Bir de Bilal'in de oyunculuğu süper. Kırmızı deri ceketi hangi erkek bu kadar maskulen taşıyabilir ?Eki Görüntüle 401078
ay siyah takım elbise ve silahlarla arabadan çıktıya bayıldım resmen çok yakışmış
ama şimdi bilal kendini öle aciz gösteriyor sonnuç olarak kendide kendine söyleyemediği halde biliyor ki ahu hala eceviti seviyor tabi ki ecevitte ahuyu bunun farkında olmasına rağmen ahuyu bırakmaması çok saçma olur bilal ecevite çok değer veriyor ileriki bölümlerde bilal de anlıcaktır bunu yani zorla güzellik olmayacağını çünkü ahu hala onu kardeşi gibigörüyor sevgilisi olarak değil
yanii hem kardeşiz diyip ikisininde birbirini sevdiğini bildiğini halde böle yapması kardeşliğe sığmaz ama hani şölede bişey var ecevitin gelebilceğini hiç biri düşünemedi öle olunca meydan bilale kaldı ama bu böle devam etmez bilal ne kadar severse secsin ahu asla unun sevdiği kadar sevemicek bilali çünkü eceviti çok seviyor bide gelmiş çocuğa sen beni kötü gösteriyosun diyo ne alaka azcık fevri olma yeter yani
ayyy kıyamama ecevitime yaaa
adam hep onları korudu kolladı ,hem babası hem sarı arkasından vurdu ,ahusu desen başkasının olmuş ,netsin şimdi çocuk
Yav bu Bilal'de acayip bir çekicilik var, o kadar ahim sahim yakisiklli degil aslinda ama o karizma, odurus, sesinin tinisi insani cezbediyor. Sahane bi oyuncu!!
Valla oyle dusunmuyorum. Ecevit zamaninda cekip gitmis aga, gitmeseymis. Gordunuz Bilal Ahu icin sirt cevirdi ailesine, hep yanindaydi Ahu'nun.. Sevgi nedir? Sevgi EMEK'tir hehe
Bir erkegin diger bir erkege, arkadasi da olsa 'sen beni kotu gosteriyorsun' demesi buyuk cesaret bence. Hemde cocukta olsa eski sevgilisine. Adamin huyu oyle napsin, Ahu'da onu oyle kabul etsin. Cakma Ecevit olamaz ya kabul gormesi icin..
Tamam zorla guzellik olmaz, belki hala asiklar ama bunu zamaninda dusuneceklerdi.. Bilal'in uzulmesini istemiyorum yaa
Hem onun cocuklugunda ki cocuk ne tatli oyle yaa her ciktiginda yuzumde bi tebessum olusuveriyor.. Cok datlu
En son bolum icin sunu soylemek istiyorum: 'Valla bi daha operse agzinin ustune vuracam'
kim kimi öperse ???
ben izliyemedim 9.bolumu
kim kimi öperse ???
ben izliyemedim 9.bolumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?