Suskunlar Show Tv

zlar gazanfer hapishanede ellrini yiyen çocuk değil miydi?
şimdi gururda hiç bişiy yok bırakmış mı yani eski alışkanlığını...

bölümlerin birinde tırnak kenarları yiyiyordu gurur sıcak çayı içiyordu.ama sadece bukadar gösterdiler tedavi olmuş olabilir.

içimde hala gururun(gazanfer) bizimkilerin tarafına geçeceği umudu var:26::26:
bide gazanferin şuanki haliyle çocukluk hali çok alakasız tamam birebir aynı olmaz ama göz rengide değışirmi insanın ya sanki yeni doğan bebek büyüyünce belli olucak göz rengi

Off su sınavlar yüzünden 4 bölümden sonrasını izleyemedim..
Buradan takip ediyorum sadece.. Gurur kesin Gazanfer mi şimdi? Damat da Cebrail????

evet gurur gazanferrr..

ama cebraıl bellı dııl henuz

bende gururrun ıyı taraf gececegını dusnuyorum bence onnda kotu anıları varrr. zamanla onlarada yer verılecek vs vs..

gurur yanı gazanfer ırfana bır kazık atacak ama ne bılmıyorum cebraıl de baska bı muamma bence damat deılse bıle ya yııgıt ozsener yada alıcan yucesoy su ıboyu bır kurtaraydılar su stresten bı kurtulaydım :44:

cnmbenim gazanferin çocukluk haline dikkatli bakıldığında şimdiki haline benzediğine dikkatini çekerim resme dikkatli bakıldığında çocuğun göz renginin mavi olduğu açık ve net

YA KIZLAR ASLNDA GURRUN GAZANFERN COCKLUGYLA BENZESMEDIGINI DUSNYRSUNUZZ AMA BENDE SARIYI COCUKLUK HALLERINE BENZETEMYRM MESELAAA OLUR OKDRRRR:dd: BUYDUKCE BIRZ DEGSMSS GOZ RENGI DEE İŞTE RENKLI SONCTA:d

valla benzeyebildiği kadar benzesin. isterse tıpkısının aynısı olsun ama gurur gazanfer olmasın beyaaa

cnmbenim gazanferin çocukluk haline dikkatli bakıldığında şimdiki haline benzediğine dikkatini çekerim resme dikkatli bakıldığında çocuğun göz renginin mavi olduğu açık ve net

Sagol tatlım sanki önceki bölümlerde gözler siyahtı bu aksam renkli olması benimde dikkatimi çekti lens olmasın ya

zavallı gurur ya çok üzüldüm bu çocuk varya ecevite bilale ve iboya yardım edicek
gururdan zarar gelmicek bence

Son düzenleme:
bu gazanferin gözleri bugün renklenmiş herhaldegeçen bölümlerde kara gözlü kara kaşlı görünüyodugazanferin nasıl gurur olduğu da çıktı ortaya..
geçenlerde biri yazmıştı galiba buraya.bi arkadaşı varmış acı hissetmiyomuş o da.tedavi falan olmuş galiba,uzun zaman sonra gördüğümde beni tanımadı falan demişti.doğru çıktı valla.gazanferin durumu da böyle bişeymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…