Suskunlar Show Tv

ilerleyen bölümlerde baş unsur hep öğretmen yani hoca dedikleri kişide olacak..filmin orjinalinde bu rolü Dustin Hoffman oynamıştı ben hayran kalmıştım :)

ya ben bu diziye bayıldım çok heyecanlı en son ezel vardı böyle,ama iki arkadaş arasına giren kız klişesinden bıktım artık inş ilerde ecevit ile bilal in arası açılmaz bu sebepten.ama ahu ecevit i isterse bence bilal geri çekilir.bide yani aradan 20 yıl geçmiş hala ecevit i seviyo olma ihtimali biraz olmaz gibi.sonuçta yanında hep bilal varmış.of ne bileyim bu aşk mevzusu en son düşünelecek şey bence.dünkü çocukla konuştukları sahne içime oturdu valla.bakalım ilerde neler olacak merakla bekleyeceğim.

kanım çekiliyo sinirlerim tavan yapıyo benim gibi aşırı duygusal yapıya sahip hanımlar izlememeli bence 21 aylık bir oğlum var tüylerim diken diken oluyo

işte ben tam o bahsettiğin yapıda biriyim,kardeş gibiydiler filmini izlediğimde haftalarca etkisinden çıkamadım dün bu diziye sadece 5dakika baktım,bir çocuğa içerde başına gelenleri anlattırmaya çalışıyorlardı çok ağladım dayanamadım kapattım ve lanet olsun ki gerçek hayatta bunlar hergün biryerlerde yaşanıyor benim de 2yaşında çocuğum var allahım kötülerle karşılaştırma meleğimi.
Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz,siz benim neden sustuğumu nerden bileceksiniz..ahmet kayanın bu şarkısını yıllardır dinlerim hiç bu kadar içime dokunmamıştı hiç bu kadar anlamlı gelmemişti

Diziyi ben de çok sevdim, eğer aşk meşk bozmazlarsa (bana böyle izletmeye devam eder..

Nette bir iki yerde okudum, ağır eleştirmişler, yok efendim yabancı bir filmden uyarlamaymış, orjinal değilmiş, insanların duygularını suistimal ediyorlarmış.. vik vik vik..
Evet orjinal konu değil ama anlatılanlar ülkemizin gerçeği..
Yurt dışında cezaevleri çocuklara işkence yapıyor da, bizimkilerde el bebek gül bebek mi büyütüyorlar..
Daha geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı Pozantı Cezaevinde yaşanan insanlık dışı muameleler.. Daha ne Pozantılar var bizim bilmediğimiz..

Bizim ülkemizde hala en önemli ortak kültür 'televizyon'.. İnternet, gazete, dergi, kitap vs. hiç biri aynı anda nüfusun yüzdesel çoğunluğuna ulaşmayı başaramıyor televizyon gibi.. Ayrıca 3 maymunu oynayarak yaşamayı seven millet olarak, madem televizyon izlemeyi çok seviyoruz, o zaman biraz da bu tür yapımları (isterse reyting amaçlı olsun) izleyelim derim, azıcık da olsa at gözlüklerimiz aralanır..

Bu arada Ahmet Kaya'nın parçası çok güzelmiş demişler, evet çok güzel.. Diziyle de çok uyumlu olmuş..
Ama bu parça yıllar önce yazıldı-söylendi, hatta yasaklandı.. O zamanlar gizli gizli dinlenirdi, dinleyenlere anarjist denirdi..
Oysa biz bunun gibi cezaevini, bir çocuğun yaşından büyük işkencelerini düşünerek dinlemezdik değil mi?

yine çok güzel bir bölümdü.
çok başarılı buluyorum oyunculukları.
her dizide mutlaka birine takar kafayı ve uyuz olurum.
ama bu sefer olmadı çünkü hepsi sevdiğim oyuncular ve çok başarılı oynuyorlar.
inş hep böyle gider,devam eder.
ahmet kayanın parçası nede güzel yakıştı o sahneye,bu filme.
sarının ağzındaki kürdana biraz kıl olsamda,eceviti izlemeye doyamıyorum.
o nasıl bir ağlamak öyle.
yaktı yıktı beni...

Çok güzel dizi ama bozarlar diye korkuyorum :18:

Harika bir dizi,oyuncuların hepsi çok güzel bir şekilde seçilmiş.rollerin haklarını veriyorlar,ahu ve ecevit zaten favorim benim,preşembe günü gelsede izlesem.

çok etkilendim diziden ve tüylerimi ürpertti ..
ahmet kayanın şarkısı hiç iyi olmamış ama hadi neyse ...yine dillendirmeye başladılar şu adamın şarkılarını niyeyse ..sanki bu duruma uyan başka şarkı yokmuş gibi ..hem ahmet kayanın şarkılarını yazış amacı başka burdaki durum başka ..kel alaka olmuş yani ..

dizi çok güzel ama konusu çok dramatik olduğu için izleyemiyorum.söz konusu çocuklar olunca dayanamıyorum bu kadar dram ağır geliyor bana

diziyi cok merak ediyordum fragmanlari izledigimden beri, bi türlü nasip olmamisti
nihayet 2 gündür 3 bölümü birden izleyebildim.
dizideki oyuncular cok kaliteli öncelikle, herkes rolunu on numara oynamis ve bence asli enver bu dizide kendini asti. inanilmaz güzel oynuyor, ve insanin ici hemen isiniveriyor...
ama bence fena bi ezel havasi var,
renkler, ortamlar, eski binalar, cocukluk/genclik aski ve sonradan o askin en yakin arkadasla birlikte olmasi,
intikam planlara, gecmise gidip gidip gelmeler ve dis ses. hepsi fena ezeli animsatiyor, ama konu bambaska tabi ki...
konu sarsici, ürkütücü ve ben merak ediyorum böyle minnacik cocuklari hapislere atiyorlar mi yahu bugunlerdede?

[video]http://videonuz.ensonhaber.com/player/?oynat=50566[/video]
4.bölüm fragmanı

fragmanı ekliyim dedim ama sanırım olmadı kızlar daha önce hiç eklemediğim için video şeklinde görünmedi sayfada

fragmanı ekliyim dedim ama sanırım olmadı kızlar daha önce hiç eklemediğim için video şeklinde görünmedi sayfada
Şimdi suskunların reytinglerine baktım ve böyle muhteşem bir dizinin fatmagülden geri kalmasına çok şaşırdım.

Aslında şaşırmamda mantıksız bizim ülkemizin insanları sevişme entrika kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizilerden hoşlanıyor nedense.Muhteşem bir dizi bitmesinden korkuyorum.

reklamı yok. ne yapsak??

SUSKUNLAR gecesi , kahroluyorum izlerken ...ama dayanamıyorumda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…