Suskunlar Show Tv

kimden aldı mesela.. çoğunu kaçaklara dağıttığını söyledi of ya yarım yamalak izledim bu akşam. bi yeri kaçırdın mı kopuyor herşey

of yaa yine izleyemedim... bi bu dizide uyuşamıyoruz eşimle.. yarısını izlesem yarısını izleyemiyorum.. noolur sanki gününü değiştirseler şunun...

kimden aldı mesela.. çoğunu kaçaklara dağıttığını söyledi of ya yarım yamalak izledim bu akşam. bi yeri kaçırdın mı kopuyor herşey

canım kaçakcılar idam mahkumu vs gibi rejimci ülkeden geldiklerinden para çok veriyolarmış kadınlar çocuklar paravan dedi şöför paralar şöförde idi aldı kadın ve çocuklarada verdi sarı gerisi o aldı

Yazik ya cocukluk travmasindan dolayi kendini gelistirememis malesef.. O gozleriyle bakmiyor mu koca adam kucucuk bir cocuk oluveriyor..

Polis baski yaptiginda cok uzulmustum ona

aynen bende uzulmustum orda : "bagirmadan konussan" diyodu ibrahim polise (

tamam canım şimdi oldu. şoförden aldı dedin, bendeki düğüm çözüldü :) teşekkür ederim.

Ahh dün gece izleyemedim, yarıdan sonra fırsat oldu öylede ben izlemedm
en başından oturduğum yerden izlicemki tadı çıkıcak bende anlıcam
Umarım geçen haftaki gibi cumartesi gecesi tekrarı olur

Ahh dün gece izleyemedim, yarıdan sonra fırsat oldu öylede ben izlemedm
en başından oturduğum yerden izlicemki tadı çıkıcak bende anlıcam
Umarım geçen haftaki gibi cumartesi gecesi tekrarı olur

E internetten izle sende niye cumartesi aksamini bekliyosun ?

Benim tuhafima giden su: otobusu durdururken, sonra seyahat yerine giderken hep yuzlerini gosterdiler..

Irfan arastirdimi bilmeyecek mi simdi kimin nesiydi bu adamlar diye?

Saçma olmus bence. Hele avukat isin icindeydi dibine kadar, halbuki gorunmemesi lazim guvenilen adam olarak..

ya bu nasıl bır dızıdır yaa.. agla agla içim dışıma çıktı.. ben kolay kolay etkılenmem fılmden dızıden ama benı nasıl aglattılar yaa.. o cocuklara işkence yaparlarken hem ağladım hem sövdüm... bunlar gercek seylerdır mutlaka yasayanlar vardı cezaevlerı dısarıdan bıle benı cok korkutuyor.. allahım kımselerı dusurmesın o delıge...

her perşembe sandalyemi çekiyorum televizyonun dibine öle seyrediyorum nasıl bi dizidir fena bağlıyor insanı bide gazanferi bulaydılar iyiydi

Herkes tıkandı herhalde. diziyi izledikten sonra bir süre kendine gelemiyor insan.

her perşembe sandalyemi çekiyorum televizyonun dibine öle seyrediyorum nasıl bi dizidir fena bağlıyor insanı bide gazanferi bulaydılar iyiydi

Herkes tıkandı herhalde. diziyi izledikten sonra bir süre kendine gelemiyor insan.

ölüyorum bu diziyi izlerken ya ağlıyorum sinirleniyorum. takoz irfanı boğmak istiyorum

dizi gerçekten süper kızlar, bende gözümü kırpmadan izliyorum
Ama topiğimiz çok sessiz kalıyo ya

harika bir bolumduuu ama bu naim ne yapmaya calısıyor cozemedım tamam oglundan faydalanmak ıstyrrr kotu işlernde onun yetkılerınıı kulanmak vs ama buda neyın nesydııı yahuu adam vurdu kendınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…