Suskunlar Show Tv

Sonunu izleyememistim simdi izledim,sakin olun kizlar iska gazoyu vurdu bence,iskalamaz ooo
Ama gerisinde nolur bi tahminim yokkiii,

Gazooo, vay anasını arkadaş yaaa........... Yapma be....... Kötü olma beeee
Yazık Sarıyaa, nasıl da üzüldü

Off ne bölümdü ama yaaaa

Sibel cok hoş kız, insallah Bilal ile olurlar

ben ara ara baktm bu bölüme de, Ahu Ecevit mi ölmesin dedi yani ? Aptal ahu yaa, yıllardır yanında sana kol kanat geren Ecevit di dimi ???!

Ahu Ecevit'i seviyor halen orası öyle de. Sonunda Ecevit seni öldürmez adalaete teslim eder ama Bilal seni öldürür öldürecekte dedi. Ama Gurur Bilal!e gerisini dinletmedi. Aklınca ikisini birbirine düşürecek. Ama galiba dizinin sonunda Bilal Sibel ile Ecevit Ahu ile olacak.
Gurur'a nolacak acaba. O ölmez çünkü başrolleri paylaşıyor.
Bu arada son 2 bölüm kalmış doğru mu?

tahminim Ecevit damat la konuştuktan sonra damat Ecevit in söylediklerinden şüphelenip İbo ya haber vermiş ve onu takipetmesini söylemiştir. haftaya ibonun nasıl eceviti bulduğu anlaşıır.

NASIL SON 2 BOLUM ??????????? dalga mi geçiyosuuuun ??????

Ben bi dahaki hafta sezon finali diye duydum birtek !!!!

Dogrumudur kizlar ?

son ıkı sezon ıçındır bence... :18:

ıskaaaa adamım benım gazo vuruldu bence

ama o bılalın halı neydı :2: kıyamam kı çok aşık ahuya

kızlar sezon fınalııı dıyorlr haftalrdrrr dızıye devam yenı sezonda korkmayın hihih

[video=youtube;QxRFsroHW1E]http://www.youtube.com/watch?v=QxRFsroHW1E&feature=player_detailpage[/video]

sezon fnli süpr yhaaa ouff cidden her bölümde diorm bu dizi daha nereye kdr gideblir die gidio işte yha valla süpr

diziyi bitirecekler izlenmiyor falan diyenlere de fragmanın sonunda ecevitcim cevap veriyor.

"BİTMEDİ DAHA.. YENİ BAŞLIYO." :)

yürü be suskunlar kim tutar seni. yıllardır dizi izlerim ben. ama bu dizi başka. bendeki yeri bambaşka.

bu nasıl bir hhıkaye yaaa adamı hapıshaneye dusrduler donuyla bırlkte neler oluyor anlamadım soklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…