bu gazanferin gözleri bugün renklenmiş herhaldegeçen bölümlerde kara gözlü kara kaşlı görünüyodu gazanferin nasıl gurur olduğu da çıktı ortaya..
geçenlerde biri yazmıştı galiba buraya.bi arkadaşı varmış acı hissetmiyomuş o da.tedavi falan olmuş galiba,uzun zaman sonra gördüğümde beni tanımadı falan demişti.doğru çıktı valla.gazanferin durumu da böyle bişeymiş...
Ecevit çekmiş silimleri de su saclarını da kestirse cok güzel olacak, kafası boynunun üstüne monte edilmiş ve heran düşecekmiş gibi duruyodu
kuzguna yavrusu şahin görünür misali işte banada her bişiyi ateş gibi görünüyor....
hahaa evet Ecevitin o güneş gözlüklü hallerine bende güldüm çokta asil bir havası yoktu açıkcası zaten irfan ve saitte dalga geçer tarzda konuştular adam olmuş bu diye : )
cebrail diyorum Gururdan sonra diziye oturmuş bir karakter ben öldüğüne inanmıyorum izleyip görelim ...
bu arada sarıya halen gıcık oluyorum kendi başına iş yapmasına ve her işi yüzüne gözüne bulaştırmasına...
kuzguna yavrusu şahin görünür misali işte banada her bişiyi ateş gibi görünüyor....
bende cebrail olayına sinir oldum çok havada kaldı kaç bölümdür abarta abarta cebrail cebrail dediler sonra adamı bir bölümde öldürdürdüler.ayrıca cebrail çıkan kişi hiç tanıdık bi yüz degildi ama irfan sait ona sorduğunda iyi bak görürsün dedi.ben bu lafından tanıdık bi yüz çıkmasını bekliyordum.facede suskunlar sayfasında ölen kişinin cebrail olmadığını filan yazmışlar ama doğrumu bilmem.
Hicbirsey anlamadim bu fragmandan
[video=youtube;gpeKLhxX1-I]http://www.youtube.com/watch?v=gpeKLhxX1-I[/video]
ikinci fragmanda yayınlanmış ecevit babasına gidiyor galiba ondan yardım istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?