Suskunlar Show Tv

Fragmandan ben bile ürktüm ya :18:

bu dizi bitmez ya kimden duydunuz? ratingleri kötü mü ki?

Aman ya Rabbim bu kadar mi ters kose olur dizi de yaa..

Apisip kaldim oyle neredeyse oturdugum yerden kalkip OOOOHHH YEAAAHHH diyecektim hahahahaha

Bilalle Ecevit'in pis pis gulmeleri cok hosuma gitti, ama Gazanferin kacmasi sacma olmus gercekten

Yine de inanmak istiyorum olanlara, cok guzel kurgulaniyor cunki.. Dizilerde olur oyle seyler

Yakalandiginda bende uzuldum, hani iyi olcaktin sen diye.. Ama adamin ruhu psikopat yapacak bisey yok..

Ben Gazanfer'in de tecavuzcu oldugunu bilmiyordum, sanki sadece Irfan tecavuz etti zannediyordum? Bilginiz varmi?

Simdi Sibel'e de uzuldum... Oldurmese bari. Irfaaaaaan beter ol emiiiiiiiii

ya bencce o kotu davrnsnlr ıntıkmlrı alınsın dıye ole dedı ama tam cozmdm bend eo olayııı

[video=youtube;KOWU_s08zoc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KOWU_s08zoc[/video]

yahuu bu gazanfer akıllanmıcakmıııı neıdr bu boyle yaaaaa offf

o ole akıllanacakki öldürün diye yalvaracak pislik nasıl olsa ecevitle bilal kazanacak dizinin iki önemli karakterine bişey olmayacağına göre o gazanfer yakalanacak ve ecevitin babasıyla aynı yerde olcak ozaman işte şinananay ısırsın bakim birinide görim ahuda artık seçimini yapsın arkadaş deli oldum ya
ve sibel çok seviom ben bu kızı ya inşallah bişey olmaz
takozun ağladığına okaddar mutluyum ki karşısına geçip al ulan sana erkeklik demek istiyorum bağıra bağıra beter öle bilale konuşmakla olmuyor ecevitin bilalin zekinin ibonun olduğu kadar erkek olamazsın sen çeyreği bile olamzsın

dün altın kelebek en iyi yönetmen ödülünü suskunlar dizisi yönetmeni çağatay tosun aldı.. gururlandım valla :)

ayy benim boynumu tuttu sanki haa :18::18::18:

Son düzenleme:
bu sarı var ya bu sarı adam olmaz gururdan bile adam olurr sarıdan olmaz kıza gelemem dedi ya zavvali sibel
ne hallere düştü kullandı dedikleri bu olsa gerek

psikonun önde gideni fukara böle adice bişey yapılırmı bilale grammmmmmmm üzülmüyor tıniyetsiz bi sibeli kurtaramadı
zavvalı ecevit

Son düzenleme:
aman aman aman irfanda ağlıyabılımuş BETER OLSUN! AL SANA ERKEKLİK AL evde karını çocuğunu bırakıp başka kadınlara gidersen çarpılırsın
çok üzülüyorum sibele haşat edicek kızı

sarıya çok kızdım ... sibel onun hayatını kurtardı sattı kızı anında... irfan öldürcek sibeli yaaa...bu sarıyada cok kızıyorum cok

irfan senin varya ...................................................................................................................................

sibel in yüzüne bıçak atmış yaaa ben farkettemdim onu!!! ben tıkat attı sandım
sarıya da iyice sinir olmaya başladım ama

Son düzenleme:
ohhhhhhhhhh hiç üzülmedim bilale gitsin sibele kucak açsın ya yazık o kıza ya onuda seven biri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…