Suskunlar Show Tv

bu ne ya bulsunlar artı birbirilerini panikatak oldum resmen ya offfffffffffffff

bildiğiniz nefes alırken ciğerlerim ağrıyor ya izlemesemmi napsam anlamadım ki ben

bu gururla şerif birbirini neden arıyor ki

hatırlamaya çalışıyor gazanfer yaptıklarını şerifi öğrenince yavaş yavaş hatırlıyor geçmişi
vicdan yaptı yaptıkları için özür dilicek güya nerenin psikopatıysa birden ferhatı ecevitin cocukluğu gibi hayal etti kesti çocuğu

Çok tesekkur ederim

bilali sevmem ama onun tabiriyle 10 numara 5 yıldız bir bölümdü süpper bittti süppeerrr

kimse izlemiyomu ya halbuse çok heycalıydı neden kimse bişe demiyor:44:

çok fenaydı ya aman aman bu dizi böle olsun öle gecen ahftaki gibi durağan olmasın ama bununda dozajı çoktu be ya

çok fenaydı ya aman aman bu dizi böle olsun öle gecen ahftaki gibi durağan olmasın ama bununda dozajı çoktu be ya

bilal fıss oldu birden ama o bile bukadarını hakketmedi zeki dizinin başlarında doğru dedi sevenin çok ama yalnızsın bilal aynen öle

2-3 bölüm izleyemedim tam olarak bukadar sürükleyici değildi bugün fırsat buldum izledim gerçekten çok etkileyiciydi yine,eskileri gösterdikleri zaman daha bi duygusala bağlıyor insanı

Kötü bi travma gerçekten, cok sevmesemde yine üzüldüm kız sarıya
ya sen ne diyosun şu irfanın tırnaklarına ben acaip taktım ya, sence bundan bi hikaye çıkarmı:44:

ya ondan ne hikaye çıkarsa çıksın artık inan beni okadar etkilemez ne yaparsa yapsın okadar lafı eden adam istersen ağzıyla kuş tuttsun isterse gerçekten bir kuşun sütü sağsın isterse saçlarını fıstık yeşiline boyatsın asla ve katta beni heycanlandırmaz takoz artık çıkmalı diziden

Allah seni top etsin inşallah takoz,,o lafları ettiya bittim bittimmm!
Şimdi benim anlamadığım bişe var,bu erkeklini aldım derken,nası yani bunlar şaapamıyomu :26:
Yani ecevit birsenle mesela kafam karıştı benim,çok fena oldum..
şimdi bu bilal gitse o sibeli tavlasa erkeklini gösterse diye geçirdim aklımdan o an.az bile o takoz pisliğineee..
Çok dolu bi bölümdü.gurur hikayesi çok fena cidden.ama ben niyeyse bizimkilerden tarafta olucak die düşünüyorum hep.ferhata iyiki daha kötü bişey yapmadı.çok korktum o sahnede.
şerifi kestiği geceyi gösterdiklerinde de bakamadım..

saaapiyodurlar.
erkekligini aldim derken, sana tecavüz ettim erkeklik gururunu aldim
demek istedi bence...

benim anlamadigim sadece sari mi tecavüze ugramis?

saaapiyodurlar.
erkekligini aldim derken, sana tecavüz ettim erkeklik gururunu aldim
demek istedi bence...

benim anlamadigim sadece sari mi tecavüze ugramis?

Hayır hepsi,ama o an karşısında sarı var e tabi onla uğraşanda sarı görünürde onun için direk ona hitab ederek konuştu bence,ecevitte yaşamış bunu ıskada zekide.

Hayır hepsi,ama o an karşısında sarı var e tabi onla uğraşanda sarı görünürde onun için direk ona hitab ederek konuştu bence,ecevitte yaşamış bunu ıskada zekide.

anladim canim.
igrenc bi konusmaydi ama ya cok rahatsiz oldum.
c0k iyi biseymis gibi sokak ortasinda bagira bagira söylüyor bide takoz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…