Suskunlar Show Tv

mahfoldum yaa maleseffffffff var bu dünyada bu allah kahretsin kahretsinnnn

son 15 dk izleyebildim neyse..

yahu ben diğerleri neyse de ecevitin ağlamasına dayanamıyorum. ağlatmasınlar artık yeter.

son 15 dk izleyebildim neyse..

yahu ben diğerleri neyse de ecevitin ağlamasına dayanamıyorum. ağlatmasınlar artık yeter.

bu diziyi çekici kılan şeylerden biri de sarıyla ecevitin ağlamaları bence yalnız savcının gözleri güzel dolmadı bence daha kırmızı olmalıydı bu arada irfanın elleri manikürlü pöfff iyice tiksindim adamdan

bu sene mezun olayım, kpss geçsin sabahtan akşama kadar internetten film dizi vs.. izleyeceğim amaa sabahlara kadar izleyeceğim

bu diziyi hiç izlemedim ama nette okuduklarımdan anlıyorum tam benlik..

yine can yakan bir bölümdü
içim acıdı izlerken yalnız ecevitin babasının sürekli benim oğlumsun bana benziyorsun vs vs..sözlerini dikte etmeleri aklıma bişeyler getirdi.
ecevitin babasının belli ki arkası sağlam ileride onlara yardım edecek izlenimi bıraktı bende.
birde sonunda sana demiştim benim oğlumsun bana benziyorsun sözleri sanırım içeride yatarken oğlunu sürekli takip ettirdi olup bitenlerden bunların çevirdiği işlerden haberinin var olabileceği geldi aklıma..
izleyip göreceğiz bu baba ilerleyen günlerde bayağı şaşırtacak bizi...

Evet, bende aynı sizin gibi düşündüm.

Ecevitin Saitin masasına oturup ona gülümsemesinin arkasındaki tiksinme,kin,nefret o kadar acıkca belli oluyordu ki, cok etkilendim.

Ahu ya cok kızdım acayip saçmalıyor.. Bir dizi de olmasın böyle seyler.. Diziyi bozarsa Ahu bozar..

İbo, cok tatlı ya hele o bakısları yokmuu

Herzaman ki gibi gözlerim dolu dolu seyrettim.

manikürlü mü? ben akşam izlemedim bu gece falan netten bakıcam ama irfandan beklemezdim yahu ne manikürü :)

ezeldeki ramiz dayıyı anımsattı bana bu adam. insanlık olarak değil tabi de iş bitiriciliği, eli kolunun uzunluğu bakımından.. bence de bu adam bunların en iyi danışmanı ve yardımcısı olacak.

yaa sonuna yetısebıldım cok mutsuzum ofyaaaaa

videoyu izledikleri yerde koptum. ecevit koştu ya hani sonrasında... gerçekten çok başarılı bir dizi. hele şarkıların sözleri ve müziği tam tutmuş ya.

izlenilesi bi dizi olmuş bi de fatmagülle aynı gün olmasa iyiydi ya artık azcık ondan azcık ondan izlerim ben de...

evet manükürlü eller benimde dikkatimi çekti :))
yalnız Ahu'nun hareketlerini bende beğenmedim işe taş koyarcasına tamam işte can yakmayacaklar, ecevit kanun önünde hesap soracak daha ne istiyorsun ?
iboya bende kıyamıyorum o bakışlar o masum haller her izlediğimde bir çocuk gibi seviyorum onu :)

ilk bölümden itibaren izliyorum, cast, senaryo ve oyunculuklar muhteşembide umarım gurur gazanfer değildir ya olmasın lütfen:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…