Suskunlar Show Tv

bilal sibeli polisler gelmeden önce aradı içerde ziyarete gel dedi ya onlar gururun ziyarete gelenleri kontrol edeceğini tahmin ediyorlardı tabi sibeli görünce onu takip edeceğini de kestirmişlerdir herhalde...

ne bölümdü yaa nfesim kesildi...
dizi bitiminde yeni bölüö fragmanı vereydiler iyidi ya neyse :)

ay ay ay ay ayyyyyy bu nasıl bi bölüm böle ya böle kaldım resmennnnnnnnnnnn
vaaay takoz ağlıyor beter olsun al sana erkeklik

way arkadas ırfan aglıyor yaaa... yaa erkeklık almak degılmıs marıfet herıf olda metresıne sahıp cık.... ay cok sınır olduuuummmmm... babamda suskunları bıtırceklermıs ızlenmıyormus dedı bgn ayy.. sakın ole bısey yapmasınlar valla bırdaha televızyon ızlemem.. cok baglandım

evet yaaa biticekmiş diye bende duydum ama çok saçma yaaaa.bende cok begenerek izliyordum.ama konusu cok dar tutuldu onun için bitirildiğini düşünüyorum yoksa izlenmesi iyidir ya daha ne olsun

bu arada bu ahuyada cok sınır oluyorum mıymıntı yaa.. adamlar lan yapıyoruz gelmeyın yanımıza dıo.. sarı hapıse gırdı dıye kostur kostur gıdıo..uyuz yaa.. yalnız kalma dıye ıboyu bırakıyolar basına.. kız gene kendı bıldıgıne dolanıyor.. ha bı kapı delıgınden bak bee.. annengıl hıcmı anlatmadı kırmızı baslıklı kız hıkayesınıı..

evet yaaa biticekmiş diye bende duydum ama çok saçma yaaaa.bende cok begenerek izliyordum.ama konusu cok dar tutuldu onun için bitirildiğini düşünüyorum yoksa izlenmesi iyidir ya daha ne olsun

ya bunlarda konu bıtmez anacım.. her bolum hakkında tahmın bıle yurutemıyorsun kı.. kırk yıl dusunsem aklıma gelmeyecek bolumler oluyor..

ya bunlarda konu bıtmez anacım.. her bolum hakkında tahmın bıle yurutemıyorsun kı.. kırk yıl dusunsem aklıma gelmeyecek bolumler oluyor..

evet ya orda bende cok sinir olmuştum.bende oturdugum yerden kızım gitsene ya yapıstın kaldın valla cıksanaaa filan diyorum :)
ya bir de seyden koruyorum şimdi bu ahu iyi hoş kız ya Allah korusun burçin terzioğluyla muratın arasına girmesin de .. hep öyle olur ya dizide yakınlasırlar sonrası gelir aman amann

o da doğru gerci isteseler uzatırlar ama asıl konularından bagımsız olmaz mı.yani asıl konuları hapisteki günlerinin hesabını takozdan ve gazanferden sormaktı ama gerci gazanfer kacmayı basardı.neler gelişecek merkla bekliyorum

yok yaa murat cok aklı basında bır adama benzıyor.. aşk ve cezadada aynı boyle ask rolu oynanıyorduu. bence adam cok saglam adam.. esıde cok guvenıyordur bence.. cok mantıklı bır adam bence.. benım esımede cok benzıyor :)

o gazanferı ısırasım var cok.. banada hıc yakısıklı gelmıyor hıh.. psiko.. adam vampire baglıyor yaa... yalnız ecevıt bılalın yaptıgı planlaara hayranım arkadas.. boyle bı kurgu yok yanıı.. bu arada ecevıtın babası yıne oğlum canım moduna bagladı cozemedım su herıfı ben

öle deme ama yaaa bence yakışıklı karizma adam ama o son bölümdeki vampirliği aman allahımmmm

noluyo yaa Gazo yatağa güller falan sermiş :/ yalnız ecevitle sarıda akıl kalmadı bodozlama koşuyorlar fena tuzağa düşecekler...
gazanfer irfana sibeli ispiyonlamış sanırım sibelin başıda yanacak.
2 fragmanı bekliyorum heyecanla birdeeee bitmesin yaa fena bağlandık evet...

ya kızlarr bu ecevıtın babası ne yapmaya calısıyor.. hem oğlunun arkasından yapmadıgı kalmadı.. sımdıde sen bneı her hafta zıyarete gelırsen ben sana yardım ederım dıoo..

sezon finali olucak diger sezondada izleyecegiz kizlar yoktur oyle birsey cok reyting alan dizi bitmez

sanmam olsun öle bişi murat yıldırım o tazr bırı deıl olsa asi de olurdu bısıler malum tugba buyukustunede hayranm ama dızıde ytum erkeklerle cıktı hemn hemen murat harıç hihihihi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…