Suskunlar Show Tv

Naimi çözemedim ya Bilal herşeyi açıklasa Şerif'e daha kolay çözülürdü herşey.
Ama ben Takoz irfan karakterine hayran oldum. O adam resmen ürkütüyor
Bir de Bilal'in de oyunculuğu süper. Kırmızı deri ceketi hangi erkek bu kadar maskulen taşıyabilir ?

o naiminde takoz irfanıdaa o cezaevı muduru saitideeee ben bır elıme gecırsem varyaaaa............... yaa ağla ağla geberdimm.. ya kızlar cok kötu oluyorum gercekten dun dızıyı ızlıyemedım yaa dayanamadım yarıdan fazlasına... ooff

ay ya o sait ne itici ne itici gördükçe sinir oluyorum resmen ben iboya çok üzüldüm bu bölümde ya yazık ne kadar korktu bide ecevitin ahuya yazdığı mektubu sakladı ecevit yok et onu demesine rağmen bence o mektubu bilale vermeli

bence vermesin yaaa yazık bilalee:2::2::2::2::2::2::2:

ama şimdi bilal kendini öle aciz gösteriyor sonnuç olarak kendide kendine söyleyemediği halde biliyor ki ahu hala eceviti seviyor tabi ki ecevitte ahuyu bunun farkında olmasına rağmen ahuyu bırakmaması çok saçma olur bilal ecevite çok değer veriyor ileriki bölümlerde bilal de anlıcaktır bunu yani zorla güzellik olmayacağını çünkü ahu hala onu kardeşi gibigörüyor sevgilisi olarak değil

kardeşiz biz diyo ama eskı sevgılısıne bakabılıyor.. bole kardeslık mı olurmus... bence bilale verılmelı o mektup.. yaptıgı hatanın farkına varsın.. bılalıde sevıyorum ama yaptıgı yanlıs yanı

yanii hem kardeşiz diyip ikisininde birbirini sevdiğini bildiğini halde böle yapması kardeşliğe sığmaz ama hani şölede bişey var ecevitin gelebilceğini hiç biri düşünemedi öle olunca meydan bilale kaldı ama bu böle devam etmez bilal ne kadar severse secsin ahu asla unun sevdiği kadar sevemicek bilali çünkü eceviti çok seviyor bide gelmiş çocuğa sen beni kötü gösteriyosun diyo ne alaka azcık fevri olma yeter yani

anaaa ecevite ölemi dedii.. vay dengesizzz... ya ortalık ne kadar onada kalsa kızın sevgısını goruyor yani.. ayrıca ahu ecevıtı sevıyor... sadece yokluguna alışmış o yuzden duyguları kolaylıkla bastırabiliyor.... ecevit ahuyu öpemez kiii..:) gaza getıryeım

yaa öle dedi oda ahuya azcık ters davrandı ben bilmem aç bilale söle o daha iyi halleder edi ahu bozuldu biraz. gaza ihtiyacı yokki onların sadece bir kaç bölüme ihtiyaçları var:)))

yaa öle dedi oda ahuya azcık ters davrandı ben bilmem aç bilale söle o daha iyi halleder edi ahu bozuldu biraz. gaza ihtiyacı yokki onların sadece bir kaç bölüme ihtiyaçları var:)))

aynen dedıgın gıbı valla... ama ecevıtte cok tatlı yaa... mektubu okudugu yerı gordum sonra dayanamadım zaten aglamaktan.. bı bıze mektup yazan olmadı yaa bole dunyanın ..

insan evlatlarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
evet aynen öle :))))) ecevit bi numara ya dizideki adamım harika bi dizi ya cabuk bitmese bari

evet aynen öle :))))) ecevit bi numara ya dizideki adamım harika bi dizi ya cabuk bitmese bari

nişanlıma bıle dedım bılıyomusun 2 ay sonra evlencem ben. persembe gunlerı televızyon benım sarkarsan keserım senı dedım

dur dur sen daha o insan evladı irfan daha çook batacak çokkk yaptıklarını kat kat kat ödiyecekk o kötülerin hepsi bi yanada sait çok fena yaa o nasıl bir iticilik öle insanın küfür üstüne küfür edesi geliyor

nişanlıma bıle dedım bılıyomusun 2 ay sonra evlencem ben. persembe gunlerı televızyon benım sarkarsan keserım senı dedım

hayırlı olsun canım darısı başıma inşallah :) aynen öle ya 2 televizyon olcak yada tek olan televizyon sadece benim olcak:)

Yine neler oluyor oyle yaa.. Nasil beklicez cok merak ettim simdi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…