yaa ben şu para meselesini anlamadım bişey mi kaçırdım ki
kimden aldı mesela.. çoğunu kaçaklara dağıttığını söyledi of ya yarım yamalak izledim bu akşam. bi yeri kaçırdın mı kopuyor herşey
Yazik ya cocukluk travmasindan dolayi kendini gelistirememis malesef.. O gozleriyle bakmiyor mu koca adam kucucuk bir cocuk oluveriyor..
Polis baski yaptiginda cok uzulmustum ona
canım kaçakcılar idam mahkumu vs gibi rejimci ülkeden geldiklerinden para çok veriyolarmış kadınlar çocuklar paravan dedi şöför paralar şöförde idi aldı kadın ve çocuklarada verdi sarı gerisi o aldı
Ahh dün gece izleyemedim, yarıdan sonra fırsat oldu öylede ben izlemedm
en başından oturduğum yerden izlicemki tadı çıkıcak bende anlıcam
Umarım geçen haftaki gibi cumartesi gecesi tekrarı olur
E internetten izle sende niye cumartesi aksamini bekliyosun ?
Çok hoşsun tatlım
Evde pc yok, kkyada cepten giriyorum
ya bu nasıl bır dızıdır yaa.. agla agla içim dışıma çıktı.. ben kolay kolay etkılenmem fılmden dızıden ama benı nasıl aglattılar yaa.. o cocuklara işkence yaparlarken hem ağladım hem sövdüm... bunlar gercek seylerdır mutlaka yasayanlar vardı cezaevlerı dısarıdan bıle benı cok korkutuyor.. allahım kımselerı dusurmesın o delıge...
her perşembe sandalyemi çekiyorum televizyonun dibine öle seyrediyorum nasıl bi dizidir fena bağlıyor insanı bide gazanferi bulaydılar iyiydi
Herkes tıkandı herhalde. diziyi izledikten sonra bir süre kendine gelemiyor insan.
ölüyorum bu diziyi izlerken ya ağlıyorum sinirleniyorum. takoz irfanı boğmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?