Suskunlar Show Tv

eevet o bendım o arkdsmn doyma hıssıde yoktu ama yıyp yıypo cıkarrdı zor bır hastalık neysee

kızlar bu bolumde superdı bende su arkds kards askı olaylrndn sıkldm nedn ıkıarada bır derede bole sacmlk sokuyorlar...

buarada cebraılde hemen oldu naptılr yaktılrmı orayı anlamadım sonrasında...

umarım 9 canlı deıldırrrr...

gururun sahnelerıde benı mahvettııı babası cok acımasız davranıyordu gercı babada baskalarınaa zarar verıyor dıye yapıyordu.. gururru gurur yapan yıne babası olmus sahıp cıkmıs belıı cok merak edıyorum ne olck

buarada cebraıl mebraıl fıss ben hala gurur hastasıyım ecevıtede bayılıyorum ama o gunes gozluklu sahnesıde cok komıktı yahu hıc yakstıramdm daha karızmatk yapabılrlerdı

hahaa evet Ecevitin o güneş gözlüklü hallerine bende güldüm çokta asil bir havası yoktu açıkcası zaten irfan ve saitte dalga geçer tarzda konuştular adam olmuş bu diye : )

cebrail diyorum Gururdan sonra diziye oturmuş bir karakter ben öldüğüne inanmıyorum izleyip görelim ...
bu arada sarıya halen gıcık oluyorum kendi başına iş yapmasına ve her işi yüzüne gözüne bulaştırmasına...

neyse artık aynı şey için savaşıyorlar ama kendi yöntemleriyle sarı kendi çetesini kuruyor ecevit irfanın yanında bakalım iboya nolcak bari sarının yanında olmasa ya yazık olan o çocuğa oluyor stress oluyorum ben zaten son bölümdede bittim ya gülten geldi dedi ya biz çıkıyoruz sevgilim o benim . hemşireyi çıldırtmaları falan bittim resmen yaaa

ya evet bukadar kolay olmez ole ıddalı bır karaktr kac bolmdr onu bekledık ztn hemn 1 bolmde oldu ama olmedysede ecevtın bası dertteyanı 3. adam ogrenılmıs oluyorrr...

kuzguna yavrusu şahin görünür misali işte banada her bişiyi ateş gibi görünüyor....

bende ecevıt hastasıymm ama uzun saclı hallerınee dahada asık oldummmm yaaa:):)

bende cebrail olayına sinir oldum çok havada kaldı kaç bölümdür abarta abarta cebrail cebrail dediler sonra adamı bir bölümde öldürdürdüler.ayrıca cebrail çıkan kişi hiç tanıdık bi yüz degildi ama irfan sait ona sorduğunda iyi bak görürsün dedi.ben bu lafından tanıdık bi yüz çıkmasını bekliyordum.facede suskunlar sayfasında ölen kişinin cebrail olmadığını filan yazmışlar ama doğrumu bilmem.

efet hatta bıcok kııs cebraılın sıbel olabılecegını yazms hatta hasanda olabılır demsler hasan deıldır tabıkı amaaa

tam cevap yazacakken gördüm fragman eklenmiş,neyse yorumdan sonra izleyeyim bari.

gerçekten kaç bölümdür sır gibi saklanan cebrail sırtından tek bir kurşunla bizim çocukların peşini bırakacak bir karakter değil.
hem bu kadar kolay sevinmeleride olanaksız bişiy tüm dizilerde görüyoruz,bu cebrailde hortlayacak bence yaniii

şu bilalin aşşalık kompleksi yüzünden herşey rezil rüsfa oluyor resmen yok sen avukatl oldun yok biz bişey olamadık napalım arkadaşım çocuğun suçumu bu adam olaydın sende çabalasaydın ecevitin başına bela açmaktan başka bişey yapmıyor takoz ahuyu gördü nolacak şimdi? ayrıca ibo ecevitin ahuyu öptüğünü görmüştü o yüzden mektubu ahuya vermiş olmalı ki ahu annen kadar sevdin mi beni diyor . Bu sefer ecevit ahuyu asla bilale vermez çünkü bilal günden güne daha tehlikeli oluyor ve ecevit ahuyu bu tehlikenin içine atmaz.
naime artık laf bile diyemiyorum oğlunu ne durumlara düşürdü kendini savunduracak kadar tabiki bunda yine bilalin parmağı var
ve gurur onun irfanla bi hesabı var o yüzden gururun bizimkilerin tarafına geçmesi çok olası bişey

Son düzenleme:
Ecevit babasına gittiğinde fonda "Herşey gibi çarelerde tükenir" deniyo, bence ecevit babasından yardım istemeye gitti, avukatlığınıda yapıyo ama yardımda var isin içinde

Bilalemi vericen beni konusmasi irfan ahuyu gorduktn sonra geciyo sanirim.cok fena bi bolum olucak yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…