- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 323
yaaa inanmiyorum nolurrrr ecevite bisey olmasin !!!!!! noluuuuurrrr
bilalede bisey olmasin bilal nolur ki sibeli sevse, o onu seviyor !!
Ahuda Ölmesin NOLURRR!!!!((((
ya simdi ben anlamadim : AHU : eceviti yasasin diye mi seçti ölsün diye mi ???? (neden ecevitin geldigi yerde gazanfer ve ahu ??))) hani bilal ölsün demisti... bilalin oldugu yerde asil kimse yok !!!!
daha çok acı çeksinler diye galiba eceviti seçti gazanfer.ecevit çelik yelek giymişti heralde çıkartmadı vursa bile bişey olmayacak sanırım.
Nerden biliyosun çelik yelek giydigini ??? ben görmedim ama.........((((( :44:
Gazanferi hakladıktan sonra ne yapacaklar yine konu İrfan'a mı dönecek. Gazanfer muhabbeti sıkıştı artık. Muhtemelen Ecevit çelik yelekli. Saniye farkıyla önce Ecevit vurulacak sonra İbo Gazanfer'i vuracak. Malum ıskalamaz :d
benim anlamadığım gazenferin ettiği telefonlardan hiç bi şekilde haberi olmayan ibo nasıl olduda onları buldu? ayrıca ibonun elinin haricinde başka beyazlı elinde silah olan bi kol daha uzandı o kimin koluydu kafam karıştı ben bağlantıyı kuramadım sizde varmı bişey
aşk bu gönül bu yılların kolunu kanadını hesaba katmaz ecevit dedi aşk lanet gibidir diye kalpte ecevit varsa bilalin o kalpte işi bile olamaz hatta kenarından bile geçemez zaten ahuda dedi minnetarım sana diye minnetten ötesi olamazben ara ara baktm bu bölüme de, Ahu Ecevit mi ölmesin dedi yani ? Aptal ahu yaa, yıllardır yanında sana kol kanat geren Ecevit di dimi ???!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?