Suskunlar Show Tv

türk hannibal amanın
vay bizim saflarrr sevinmeseler bari ya4bak gazanfer ahuya geldi

o kadar adam arabanın içinde hemde silahlı polis bunlar nasıl vuramaz ben anlamıyorum. tmm canı acımaz belki falan ama öldürürsünler bari. hepsinin eli armut mu topluyor ne

sinir harbi sinir harbi panik atak oldum bunun şimdi ahunun yanında ne işi var ya tamam heyecan yaptırıyonuz ama çıldırcam ben ya

gazanferin kaçma sahnesi biraz saçma olmuş.adamı yakalamak için en az 50 polis gitmiş ama dönüşte sadece bir ekip arabası var.bu bölümde sadece o kısmı begenmedim.

gazanferin kaçma sahnesi biraz saçma olmuş.adamı yakalamak için en az 50 polis gitmiş ama dönüşte sadece bir ekip arabası var.bu bölümde sadece o kısmı begenmedim.

aynen... adam müdürü isiriyor araba sallaniyor.
3 polisin arasindan sag saglim kurtuluyor, üstelik elleri kelepceliyken.
müthis bi bölümdü, heycandan nefesim tutuldu bazen
ama son sahne batirdi

kendimi kasıyorum hep izlemiycem diye çok üzülüyorum ben bu diziye
oyuncuklar müzikler konu çok güzel
ezeli anımsamak ta ayrıca güzel
gurur denen piskopatı bir araba dolusu insan nasıl durduramadı anlayamadım
adamın dişi kaç silaha bedel

ne güzel yakışıklı adam, bizimkilerin tarafında olacak diye düşünüyorduk. gurur fanları olacaktı ayrıca.. kızlar biz fazla duygusalız :))

bence de gururun kaçışı çok uyduruk olmuş. dandik bir polis otosu, müdürü de içinde ayrıca. bu adamı korumuyor mu kimse hayret bişey.
bizi de iyice saf bellediler bu senaristler..

ya o değil de ahuya bişey olmasın. kahrolur ecevit. hele de ibo aman allahım ona emanet etmişlerdi ahuyu..

Nooolurrr noOoolurrr biri kisada olsa bi ozet versin banaaaa,izleyemedimm..kahroldum ama izleyemedim malesef,bu hamilelikde beni yedi bitirdi,bu saatte ayaktayim ama dokuluyorum,uyku icin direniyorum suan resmen,yarinda cocyktan firsat olursa izlerim umarim,ama kudururum meraktannn.

Ama spoiler verirsek keyfi olmaz ki izlediğinde.

tatlım bizimkiler gazanferi alt etmek için bir plan yaptılar. bu plana irfanın sevgilisi sibel de dahildi. nitekim o da üzerine düşeni yaptı. gururu sibel ve naimin de yardımlarıyla tuzağa düşürdüler, tam hapse gidiyordu ki ekip otosundakilere saldırdı, kurtuldu. ahunun yanına gitti intikam için ve bitti. kısa özet bu işte. detayları sen izlersin artık

Ayyy tesekkur ederimmmm,genel olarak ogrendimya ayrintilar kalsin izlerim yarinn,coookk tesekkurlerrr

Ama spoiler verirsek keyfi olmaz ki izlediğinde.

İzlerken böğrüme okuz oturmus gibi oluyorumm,yani 9 aylik olsam dogururum heralde:) simdi hic olmazsa heyecanlanmam fazla :)))

Ayyy tesekkur ederimmmm,genel olarak ogrendimya ayrintilar kalsin izlerim yarinn,coookk tesekkurlerrr

İzlerken böğrüme okuz oturmus gibi oluyorumm,yani 9 aylik olsam dogururum heralde:) simdi hic olmazsa heyecanlanmam fazla :)))

aman canım elime yapışmadı ya klavye :) rica ederim.

Uzun zamandan sonra ayaklarımı uzatıp kahvemi yudumlayarak Suskunları seyredebildim...
Bana da garip gelen, Sibel okula geldiğinde Şerif arkasından Gururun da geleceğini nereden biliyordu da oraya o düzeneği kurdu anlamadım ben ya.. Bazı şeyler havada kalıyor sanki ama gene de izlettiriyor kendini...

Gurur cok karizmatik on numara beş yıldız rol yapıyor.. Gerci hepsi öyle Şerif, Bilaldeen tut Sibel ve İbo ya kadar... Hele o İbonun sevimli halleri yok mu bayılıyorum ben ya.. Ayrıca Sibeli ilk gördüğüm andan beridir tuttumustum hatta komik gelebilir ama onu Gazo sanmıştım hahah Cok seksi hatun... Cazibesi var.. Hemde Bilalle cok yakışıyorlar..

Ahu ya da cok kızıyorum, bizimkilerin arasını bu bozacak..

Yaa bide takoz un küçüklüğünü oynayan cocuk, sanki gercekten takozun küçüklügü, bu kadar mı aynı oynanır yaa

Son düzenleme:
harıka bır bolumdu ama sonu fena bıtttı gurur oduruma dusnce hayal kırklıgı yasadım bu bolümden sonra ıyıler tarafna gecermı nasıl geccerrr dusunemyrm ama olurmu olur....

bu dızıde heppp dusndugumuzun terıs oluyor ıyı olack dedık kotu oldu adam... kotu dedık iyide olabılır gercı adam komserını yedıyaaa sok oldum hahaha o sahne bencede cok sacma

olmustuu kacma sahnesı sımdı oda ahuyu kacırcakkk onlrdna ıntıkam almak ıcın.

bence ecevııtte sıbelı cagrdı polıslerınde sıbelın soyledıklerını duysun dıyeee ama tesaduf gururr geldııı böylede olabılır soncta duydukları karsısnda operasyon yapacaklardı...

zekını kasıtlı olduruldugunu falan sıbelde anlattı orda...

ama sıbel ırfan tarafına naısl donecek onuda merak edıyorum sanmammm donebılsın ırfand aonu çiğ çiğ yer:):)

neysekı sezon fınalı deıl dımııı ızleyebılecgız haftayadaa...

Aaa, bunu düşünmemiştim.. Yani ecevitin istediği bir göz Allah verdi iki göz
Evet Sibel yandı orası kesin ama Bilal ona abayı yakacak, o kız alır Bilali himayesinee...

Ama ben gene de Gurur a üzüldüm yaaa

Hele bu sahnee de, hepsi de cok içten.
[video=youtube;lnZKqefwJ6g]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lnZKqefwJ6g[/video]

E.ş.. sözlükten alıntı,
ah be ahu! yıllardır esra ceyhan, seda sayan, müge anlı boşuna mı dediler delikten bakmadan kapıyı açmayın diye!! hep mi belgesel izledin ahu!!

1497.gurur kardeşimiz için içten içe üzüldüğüm dizidir efenim. çocukceyiz adam olmuş yetmemiş polis olmuş, akıllı uslu işini yapıyordu. bu mallar adamın hayatının içine ettiler bir anda. son bölümde vampire bağlamayaydı iyiydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…