Suskunlar Show Tv

başlarda bazı yerlerinde belli oluyordu parmaklarını ısırıyor çay bardağını sıcak sıcak tutuyordu
ama ihtimal vermemiştim ben o cıktı hep bilal hep ibonun başını yaktı

işte ters köşe diye ben buna derim gururun bunların destekçisi olacanı düşünürken yamyam gazenfer çıktı yaa saçımı başımı yolacaktım intikam alıcaz derken batıyor bunlar yaa

su an SOK SOK SOK tayimmmmm !!!! Gurur Gazanfer miiii simdi yaniii ??????

ama nasil olur yaaa.... o kadar içlenmistim ki ne guzel yardim ediyo bilal'e diye.... cok sasirdim , nasil polis olmus ? neden irfan'a yardim

ediyor ???? ((((((((((((((((((( cok üzgünüm çoooookkkkkk

ve cok SINIRLIYIMM !!!

kimsenin suçu değil sadece bilalin suçu hırslarıan yeniliyor okadar yalanlar söyluyor iş çeviriyor

hatırlarmısınız başlarda bu grurdan şüpelenmiştik acaba gazanfer o mu diye ...
ilk bölümlerdi gurur damadın evine gelmişti dumanı üstünde tüten çayı tek dikişte mideye indirmişti ve yine aynı bölümlerde tırnaklarını kemirirken takılmıştı gözümüze.
ama demiştik yok o olamaz öyle olsa polis olamazdı falan :/
demek ki yamyam gururmuş....
yanarım yanarım en masumuna iboya yanarım
şu bilal el attığı her işin içine ediyor resmen yaa Ecevite danışmadan fikir almadan kalkıştıği işler hep başına bela oluyor :/
iboya bişey olursa bilal vicdan azabından yaşayamaz zaten.

yalnız gurur iyi oyun oynadı fena kanına girdi Bilalin iyi niyet göstergesiyle ...

olursa izlemem bidaa saçmalamasınlar tamam heycan olsun bu kadar olmasın

benim anlamadığım Gazanfer Gurur'sa, Cebrail kim ve Cebrailden yamyam diye bahsedildi, Gazanfer yamyam değilmiydi ???

gururda başka bir pislik var çünkü gel bakalım bilal dedi gitmedi bi köşede bekledi ama ibo ölmesin madem geçmişte kurtarmış şimdide kurtarsın çocun başına ne belalar açtı bilale bişe olsa kendimi yorup tek kelime bişe yazmadım bu ne satıcılık iş çevirmecilik acizlik bilale bir çare bulmaları lazım hemde biran önce çünkü çok sinir bozmaya başladı

Kızlar mantıklı bir alıntı paylaşıyorum sizlerle....

DİZİDE MANTIK HATASI VAR GURUR MAHALLEYE GİTTİ AHU ONA ÇOCUKLUK RESİMLERİNİ GÖSTERDİ NEDEN GURUR HİÇ BİRŞEY HATIRLAMADI O FOTOLARDA HEPSİ ÇOCUKLUK HALLERİYDİ EĞER GURUR GAZANFER OLSAYDI O ÇOCUKLARI HAPİSANEDEN HATIRLARDI ANIMSARDI.....

kafam karıştı :26:

face sayfasında bir söylentiye göre gazanfer Dağhan olacakmış.
ne kadar doğrudur bilmem dediğim gibi bir söylenti...

internette şöle bişey buldum özet yerinde yazıyordu^^Ama en acı sürpriz, İbo'yu bulanı beklemektedir...^^ demekki iboya bişey olmicak bilali alcaklar alsınlar ya alsınlar çıldırttı beni

belkide tanıdığı için irfandan sonra çekip gitmedi bekledi çünkü zaten başından beri irfanın adamıydı neden belli etsin ki belli ederse onun içinde iyi olmaz ama şimdi bilali gurur alcak ve işte ozaman hatırlatacak hatırladıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…