Suskunlar Show Tv

berk hakman acaip patladi bu dizide...
kötü mötü ama acaip bi havasi var adamin... her hafta top tweet oluyor üstüne...

bu ne şimdi nasıl fragman bu ya hep böle yapıyorlar 1. fragmanda anlıcak bişey olmuyor 2. fragmanı beklicez artık
sarıyı neden götürüyorlar? hani gazanfer iyi olmak istiyodu neden bilale kasabım kasaaap diye bağırdı?
gazanfer nasıl hapiste olcak? ecevit babasına mı gitti yine? ooooooooooooooooooooooooooooo bu böle yaa sınavları bu kadar düşünmüyorum hee

kızlar ben bişi soracam

gazenfer ecevittin hapiseneyken bir yerinmi kesi yoksa kesmeye çalıştı ama yapamadımı ben orayı kaçırmışımda.

ben perşembe gün ki bölümü izledim şimdi netten. anlamadığım iki şey var. gurur gazanfer iken nasıl gurur olmuş. yani polis falan. gurur ile irfan birbirinin gazanfer ile takoz olduğunu nasıl anladı. hapiste irfanın yanındaki kötü çocuk şu anda var mı ortalıkta.

Murat Yildirim nasil guzel agliyor yaw bu kadarmi yakisir bir adama aglamak
cok karizmaa allah icin

gazanfer tedavi gördüğü hastanede yangın çıkardı. o yangında ölen gurur isimli çocuğun yerine geçirdi babası. adam herkese oğlunun öldüğünü söylemiş oldu.

takozla gazanferin sonra nasıl bir araya geldiği henüz gösterilmedi bakalım ben de merak ediyorum.. takozun yanındaki diğer çocuk da özcan. ilk bölümde zekinin yaraladığı, sarının öldürdüğü adam o.

2. fragmandan da bişey anlaşılmıyor. perşembeyi bekliycez artık..
teşekkürler nilim

Persembeye kadar izleyemediğim bölümleri izleyip yetişebilirmiyim acaba, cok merak ediyorum yaaa.........

noluyor yahu ecevite bişey olmasın
bu olayı sibel çözcek
kapı pencere indirtecek bi bölüm yine :18::18::18::18::18:

kızlar ben 10. bölümü izliyorum simdi cok şey kacırmışım yaaaa..... Simdi olay cinayete veriliyor yaa Gurur Bilalle konusmaya gidiyor dikkat et diyo.. o zaman bunlar birbirlerini hatırlıyorlar mı hapishaneden.. Yoksa daha hersey ortaya cıkmamış mı oluyoo... Off anlamadımmmmmmm

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaa Gurur İbo için yardım ediyor sanıyorum bendeeee, Offffffff yaaa resmen Gazanfer mi şimdi buuu

hayır ozaman ikiside birbirinin kim oldugunu bilmiyor.gurur gazanfer.hastalığı için tedavi olurken hafızasını kaybetmiş.sadece irfan gazanferolduğunu biliyordu.ama irfanın onu nasıl bulduğunu gazenfer oldugunu nerden bildiğini filan göstermediler daha

tesekkür ederim canım, simdi 12. bölümü izlemeye basladım.. Ama cok kafa karıştırıcı olaylar var..
ibo cok sevimli yahu

Bu aksam ki bölüm cooook heyecanlıııııı......... :18:

oyyy o ne heycanlı plan öyle seviyorum bu sibeli ya dedim ben çözerse bu sibel çözer

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy asabım bozulduuu kim kurtaracak sarıyı tamam sevmiyorum ama bişey olmasın harcanacak çocuk
aaay gördüüüüüüüü gazanfer:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

oh ya ohhhh surda kan ter içinde kaldım bu ne yaa ayy çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…