anladim canim.
igrenc bi konusmaydi ama ya cok rahatsiz oldum.
c0k iyi biseymis gibi sokak ortasinda bagira bagira söylüyor bide takoz:26:
Allah seni top etsin inşallah takoz,,o lafları ettiya bittim bittimmm!
Şimdi benim anlamadığım bişe var,bu erkeklini aldım derken,nası yani bunlar şaapamıyomu :26:
Yani ecevit birsenle mesela kafam karıştı benim,çok fena oldum..
şimdi bu bilal gitse o sibeli tavlasa erkeklini gösterse diye geçirdim aklımdan o an.az bile o takoz pisliğineee..
Çok dolu bi bölümdü.gurur hikayesi çok fena cidden.ama ben niyeyse bizimkilerden tarafta olucak die düşünüyorum hep.ferhata iyiki daha kötü bişey yapmadı.çok korktum o sahnede.
şerifi kestiği geceyi gösterdiklerinde de bakamadım..
sonunda ne oldu yaa ben sonunu kaçıdımda :26:
ferhat söyledi mi gururun yaptığını
ecevit anladı o zaman dimi :44:
bu bölüm gerçekten çok güzeldi yaaa
çok ağladım sarıya çok üzülüyorum
gazanfere de çok acıdım.
takozdan nefret ediyorum iğrenç adam..
aceleden yorumları okuyamadım geri dönücem hemen bişey yazıp çıkıcam kızlar
belki daha önce yazıldı farkettiniz mi gururu sorguya geldiklerinde geçmiş meslek hayatınızda kötü bir deneyiminiz var bir suçluyu öldüresiye dövmüştünüz diye sorduklarında....
gurur ya ne yapacaktım adam tecavüzcü... gibi bir şey söyledi.
bu da demek oluyor ki gurur tecavüz olaylarında hassas ve sarıların başından geçenleri öğrendiğinde takozun karşısında ecevitlerin yanında olacağı sinyalini verdiler dün akşam...
kesinlikleeee..ama gurur lütfen eskisi gibi olmasın ve kendini kontrol edebilsinnnn lütfennnnnnn
onu sadece ecevit kontrol edebilecek çünkü gösterdi ya hapishanede konuştular sen iyisin kötü değilsin falan gazanferde inanmıştı ona sadece ecevit iyi gelecek
zaten berk hakman beyaz showda sölemişti 13. bölümde anlicak izleyiciler diye çünkü beyaz demişti takozlamısın yani yoksa bu çocukların yanındamı diye oda 13. bölümde anlicak izleyiciler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?