Suskunlar Show Tv

bu diziyi çok büyük keyifle ve merakla takip ediyorum. çok kaliteli

yalnız kızlar hatalıysam beni düzeltin lütfen.

bu Cebrail ile gazanfer aynı kişi değil miydi yaavvv??? yanlış mı anlamışım.

bir konu daha var.

zeki nezarethanedeyken bir polis onu vuruyordu ya hani yemek getirdiği sırada. hatta geçen haftaki bölümde bu işte cebrailin parmagı olduğu ortaya çıktı. yanişimdi bu durumda irfan mı cebraile zekiyi öldürmesini söyledi. irfan,özcanı vuranın zeki olduğunu nereden biliyordu??

bu sorularıma açıklık getirirseniz çok memnun olurum, akklımı kurcalayıp duruyor.

gurur gazanfer canım cebrail değil.
arabanın içinde bilal de vardı ve irfan sadece ahuyu değil onuda gördü eğer irfan ahuyu ecevitin yanında görürse kesin çakar birşeyler .
ömer denilen adam yüzünden çıkartacak babasını naim ömerin adamı oldu ya
ecevitte söz verdi çok iyi bir avukatım yardım ederim sana diye ondan
özcanı öldüren zaten zeki değil ama zeki çok ortadaydı ve haberlerde falan gördüler tabilide irfan cebraile öldürttü ama özcanı bilal öldürdü normalde

Son düzenleme:

aaa tabi canım özcanı bilal öldürdü tuvalette hatta. bilal yazacağıma zeki yazmışım ben de.

demek gazanfer ile cebrail aynı kişi değil neden öyle anlamışım ben bilemedim.

teşekkür ederim canım aydınlattığın için beni.

Biraz "ana mevzu arası çerez" bir bölüm oldu sanki.
Hatta bir ara sıkıldım.
Bir de Ecevit artık Küçük Emrah olayını bıraksın.
Azıcık hırs, biraz dirayet...
Her yalnız kalışında yumruk ısırmak yerine bir miktar komplo kursun.
İlla yumurta kapıya gelecek...

İlerlemedi bu hafta asil konu pek,ama cok heyecanliydi.ecevitin ince ince islemesi kurmasi plani guzeldi.yalniz kafama takilan irfanin baktigi resimdki cebrail degildi sanki,cebrail olmedi bence.zaten gururda acmadi yuzunu gormedi yani kim oldugunu.zaten bi kursunla olmesi sacma olurdu.hortlar yakinda..

evet ben de şüphelendim cebrailin yüzünü görmedi gurur. o cebrail değil galiba ama yine de gitti işte dağ gibi adam.. uzun uzun izleseydik onu da iyi olacaktı.

yaaa o resme baktıgı ozcannn bence ozcanda olmedııı anlayamdımkıı ozcandı dıyeee hatrlıyorum....

cebraılınde evet yuzunu gormedı gururrr bence cebraıldee baskası cıkacakkk ay dızı sıkıcydı dun sankı yanı dedgnz gıbı cok ılerlemeee olmadı

Bu akşam hiç sevmedim seni Suskunlar. Geçmedin, bitmedin, sacma sapan ilerledin! Seni kınıyorum

2 bölümdür bizimkiler gülüyor pek hayra alamet değil bu iş....

gurur garipin kulağına eğilip bişiy söyleyince çocuk ellrini nasılda sıkmıştı yavrum yaaaa,pis canavar ellerini kemiririm mi dedi acaba çocuğa.

ahahah ayrıca irfanın karakolu bastığı sahne komedi ötesiydi yol geçen hanı ya çat kapı dalıveriyorlar heryere,birde ecevitleri takip etmek için ordaki araca atlayıp hemen çalıştırıvermelerine öldüm bittim,ben salak kafa hala arabayı çalıştırmak için anahtar arıyorum vede kapıları açmak için...

evetyaaaa banada bazı seyler sacmlık gelıyor sankı dızı dunku bolumyle benı hayal kırklıgına ugrttı zaten sarı hemn hemen hıc yoktuuu ztn

irfanın baktığı fotoğraftaki özcandı. zeki vurdu ölmedi, sarı bitirdi işini. özcan öldü 2. bölümde.

irfanın baktığı fotoğraftaki özcandı. zeki vurdu ölmedi, sarı bitirdi işini. özcan öldü 2. bölümde.

heee ne bılım asık gıbı yanınaa geelecem falan yazncaa deıdm olmeıd herlde buda tovbe yarabbımmmm fılm sapıttı benceee

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…