Suskunlar Show Tv

arkadaşlar bir süredir diziyi takip edemiyorum bu gurur denen komserin o gazanferlerle nei şi var ben anlamadım ya babası şerifin o
dedim ya bayadır izleyemedim
nerden öğrenebilirim acep

Gurur aslında gazanfer. Hastanede yangın cıkardığı için babası onu ölen cocugun yerine gecirdi Gurur oldu.

oooo çok fena oldu bu yaaa ibonun yaptığı hareketi sarı bile yapmadı naptın ibo naptınnnnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

oooo çok fena oldu bu yaaa ibonun yaptığı hareketi sarı bile yapmadı naptın ibo naptınnnnn :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yine sarının suçu o getirdi gazanferi diblerine kadar.zaten bu dizide en uyuz olduğum kişi sarı.ne geliyosa başlarına onun yüzünden geliyor zekinin yerine o ölseydi keşke..

gazanferin safı belli bizimkilerin tarafına geçicek bişeyleri hatırladıktan sonran .
aaahhh zavallı ecevit daha yeni duyuyor
o sarıyı var yaaaaa bir karakter bu kadar mı boş boğaz olur ya çıldırcam haa

kanım dondu resmen kanımmm bu nasıl bir adam ya yaptığı şeyi nasıl söyleye biliyo kapıyı pencereyi indircem aşşa şimdi ya

bi kaç bölümdür izliyorum sinir olmamak elde değil bu ne ya.. şerefsiz birde nasıl söylüyor yediği haltı.. tüüü Allah belasını versib öylelerini..

çocuğu uyutmaya gittim. ya neler oldu ki bu arada. aman ya...kim kime ne dedi...

çocuğu uyutmaya gittim. ya neler oldu ki bu arada. aman ya...kim kime ne dedi...

bu gururla şerif birbirini neden arıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…