son 15 dk izleyebildim neyse..
yahu ben diğerleri neyse de ecevitin ağlamasına dayanamıyorum. ağlatmasınlar artık yeter.
yine can yakan bir bölümdü
içim acıdı izlerken yalnız ecevitin babasının sürekli benim oğlumsun bana benziyorsun vs vs..sözlerini dikte etmeleri aklıma bişeyler getirdi.
ecevitin babasının belli ki arkası sağlam ileride onlara yardım edecek izlenimi bıraktı bende.
birde sonunda sana demiştim benim oğlumsun bana benziyorsun sözleri sanırım içeride yatarken oğlunu sürekli takip ettirdi olup bitenlerden bunların çevirdiği işlerden haberinin var olabileceği geldi aklıma..
izleyip göreceğiz bu baba ilerleyen günlerde bayağı şaşırtacak bizi...
bu diziyi çekici kılan şeylerden biri de sarıyla ecevitin ağlamaları bence yalnız savcının gözleri güzel dolmadı bence daha kırmızı olmalıydı bu arada irfanın elleri manikürlü pöfff iyice tiksindim adamdan
yine can yakan bir bölümdü
içim acıdı izlerken yalnız ecevitin babasının sürekli benim oğlumsun bana benziyorsun vs vs..sözlerini dikte etmeleri aklıma bişeyler getirdi.
ecevitin babasının belli ki arkası sağlam ileride onlara yardım edecek izlenimi bıraktı bende.
birde sonunda sana demiştim benim oğlumsun bana benziyorsun sözleri sanırım içeride yatarken oğlunu sürekli takip ettirdi olup bitenlerden bunların çevirdiği işlerden haberinin var olabileceği geldi aklıma..
izleyip göreceğiz bu baba ilerleyen günlerde bayağı şaşırtacak bizi...
manikürlü mü? ben akşam izlemedim bu gece falan netten bakıcam ama irfandan beklemezdim yahu ne manikürü :)
manikürlü mü? ben akşam izlemedim bu gece falan netten bakıcam ama irfandan beklemezdim yahu ne manikürü :)
ilk bölümden itibaren izliyorum, cast, senaryo ve oyunculuklar muhteşembide umarım gurur gazanfer değildir ya olmasın lütfen:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?