Suskunlar Show Tv

ayyy kıyamama ecevitime yaaa
adam hep onları korudu kolladı ,hem babası hem sarı arkasından vurdu ,ahusu desen başkasının olmuş ,netsin şimdi çocuk

Bir de Bilal'in de oyunculuğu süper. Kırmızı deri ceketi hangi erkek bu kadar maskulen taşıyabilir ? Eki Görüntüle 401078

ay siyah takım elbise ve silahlarla arabadan çıktıya bayıldım resmen çok yakışmış

Yav bu Bilal'de acayip bir çekicilik var, o kadar ahim sahim yakisiklli degil aslinda ama o karizma, odurus, sesinin tinisi insani cezbediyor. Sahane bi oyuncu!!

Valla oyle dusunmuyorum. Ecevit zamaninda cekip gitmis aga, gitmeseymis. Gordunuz Bilal Ahu icin sirt cevirdi ailesine, hep yanindaydi Ahu'nun.. Sevgi nedir? Sevgi EMEK'tir hehe

Bir erkegin diger bir erkege, arkadasi da olsa 'sen beni kotu gosteriyorsun' demesi buyuk cesaret bence. Hemde cocukta olsa eski sevgilisine. Adamin huyu oyle napsin, Ahu'da onu oyle kabul etsin. Cakma Ecevit olamaz ya kabul gormesi icin..
Tamam zorla guzellik olmaz, belki hala asiklar ama bunu zamaninda dusuneceklerdi.. Bilal'in uzulmesini istemiyorum yaa

Hem onun cocuklugunda ki cocuk ne tatli oyle yaa her ciktiginda yuzumde bi tebessum olusuveriyor.. Cok datlu

Valla bence Ahu ile Bilal'in durumu sevginin emek olmadığına en güzel örnektir herhalde...

evet buyuk cesaret ama bilal bunu bilerek yaptı vurguladı yani neden? çünkü ecevitin babası onu dolduruşa getirdi yani laf altından ahudan uzak dur dedi
bunu zamanında nasıl düşünsün hapishaneden çıkmışlar okadar eziyet görmüşler birbirilerinin yüzüne bakamıyorlardı nasıl düşünsünler bilal baştan vercek kararınıeğer ahu eceviti seviyor ve unutamadıysa ne olursa olsun üzülen bilal olcak o yüzden üzülmemesi için bu duruma bi son vermesi lazım

çok çok güzel bir bölümdü.. tüm bölümler iyi tabi ama bu haftaki başkaydı. ne çok olay oldu öyle. haftaya bir sürü soru işareti kaldı akıllarda.

irfanın adamı hasandan umutluyum ben. ve çok merak ediyorum onun hikayesini. ama bir gün mutlaka ecevitlerin tarafında olacak gibi geliyor.

naim layığını buldu sonunda. ne karaktersiz herifmiş öyle..

birsen de valizini topladı gitti iyi oldu ama şimdi o da korkarım ecevite cephe alacak, savaşa devam edecek.

irfan damgayı yedi o sahne de havada kaldı öylece. bu arada cebraili ne demeye böyle gizemli bir adam yaptılar anlamış değilim. alt tarafı irfana çalışan biri işte..

son olarak artık senaristlerden rica ediyorum lütfen ama lütfen eceviti bu kadar ağlatmayın artık. adam intikam almaya çalışıyor ne demeye böyle ağlak bir karakter yaptınız onu? ona da yazık bize de yeter yahu..

evet yaaa super eksınlı bır bolummmduuu ...

naımm ıns sonradn yıne bır yolunu bulup baslarına bela olmazzz ya hapisanedende bulasırsa onlaraaa...

sarı yıne tam olrk herseyıı dogruca soleyemıdı ecevıte sanırım orayı kacrdm adamı oldurdugu hala gızlıdee galıbaa...

buaradaaa hasan ırfanın oglu cıkmasınn onu hem koruyor hem kızyor hem yanndan ayrmıyor falan ne iş anlamdm hehehehe:):)

ohhhhh irfana çok iyi oldu naimede çok iyii oldu layığını buldu ikiside ama tabiki bu burda kalmaz irfan hapisden bi adımın ayarlatıp naimi öldürtür bence bu arada sarıyada gıcık oldum yaa neden sölemiyosun ki herşeyi . ibooo çok süperdi ne kadar sevindi suratını tuta tuta yürüdü ay ne kadar sevindim çok güzel bir bölümdüüüü çooooooook

yoook artık iboyu kim vurdu yaaaaa bu bilal herşeyi rezil edicekk yalan söle sakla sonra ecevit yoksa kural yok de olan iboya olsun bide gurur peşlerinde aaaaaaaaaaay sinir oldum ya

bu diziye bayılıyorum
ama Murat Yıldırıma daha çokkkk bayılıyorum :)

bu haftaki bölümü izliyememiştim.
şimdi internetten izledim çok güzel bir bölümmüş.

franmanda süper 10. bölümü umarım izlerim

inanmıyorum noluyor yahuu ıboyu kımm oraya gotrms kım vurmusss bence bundn sonra gurrurda onlrda olacak gıbıı

En son bolum icin sunu soylemek istiyorum: 'Valla bi daha operse agzinin ustune vuracam'

kim kimi öperse ???
ben izliyemedim 9.bolumu

Muhakkak izle. Adini unuttum Irfanin manitasi Bilal'i optu, Bilal'de bunu utanarak Ahu'ya anlatti..
Benim sucum yok, bi daha operse yeminle agzinin ustune vuracam dedi, orda koptum

Aöf sınavlarına hazırlandıgım için son 3 bölümünü seyredemiyorum yaa, artık netten bakıcam.. Cok merak ediyorum neler oluyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…