Suskunlar Show Tv

yok artık yok artık kızı çöpe attı şu dizide irfanın inim inim inlediğini görim başkada bişey istemem ölmekten beter olsun inşallah
ibonun ne sıçu var ya kendi leblebi beyinli tipe bak hele yaaa

Son düzenleme:
kısaca ^^oha^^ diyorum ecevitin silahıda yok nolcak şimdi ayy sıkıntıdan boynumdaki damarlar sıkıştı yu

Yaaaaaaaaaa offffffffffffffffff nasil bir dizi BU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (=((((

yaaa inanmiyorum nolurrrr ecevite bisey olmasin !!!!!! noluuuuurrrr

bilalede bisey olmasin bilal nolur ki sibeli sevse, o onu seviyor !!

Ahuda Ölmesin NOLURRR!!!!((((

ya simdi ben anlamadim : AHU : eceviti yasasin diye mi seçti ölsün diye mi ???? (Gurur (yani gazanfer) ve Ahu neden Ecevitin geldigi yerdeler ????)

hani bilal ölsün demisti... bilalin oldugu yerde asil kimse yok !!!!

Son düzenleme:

daha çok acı çeksinler diye galiba eceviti seçti gazanfer.ecevit çelik yelek giymişti heralde çıkartmadı vursa bile bişey olmayacak sanırım.

inanmıyorum inanmak istemiyorum bu nasıl son bu nasıl son ben anlamıyorum nasıl şimdi ya başrol oyuncusunu öldüremezlerdimi
ibonun lakabı ne ^^ISKA^^ GÜLE GÜLE GAZO GÜLE GÜLE

Gazanferi hakladıktan sonra ne yapacaklar yine konu İrfan'a mı dönecek. Gazanfer muhabbeti sıkıştı artık. Muhtemelen Ecevit çelik yelekli. Saniye farkıyla önce Ecevit vurulacak sonra İbo Gazanfer'i vuracak. Malum ıskalamaz :d

aaaa ewet çelik yelek!

Gazanfer demeyin yaw şuna , Gurur onun adı .. yemişim gazanferini kasapını ya adam çok fena yakışıklı

ins ölmez Ecevit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(

Peki anladi mi bu arada Ahu'nun Onu Sevdigini ?????

benim anlamadığım gazenferin ettiği telefonlardan hiç bi şekilde haberi olmayan ibo nasıl olduda onları buldu? ayrıca ibonun elinin haricinde başka beyazlı elinde silah olan bi kol daha uzandı o kimin koluydu kafam karıştı ben bağlantıyı kuramadım sizde varmı bişey

İkinci silahlı eli görmedim de İbo'nun orayı nasıl bulduğunu biz de anlayamadık. Sonraki bölüm göstermedikleri bir yere bağlayacaklar muhtemelen. Ya da kaçırdık mı ne?

gazoyla takozun nasıl yeniden biraraya geldiklerini de öğrenmiş olduk bu bölümde. aslında gazo gerçekten iyileşmeye başlamış, iyi biri olmaya çalışmış. ah takoz yatacak yerin yok senin. sibele yaptıklarını da şimdi burada okudum. gazo-takoz sahnesinden sonra uyuyakaldım. hemen izlemem lazım.

ben ara ara baktm bu bölüme de, Ahu Ecevit mi ölmesin dedi yani ? Aptal ahu yaa, yıllardır yanında sana kol kanat geren Ecevit di dimi ???!

kızlar olayı yanlıs anlamıssınzz ahu ecevıt yasasın dedı ama orda mantıgını kullandıı bılıyordu ecevıtın gururuu olduremeyecegını affedp adalate eteslıme der faland eıd ama sarı senı kesın oldurr bızde senden kurtulurz dedıı sarı senın canını alacak dedı dalga gectı gururuşa bır nevıı
tabı gurrrda bunu kayda aldı kısmen dınlettı sarıya tamammını dıneltse sarııı sevke gelrdıı hatta:)

buarada gururda bıldıgı ıcın bıleıbl eolume gıtmedıı ecevıte gıttııı.. doa bılıyor ecevıtın onu olduremeyecegınııı
ıskayada buyuk ıhtımlalle ecevıt solemstr nereye gıdecegını dıye tahmn edıyorum...
super bır bolumdu sıbelınde oyunculugunu begendım ben

ben ara ara baktm bu bölüme de, Ahu Ecevit mi ölmesin dedi yani ? Aptal ahu yaa, yıllardır yanında sana kol kanat geren Ecevit di dimi ???!
aşk bu gönül bu yılların kolunu kanadını hesaba katmaz ecevit dedi aşk lanet gibidir diye kalpte ecevit varsa bilalin o kalpte işi bile olamaz hatta kenarından bile geçemez zaten ahuda dedi minnetarım sana diye minnetten ötesi olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…