Suskunlar Show Tv

Yaaa gururrr gazanfer cikti bende soklardayimmmm daghann olmaz heralde ancak gururda birilerine oyun oynucakta gazanferin yerinee gececekteeee ole gazanfer baskasi cikar artik adam bagrdi resmen gazanferim diye bende sok oldummm kotu adamsa o bziimkilerden olamicak offyaa zekide onun hatasi yuzunden olmusss oda ortaya ciktiiiiii

ibo ölmesinde kime ne olursa olsun hala çok gergin ve sinirliyim ya arkadaş stres atalım diye izliyorum acayip bi strese girdim

ibo ölmesinde kime ne olursa olsun hala çok gergin ve sinirliyim ya arkadaş stres atalım diye izliyorum acayip bi strese girdim

Cnm hic bu diziyle stres atlrmiiiiii bunalima giriyorum ben adaerrrr yiruuu sndemi buralardsnnn

ya şöle izleyip sinirimi atıyordum . ama ne bilim iboya böle bişey olcağını

ya şöle izleyip sinirimi atıyordum . ama ne bilim iboya böle bişey olcağını

Bende gurur hayraniydim gazanfer olmasinaa cok uzldum yahuu gerci bole sinyaller vardiii amaaaa basksini yaprlr diye dusnmstmmmmn peffff ibo olmz saniyrmmm gurur onu ayarlms olblr

Yaaa gururrr gazanfer cikti bende soklardayimmmm daghann olmaz heralde ancak gururda birilerine oyun oynucakta gazanferin yerinee gececekteeee ole gazanfer baskasi cikar artik adam bagrdi resmen gazanferim diye bende sok oldummm kotu adamsa o bziimkilerden olamicak offyaa zekide onun hatasi yuzunden olmusss oda ortaya ciktiiiiii

gururda başka bişey daha var ama çözemedim çünkü dönüp gitmedi bilali bekledi ibo ölmicek ama bence bilalin başı çok büyük belada
nasılda inanmıştım yardım etcek gurur diye ay dedeim ne kadar iyi çıktı
adam resmen bombayı patlattı ekranın başında öle kaldımmm yok artık dedim yuhhh
bilal ne yapıosa yapsın iboyu kurtarsın
ibo ölürse reytingler güm olurrrrrrrrrr

bir de çocukluklarını oynayan tipleri genelde iyi seçmişler.hele irfanı oynayan aynı büyük irfan hareketleri falan.bi tek bilali pek benzetemedim.ama gazanferin gururla hiç ilgisi yok yaa..gazanfer kapkara bişey.gururun gözleri de renkli herhalde.bu gazanfer estetik de mi olmuş yoksa

Kizlaaaaaarrr, aynen bende soklardayim!!
Dedim ne guzel yardim ediyor, yaasuhlu adam dedim, iyi dedim ama fos cikti
Esim demisti de gulup gecmistim. Olamaz cunki Gazanfer kapkara esmer biseydi, ee Gurur mavi gozlu degil mi?
Ne alaka simdi?
Hem Zeki olayini da tam anlamadim.. Simdi bilerek mi oldurttu su Gurur musveddesi? Yahu adam Irfan'a serefsiz vs. diyor adami mi degil mi?

Ibooooooooooooooooooooo!!
Olme sakin gulum benim sensiz olmaz yaaaaa

gurur zekiyi bilerek öldürtmemiş.irfan özcanı vuran adamla görüşmek istemiş sanırım.bu da görüşsünler diye izin vermiş sadece.sizin yüzünüzden zorda kaldım bu olay ortaya çıkmasın diye soruşturmada ilerleyemedim falan dedi..

artık fikirde yüretemiyorum bakalım nolcak önümüzde ki hafta umarım iboya bişey olmaz

ben gazanfer kesinlikle gurur olamaz demiştim. neticede adam polis ve hiçbiri hatırlamasa o hatırlar mutlaka hapishanede onca işkence yaptığı çocuğun isimlerini.. en azından zekiyi diyordum. o bahsedilen mantık hatasına da katılıyorum. bir de gazanfer eğer gurursa hastalığını tedavi ederken hafızasını da aldılar o zaman.. nebileyim iyice çorbaya döndü herşey.

gururrun derdııı 3. kıısyede bulabılmek yanı avukt onlrdan mı deılmı oyuzden donup gıtmedı yardım edecegını sanmammm

hayır bılerek vurdurtmadı telefeonda ırfana soledı hattaaa adamımla mesaj ıletıcem dedın adamını soktuk ıcerıyeee vurdu adamı dedı...

ya bır arkdsm vardı bole acı hıssetmeyen vs neyse sımdı yakn zamnlrda gordum tedavı olmus ama tum gecmısını unutmus gıbı bısı bızı falan hatrlamıyorr.. hattaa hatrlamaynca ozur dıledı rahtszlıgımdan oturu gecmıste bazı seylerı hatrlayamıyorum falan dedıı.. yanı bole bişi olabılr ama bence yınede sacmaa gazanfer baskası olsa keskeeee

belli bi zamandan sonra sicil temizleniyomuş ecevit başlarda sölemişti o da avukat sonuçta

ama ecevit babasının sayesinde avukat oldu diye biliyorum o ecevitin hapishane dosyalanı yakmıştı.oyuzden ecevitin sicili temiz.ama gururu anlamadım nasıl polis olduğunu acaba irfan yada saitin işi olabilir mi?

saitin işi nasıl olsun onu tanıyan sait eceviti bilali iboyu falanda tanırdı ozaman dizinin bi yerinde geçmişti bu laf bi zaman sonra sicil temizleniyor diye ama tabi ecevitin babasınında payı var bunda

ya nebileyim hadi sabıka kaydını geçelim zamandan falan ama böylesine önemli bir hastalıktan sonra polis olmak.. polislik şöyle dursun komiser olmuş gurur. valla artık yeni bölümler için fikir yürütemiyorum ben. esrarengiz olacağız diye herşeyi birbirine karıştırıp batırmasınlar da diziyi. üzülürüm....

show tv nin sitesinde yeni bölüm fragmanı var veee iboooo ölmüoooooo
ama bu seferde ahu tehlikede:18:

biraz bende hatlar karıştı ,nefessiz izlemek lazım ya arada çay falan içiyoruz bir söz bile kaçsa tepetaklak oluyor dizi...

ezeldede böyle oluyordum....

:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…