Suskunlar Show Tv

Irfan felan durumu caktilar valla, Ecevit'in de foyasi cikti galiba.. Yoksa Ahu neden tehlike de olsun?
Simdi pacalari tutustu iste..

Yaa ben hala iyi polis Gurur'un yasini tutuyorum yaa

gururun gazanfer çıkmasına şaşırmadım, bu ihtimali ilk sayfalarda yazmıştm hatırlarsanız
anlamadığım şey bilal gurura hapıshane mevzularını anlatmışmıydı, neden ona yardım ettiki, bide irfanla,gurur hala bunları tanımadımı, tanımadıysa niye bu kadar olayı büyütüyolar iboyu kaçırmalar, bilali tuzağa düşürmeler hiç anlamadm valla anlayan anlatsın bana ben 7 ve 8. bölümleri izleyemedm ondan bu kopukluk heralde:26:

gazanfere sok oldum ben yaaa.( dizinin basında irfan demişti ya ecevite ben seni hatırlamam ama seni hiç unutmayacaksın diye.. bence hala hatırlamadılar onları.. birde ibo ölür mü acaba

hayır ölmedi fragmanda izlersen hastaneye kaldırmışlar ölmesin zaten yaa ben izlerken sinir sahibi oldum resmenn
çocuğun yarasına yarasına bastılar

evet aynen öle sacmalamasalr barıı bende gurrun gaznfer cıkmasınaaa cok sınr oldum ayrıca guya ıyı polıs olck dıyordumm onlra yardm eder dıyordummm..

buarada ıbo hastanede ama yerler kan heppp o kımn kanı ahuya bısı yapp kacrdılrmı onnmu kanı anlamadım pof bekle persembeyıı naısl beklıcksn

ne güzel gurur yavaş yavaş bizim sevgimizi kazanacaktı kahramanımız olacaktı :)

ne güzel gurur yavaş yavaş bizim sevgimizi kazanacaktı kahramanımız olacaktı :)

hehe hayal kırıklıgıı ama ben ınanııyorumm o bızm tarafa gececck ennde sonnda yada umut edıyrm hastasym ben onun yahuuu

aramızda imza toplayıp senaristlere sunalım.. GURUR GAZANFER OLMASIN. GURUR ECEVİTTEN SONRA BİZİM YENİ KAHRAMANIMIZ OLSUN.

gurur irfanı bi katkulliye getirecek ama bakalım çok merak ediyorum .
ayy şu saitin sahnesini azaltsalar o ne iticilik ya sinir oluyorum
geçen diziyi izlerken gurun gazanfer olduğunu öğrendiğim anda yuhhh diye bi bağırmısım yan odamdaki arkadaşım sana bişe oldu sandım diyor

[video=youtube;AKpH3Vi7Ww0]http://www.youtube.com/watch?v=AKpH3Vi7Ww0&feature=relmfu[/video]
yeni fragman ve bence cebrail damat

Son düzenleyen: Moderatör:
bu perşembeyi nasıl getirsek yaaa çıldırdım fragmanı izlerkennn o ne heycan öle

hani bilalle odaya giriyorlar ya bilal diyor ya senden ne isteyebilirle oda diyo benden değil senden istiyorlar diye
damat olma ihtimali çok yüksek

yok canım ne damadı. yüzünün çok az bir kısmı görünüyor dönerken ama o değil.

gazanferın yanı gurrurun babası herldee ben senın baban deılım dıyen onnda gecmısle ılgılı kotu anılrı cıkack sanırım ortayaaaa...

zlar gazanfer hapishanede ellrini yiyen çocuk değil miydi?
şimdi gururda hiç bişiy yok bırakmış mı yani eski alışkanlığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…