- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
gazanferin kaçma sahnesi biraz saçma olmuş.adamı yakalamak için en az 50 polis gitmiş ama dönüşte sadece bir ekip arabası var.bu bölümde sadece o kısmı begenmedim.
Nooolurrr noOoolurrr biri kisada olsa bi ozet versin banaaaa,izleyemedimm..kahroldum ama izleyemedim malesef,bu hamilelikde beni yedi bitirdi,bu saatte ayaktayim ama dokuluyorum,uyku icin direniyorum suan resmen,yarinda cocyktan firsat olursa izlerim umarim,ama kudururum meraktannn.
Nooolurrr noOoolurrr biri kisada olsa bi ozet versin banaaaa,izleyemedimm..kahroldum ama izleyemedim malesef,bu hamilelikde beni yedi bitirdi,bu saatte ayaktayim ama dokuluyorum,uyku icin direniyorum suan resmen,yarinda cocyktan firsat olursa izlerim umarim,ama kudururum meraktannn.
tatlım bizimkiler gazanferi alt etmek için bir plan yaptılar. bu plana irfanın sevgilisi sibel de dahildi. nitekim o da üzerine düşeni yaptı. gururu sibel ve naimin de yardımlarıyla tuzağa düşürdüler, tam hapse gidiyordu ki ekip otosundakilere saldırdı, kurtuldu. ahunun yanına gitti intikam için ve bitti. kısa özet bu işte. detayları sen izlersin artık
Ama spoiler verirsek keyfi olmaz ki izlediğinde.
Ayyy tesekkur ederimmmm,genel olarak ogrendimya ayrintilar kalsin izlerim yarinn,coookk tesekkurlerrr
İzlerken böğrüme okuz oturmus gibi oluyorumm,yani 9 aylik olsam dogururum heralde:) simdi hic olmazsa heyecanlanmam fazla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?