Suskunlar Show Tv

xxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

bu bölüm benide pek sarmadı, ecevitin planını sevdim ama hem çocuğu kurtardı hemde gazoyla irfanı birbirine düşürdü gazanfer ikna etse ve araları düzelse bile irfan uyanık adam aklında bi soru işareti hep kalıcak gazoyla ilgili, bilal bu bölüm pasifti pek görünmedi.
irfanın ecevit taklidine bayıldım hoş bi enstantane olmus
ama irfanın şu çapa gibi tırnaklarından çok rahatsızım, acaip uzun erkeğe hiç yakışmıyo, bide manikürlü bu tırnaklarada bi hikaye yazsınlar artık yoksa mafya ağır abi falan olmuyo kaldırmıyo yani

oy oy oy oy bomba gibi bir bölüm bekliyormuş bizi. perşembe olur mu şimdi...

amanın bu nasıl bir bölümdür aboo sarı dedi yaaa
gazanferin bizimkilerin yanına geçmesine az kaldı diyorum başka bişey demiyorum
şu ecevit ağlamaklı yüzüne dayanamıyor çok etkiliyor beni
gelsede bura birlikte karşılıklı ağlasak

ewet cok heyecanlı gozukuyor sarını hertarafndn sılah cıkıyoryaa karızmatık sey hahahah:):)

orda gazanfereeee dıyoryaa sen benım takozlugumu hatırlamıyorsun dıye bence o anda bır gecmıs hıkayeee canlanacak...

Arkadaşlar son bölümde garip (küçük çocuk) ahuya ecevitin mektubunu verdi , o mektupu nerden aldın ve neden ahu ya verdi sanırım orda bişeyler kaçırdım ben anlamadım? Çocuk ecevitle ahu arasında bir şey olduğunu nasıl anladı da o mektubu verdi ?

Garip İbonun odasında kaldı ya orda çekmecede buldu mektubu.Mektubun başında Ahu yazdığı için ona vermek istedi.Ama altında Şerif yazdığı için Ecevit olduğunu bilmiyor henüz.Hatta kim bu şerif falan dedi.Garipi kaçırıp başka adama teslim ederken yani tam gidcekken aklına geldi verdi mektubu.Ecevitin yanında olması aralarındakileri bildiğinden değil yani.

İbo da hapishaneden dosyalarını çalarken ecevitin doayasının arasında bulup saklamıştı maktubu

Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir...

Bu arada çok seviyorum bu diziyi...

Çoook teşekkür ederim aynen öyle bende bayılıyorum bu diziye , saçma sapan sırf aşk kurgusu dizilerden farklı gerçekçi geliyor.. Ayrıca ecevit karakterine hastayım

Çoook teşekkür ederim aynen öyle bende bayılıyorum bu diziye , saçma sapan sırf aşk kurgusu dizilerden farklı gerçekçi geliyor.. Ayrıca ecevit karakterine hastayım

show tv de ikinci fragman yayınlandı çok heyecanlı olacak bu bölüm çabuk gelsin perşembe.gazanfer ve irfan şerifi hatırladılar gazanfer seni bulucam şerif diyor.irfan bu çocuklar cezaevlerindeki son gecenin intikamını almaya çalışıyor diyor.ecevit bilale gazanfer döndü diyor yine hapishane sahneleri var.çok güzel bi bölüm...

orda diyor ya neyin intikamı son gecelerinin intikamı diye çok güzel olmuş
ayyyy perşembe gelsede izlesek
bu diziyi böle heycan anında yok artık , yuhhh, nolcak şimdi, yaaa dokunmasınlar bu çocuklara diyerek heycanlanarak izlemek istiyorum gecen haftaki gibi durağan olmasın

Süper 2 fragman bayıldım
sırlar çabuk gün yüzüne çıkıyo, bununda bi hikmeti vardır elbet diye umut ediyorum, çünkü heyecanı kaybetmemek adına dizinin başlarında herşeyi ortaya çıkarıp, daha sonra hüsrana ugratmazlar bizi umarım

arkadaşlar bir süredir diziyi takip edemiyorum bu gurur denen komserin o gazanferlerle nei şi var ben anlamadım ya babası şerifin o
dedim ya bayadır izleyemedim
nerden öğrenebilirim acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…