Suskunlar Show Tv

şimdiye kadar olan en iyi bölümdü bu diyebilirim. gazanferin o gitgelleri muhteşemdi. ben bu kadar kötü müyüm halleri.. hatırlamaya çalışması, pişmanlıkları..

ahunun yine iki arada bir derede kalması.

sarının gözyaşları...

gazanferin ecevitlerin tarafına geçeceğini ben de düşünüyorum ki öyle de olmalı. hapishanedeyken de istemeye istemeye zarar vermiş onlara şimdi de istemeyecektir. ah bi hatırlayabilse herşeyi ne iyi olacak.

takoz galiba gitar çalıyor gerçek hayatında. yoksa niye uzatsın bu tırnakları bu kadar. dizide de çalsa bari benim de hobim bu ayağına. olmazsa geçmişe yönelik bir hikaye uydurmaları gerekecek. malum her bölümde gözümüze çarpıyor koca koca tırnaklar.

bir de kostümlerle alakalı kimse okuyorsa burada yazılanları, birşey rica etmek istiyorum; ecevite bir daha o gözlüğü takmayın. lütfen...

bu takoz sarıya( diğerlerine yaptımı bilmiyorum ama) tecavüz etmiş.. Erkekliğini almaktan kastı bu

ben ecevitin gözlüklerini çok beğendim marjinal bi hava vermiş adam zaten yakıyor süper olmuş
gazanferin bile safı belli nerdeyse ahununda olmalı ecevit mi bilal mi ne kadar kardeş gibi olsalarda aşk bu arkadaş
oyyy iboo oyy sen ne tatlısın öle gültenle sahneleri çok güzeldi ya bayıldımm

ferhat söyledi mi gururun yaptığını

ecevit anladı o zaman dimi :44:

bu bölüm gerçekten çok güzeldi yaaa

çok ağladım sarıya çok üzülüyorum

gazanfere de çok acıdım.

takozdan nefret ediyorum iğrenç adam..

Son düzenleme:
super bır bolumdu yıneee...

cocuguda kesıncee cok uzldum aslında ozur dılıyordu ama cocukta kacınca oda ztn kendını kaybettı o ara kabuss yaaa..

buarada kızlar BUNLARIN SON GECELERINDE HEPSINE TECAVUZ EDILDII SARIYA SOYLENEN HEPSINE SOYLENMIS OLDU ..4buarada neden sarıyaa gıcık oluyorsunuz ama onunnnda karakterı

bu o olmazsa dızınınn zaten heyecanı olmaz ayrıca dunku bolumde ılk defa serıfın sozunu dınledıı sustu...

ama cok uzuldummm gururaa sarıya hepsıneee... ama hangı arkdsm yazmstı bendeee sıbelı tavlyıp erkeklıgını gostercek sarı haha cok guzl fıkırr bolee ezık devam etmez bu takoz pisliğini böyle kapatamazzz..

buarada ecevıtın gozluklere bende takıgımm yahuu hele o kafayı kaldırarkk bakıyorla gozlukleırn ardındn cok komık oluyr dag gıbı karızmatık admaı ne hale cevırdıler yahuuu..

evet ecevıt sordu gazanfermı yaptı dıye oda hayır dıye kafa salladıı sonrasını gostermedı ama gururu bılıyordu soledııı sonrasında bellıkı cunku ecevıt olayı cozduuu ... alllahm fragman ıstıyorummmmmmmmmmm:):)

o takoz Mesut Yar´in programina konuk olmustu... orada tirnaklarin neden uzun oldugunu söylemisti... kendisi kötü oldugu icin kaplan kedi köpek gibi pencelere sahip yani tirmayabilir insanlari sinirlenince... yani karakteri geregi öyle uzunmus...

ama süper bir bölümdü...

ne yazayım ki yine çok güzeldi.
dikiş dikiyordum ama hem diktim hem seyrettim.
ikisindende vazgeçemedim.
takozla sarının sahnesinde babamla tektim odada.
çok utandım...

yine çok güzeldi bu bölüm.

ah ecevit ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aceleden yorumları okuyamadım geri dönücem hemen bişey yazıp çıkıcam kızlar

belki daha önce yazıldı farkettiniz mi gururu sorguya geldiklerinde geçmiş meslek hayatınızda kötü bir deneyiminiz var bir suçluyu öldüresiye dövmüştünüz diye sorduklarında....
gurur ya ne yapacaktım adam tecavüzcü... gibi bir şey söyledi.

bu da demek oluyor ki gurur tecavüz olaylarında hassas ve sarıların başından geçenleri öğrendiğinde takozun karşısında ecevitlerin yanında olacağı sinyalini verdiler dün akşam...

kesinlikleeee..ama gurur lütfen eskisi gibi olmasın ve kendini kontrol edebilsinnnn lütfennnnnnn

aaaaaaaaa acaip ince bişiy yakalamışsın bravo valla.
.çok mantıklı

kesinlikleeee..ama gurur lütfen eskisi gibi olmasın ve kendini kontrol edebilsinnnn lütfennnnnnn

onu sadece ecevit kontrol edebilecek çünkü gösterdi ya hapishanede konuştular sen iyisin kötü değilsin falan gazanferde inanmıştı ona sadece ecevit iyi gelecek
zaten berk hakman beyaz showda sölemişti 13. bölümde anlicak izleyiciler diye çünkü beyaz demişti takozlamısın yani yoksa bu çocukların yanındamı diye oda 13. bölümde anlicak izleyiciler dedi

Evett serif anlicak yine onu,ama gurur ecevitin serif oldunu ogrenince nolur onu bilmiyorum:26:Lutfen takoza bise solemesin ogrenince,rahat birakmaz o zaman takoz asla.artik bizimkiler gulsun lutfennn..fragman versinlerrrrrrrrrrr

aboooooooouuuuuuuuuuuuuu.... yine cok heyecanli yaaaaaaaaaaa.... persembeyi nasil beklicez???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…