Suskunlar Show Tv

bu diziyi çocuklu sahnelerden dolayı bıraktım , ama dayanamadım izlemeye başladım yine aynı sahneler delireceğim kaldıramıyrum izlemekten geri kalamıyorum offfffffff

psikopata bak ya bu neyaaa bu kadar olamaz bu sarı ölsün ya ölsünnnn gebersin
bari tetiği hemen çeksinler bu seferde krize sokamasınlar bizi

Son düzenleme:
Cebrail'i de gördük...
Ömrü uzun olursa, bu adamı ağzım kulaklarımda seyredebilirim.:)

Şu an itibariyle bir Cebrail fanı doğmuş bulunmakta.:)
Bizzat ben kendim, oldukça hoşlaşmış bulunuyorum zat-ı muhteremden.

Abooo,
Getti dağ gibi Cebrail.
Kıydılar yiğidime.
Ne yapalım vuslat kısa sürdü.
Önümüzdeki karakterlere bakacağız artık.
Üzgünüm Cebo, gerçekten sevmiştim seni...

Abooo,
Getti dağ gibi Cebrail.
Kıydılar yiğidime.
Ne yapalım vuslat kısa sürdü.
Önümüzdeki karakterlere bakacağız artık.
Üzgünüm Cebo, gerçekten sevmiştim seni...

hemen hemen aynı şeyleri hissettik galiba cebrail için. ama olsun gurur var du bakalım :)
eceviti söylemiyorum bile.

hemen hemen aynı şeyleri hissettik galiba cebrail için. ama olsun gurur var du bakalım :)
eceviti söylemiyorum bile.

Yok ya, Ecevit benim için fazla ağlak, epeyce duygusal.:)
Cebo tamamdı. Ölmeseydi iyiydi ama ne edelim kader.
Vadesi doluymuş zaten garibin.:)

adalet dıye bırsey yoktur !! adalet insan uydurmasıdırrr... dedı cebraıl... bu arada kızlar cebraıl oldumu kım oldurdu orasını goremedım ben ya

Yok ya, Ecevit benim için fazla ağlak, epeyce duygusal.:)
Cebo tamamdı. Ölmeseydi iyiydi ama ne edelim kader.
Vadesi doluymuş zaten garibin.:)

cebrailin boyu posu tamam da sarıydı yaaa.. eceviti bunun için seviyorum kara kaşlı kara gözlü :)

ben de izlemedim bu akşam. tesadüfen cebraille sarının konuşmasını gördüm
birazdan izliycem netten. çoluk çocuk ayaktayken bişey izlenmiyor ki.

yine harika bir bölümdü.
ecevitimi gözlükleriyle gördünüz mü kızlar yakıyordu ortalığı.
hapishane sahnesi çok güzeldi.
herşeyi yapıyor,herşeyi midesi kaldırıyorda bu insanların çocuklara nasıl kıyıyorlar ya.
ilk defa bir dizide kızla oğlanın sevdasına sinir olmuyorum ahh ahhh ahuyla ecevitin içinde ne ateşler yanıyor kimbilir.
velhasılı kelam gözeldi bu bölümde her zamnki gibi

Kızlar son 1 soru
Ecevit ve Ahu öpüştü mü bu bölüm de yaaa? Biliyordum bu diziyi Ahunun bozacağını biliyordum.. Yapmayın bee su arkadas askı olaylarını yapmayınnn

Sizin yorumlarınızı okudukça heyecanlaniyorum su sınavlarım bir bitsin bütün günümü eski bölümleri seyrederek geciriip size yetişicem gari

Ne güzel bir cebrail yaratmışlar :) Sıradan Cebrail hakkın rahmetine kavuştu

Gerçi ben hala öldüğüne inanmıyorum, "cebrail avını bekler, cebrail tuzak kurar, cebrail adamdan kan alır" cümlelerinden sonra sırtından yediği tek kurşunla ölmemiş olsun lütfen

Ecevit hapishanede cocuklara kuryeliği gösterirken cok zor tuttum kendimi ağlamamak icin Ne güzel yansıtıyolar acı çekişi.

veeee gurur sana laflar hazırladım;

Ah gurur ahhhh, gazanferken babana ağladığını gösterdiğin sahne var yaa hani su parmağınla gözyaşı yaptın bitirdin beni, lütfennn değişmiş ol, bizimkilere yardım et, psikopata bağlama!

Öpüşmedi de ağzını yüzünü öptü ahahahahah

cebrail ahuyu kacırmış gibi yaptı bizimkiler tırstılar, koşa koşa hastaneye gitti ecevit, yerde kan gördü(kan torbası patlamış) ağlamaya basladı, arkasını döndü ahuyu gördü, ağzını gözünü öptü ahahahahah

Ecevit çekmiş silimleri de su saclarını da kestirse cok güzel olacak, kafası boynunun üstüne monte edilmiş ve heran düşecekmiş gibi duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…