak içmesi falan şüphe uyandırıyor aslında alakaları yok gazanfer gururun çocukluğu olamaz,hiç benzemiyolar hem sabıkalı biri nasıl polis olabilir, sonra gurur gazo olsa irfanla, özcanı tanımazmı ecevitle olan bağlantıyı çözmezmi bence bizi şaşırtmaya çalışıyolar kafamızı karıştıyolar, bi yandan evet gurur gazo olabilir bi yandanda yok ya olamaz dedirtiyolar insana, acaba gazanfer dizide olan bırimi yoksa yeni bi oyuncumu girecek diziye:44: merakla bekliyorum

Son düzenleme:

Ben de nasıl dizi izliyorum bilmem irfanın manikürüne bakıyorum da bu ayrıntıları hiç görmemişim

gurur gazanfer olamaz, çünkü o kadar başarılı bir organize polisinin irfanı, eceviti, bilali falan tanımaması imkansız.

gazanfer kimdi ya...ayrıca hani bunların bir arkadaşı ölmüş ya. zekiydi galiba adı. o nasıl öldü. bilen var mı aranızda.

gazanfer kimdi ya...ayrıca hani bunların bir arkadaşı ölmüş ya. zekiydi galiba adı. o nasıl öldü. bilen var mı aranızda.

gazanfer bunların hapishane zamanlarındaki belalılarından biriydi.. ellerini yerdi manyak acı hissi yoktu. sıcak soğuk hissetmezdi.
zeki de ilk bölümü anlatan arkadaş... ilk bölümde de öldü zaten. fırsat olursa ilk bölümü izlemenizi öneririm özcan tiryaki'yi gördü, hiç düşünmeden kurşuna dizdi onu, sonra da zekiyi nezarette öldürttüler..

4. bölümü şimdi izledim daha.. dikkatimi çeken birşey var ki, koskoca belalı naimin hapishaneden çıkışındaki karşılanma töreni çok acemice ve basitti.. adamı gardiyan bile saygıyla uğurluyor, kapıda herifin biri selektör yapıyor naimi ayağına çağırıyor.. ne tesadüftür ki ecevitin arabasının aynısıı :) naim cama bile vuruyor kim bu diye.. bizler de güya camı ecevit açıcak diye bekliyoruz ama içinden saçlı sakallı biri çıkıyor, saygıyla "gözünaydın naim abi bekletmedim inşallah" diyor.. madem naim abini bekliyorsun, adamın kapıdan çıkışını bile görüyosun da ne diye selektörle ayağına getiriyosun adamı demezler mi???

tamam bizleri şaşırtın ama bu kadarı hakkaten komik olmuş.

gurur gazanfer olamaz, çünkü o kadar başarılı bir organize polisinin irfanı, eceviti, bilali falan tanımaması imkansız.
aynen bende böyle düşünüyorum ama bi kafa karıştırıcılık var o bir gerçek, bekleyelim ve görelim heyecanla:18::18::18:

Ben de nasıl dizi izliyorum bilmem irfanın manikürüne bakıyorum da bu ayrıntıları hiç görmemişim
Kafan doludur kendini verememişsindır canım, ben 2 küçük afacanla izledim ilk bölümü anaaaa bu çok çetrefilli dedim, artık diziyi odamda tek başıma gözümü kırpmadan izliyorum detayları kaçırmıyorum
çocuklarıda salona eşimin yanına yolluyorum
bu diziye başlayalı fatoyla kerimgili bile bıraktım ben

Bence gazanfer Kim?:
Hani hastane odasında irfan yanındaki o genç adam konuşuyorlardı. Ne olacak bu iş nasıl halledeceğiz diye. Orada da İrfan Cebraile vereceğiz bu işi dedi. Genç adam da hıh evet uğraşsın dursun yayyam dedi. Ben de orada evet dedim kesin Gazanferden bahsediyorlar. Sizce olabilir mi kızlar?

evet canım bende o an aynı şeyi düşündüm, ama neden cebrail dedi orası tam bi muamma:44::44:

evet kesinlikle ondan bahsediyorlardı bende öyle düşündüm.yamyam demesinden dolayı.

Diziye Tuncel Kurtiz de katılmış,şimdiden sonra daha heyecanlı olacak,bu bölümde Ecevit tutuklanıyor galiba....:44:

AÇIKLAMA !

Tuncel Kurtiz’in “Suskunlar” dizisinde rol alacağına dair çıkan haber asılsızdır. “Suskunlar” dizisinin yapım şirketi Tims Productions'ın çekimlerine yeni başlanan sinema filmi projesinde Kurtiz’in rol alması sebebiyle yanlış bir anlaşılma olduğunu düşündüğümüzü ve eksik bilgilerle yapılan haberin doğruluk payı taşımadığını bilgilerinize sunarız. TIMS PRODUCTIONS

Dün gece bende okudum bu haberi çok geç bi saatti, gözlerim kapanıyodu paylaşamadım burda ama gerek kalmamış, sen halletmişsin
Ama ben üzüldüm bu habere,keşke oynasaymış bu diziye çok yakışırdı

Son düzenleme:
ecevitin zekasına hayran kaldım............eeeeeeee çetrefilli avukatt

offfffffffffffffffffff yaa kimse izlemiyormu yaaaaaaaaaaa aman yaaaa tongoya düştü ecevittttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…