Suskunlar Show Tv

yaa iboyaa bişey olmasın bence artık gururda onlardan olcak en merak ettimde heralde bu bölümde gazanferi göstereceklerrr

evet keısn gurur gecıcek bunlrın taraaaaafaa inşş

Gurur gecmez kolay kolay onlarin tarafina.. Yillarin polisi..

Ama ilerde gecebilir.. Simdiden yetim oldugunu felan belirttiler. Bi yerden empati kuracak bence. Ama simdilik cok erken..

Yahu Ecevit ne diye o adamin yanina gitti.. Omer miydi neydi.. O adamin.. Herhalde guclu diye ona calisip Irfan'i daha da yerin dibine sokacak..

Ibo'ya bisey olmasinnn...!! Zaten Zeki oldu diye hala uzuluyorum..

Bu kadar Gazanfer yamyamını sakladılar umarım sıkı bir psikopat çıkartıp bizi daha da ekrana kilitlerler. Gurur hemen bizim takımın tarafını tutmaz gibime geliyor, ama yine de ters köşe yaparlar senaristler hiç belli olmaz.

Fakat çok saçma olan bir kısım var Takozun arabası,silahları,adamları belalı Naim'i 100 bin kere katlar, ama Naim altında abuk subuk arabalarla,2-3 tane adamla Takoza kafa tuttu yaaaaaaa helal olsun:)) Bence komedi işin bu kısmı..

Ahu ve Ecevit aşkı da saçma geliyor bana,ama yine de çekilmez değil:)

EN ÇEKİLMEZİ: insan evladı sözü VEEEEEEE irfanın iğrenç tırnakları.. böööööööööö diyorum

bu bilal ne yapıyoor ya deli oldum göz göre göre öldürtecek çocuğuu yaaaaaaaaa manyak mıdır nedir
gurur bundan sonra bunlarla bu çok iyi oldu
ayyy çok heycanlandımm çocuk hala bilale bişey olmasın diyor ya
evet daha yeni bulmuştu gültenii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deli oldum bilaleeeeeeeeeeee

bilal mi ölcek irfan mı ölcek yeter ha yüksek sinir hastası oldum resmen yaaaaaaaavurcaklar şimdiiiiiiiiiiii

vurdular izlemicem ya bu ne ya insan kardeşini öle ortada bırakır mı ya bırakır mıııı

yok artık yok artıkkkkkk deli olcam ya bu ne yaaa duvarları yumruklicam ya
biz gurur onlara geçicek dedik guru belanın önde gideni çıktı
ben buuu bilali var yaa

Son düzenleme:
Yav gülmeyin ama bir şey sormak istiyorum.
Gazanfer kim?
Bu İrfan Gurur'a Gazanfer diyor.
Son üç dört bölümü takip ediyorum.
İlk bölümü izleyeyim dedim dayanamadım.
Sevabına bir anlatsanıza.

Yav gülmeyin ama bir şey sormak istiyorum.
Gazanfer kim?
Bu İrfan Gurur'a Gazanfer diyor.
Son üç dört bölümü takip ediyorum.
İlk bölümü izleyeyim dedim dayanamadım.
Sevabına bir anlatsanıza.

gazanfer gurur o akıl fukarası bilale oyun ettiler gitti ibo gitti

gazenfer diye guru gizliyor nefena şu komser yaaa :)

aynennnn neolucak şimdi gurur 3ncüyüde elegeçirmek isityor ama akıllıca davranabildi bilal götürmeyerek iyilik edicek ecevite nasıl bi diizidir bu yaa seviyorum bu karmakarışıklığı :)

öldü galiba ibo
çıldırdım resmen bu nasıl bi dizi kim yazıyorsa sinir hastası etti beni

Yok onu anladım az evvel de.
Ben Gazanfer karakterini bilmiyorum. Nerden ilişkileri? Kimdir? İyi mi? Kötü mü?
Hapisaneden olduğunu tahmin ediyorum.
Kısaca Gazanfer tarihi özetlerseniz çok sevinirim.

Ben Gazanfer karakterini bilmiyorum. Nerden ilişkileri? Kimdir? İyi mi? Kötü mü?

gazafer hapishanede yamyam dedikleri çocuk kendi parmaklarını kemiren acı hissetmeyen ırfanın has adamlarından

gazanfer de irfanın yandaşlarından biriydi hapishanede.onun bi özelliği vardı acı hissetmiyor kendi tırnaklarını ellerini filan yiyordu hatta yamyam diyolardı ona.ama şok oldum yaa gururun gazenfer olmasına o nasıl polis olmuş?

belli bi zamandan sonra sicil temizleniyomuş ecevit başlarda sölemişti o da avukat sonuçta

bu gazanfer yamyamdı hani.eldivenle geziyodu.sonradan mı iyileşmiş?bu gururda öyle bi durum yok,eldivenle falan da gezmiyo hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…