olmazdım sanırım. bunu ezikliğini çok hissettim ben. hala da öyle aslında. ama hiçbirsey olmamıs gibi davranmak daha kolay geliyor galiba. özür dilerim daha fazla yazamayacağım.. sinirlerim boşaldı. yaşadıklarımı düşününce..
belki yanlış yaptım ve yapıyorum da.. Allah akıl versin bana.. siz de verin.. belki yazdığınız tek bir cümle beni yanlış yapmaktan kurtarır diye yazdım sadece..
işte düşündüğün şey yanlış. bir süreçti bitti gitti. isteyerek ya da istemeyerek vs. eziklik falan yaşamana gerek yok kendine değer ver acıma artık kendine. yoluna hayatına bak daha yaşın kaç ki genceciksin. kimler çıkacak karşına kimbilir ne mutluluklar yaşayacaksın neden hayatının en güzel yıllarını kendine acıyarak kendi kendini harap ederek değmeyen birisi için harcıyorsun. olmuş bitmiş yaşanmış gitmiş barış geçmişinle de kendinle de
Kimse sana zorla birşey yapmamış. Öyle ya da böyle sonuçta rıza ile olan iş bu. Ben o adamın yaptığını savunmam ancak, kimse kimseye mecbur değil. Ne sen ona mecbursun, ne de o sana. Kendini küçülttüğünün farkında değil misin hala? Önceki konunda da onlarca üye aynı şeyi söyledi hala mı anlayamıyorsun. Adam seni sev-mi-yor.!
İstersen boğazına bıçak daya, yine de istemeyecek seni. Sen onu tehtitler ederek zaten daha çok soğuttun kendinden. Kusura bakma ama bekaret olayını düşüneceğine onurunu, gururunu , geleceğini düşün. Zira olan oldu.!!! Daha fazla yerlerde sürünme. Ayağa kalk ve hayatına devam et. O seni almayacak bunu at kafandan artık. Bütün herşeyi de erkeğe yükleyemezsiniz.! Anlık karar verip, karşılıklı isteyip işi yaparken iyi oluyor, karşı taraf ayrılınca hemen kandırıldım, ben, kandırdı oluyor. Yapmayın Allah aşkına. Daha olayın gerçekliğini kendine bile kabul ettiremiyorsun.
Nekadar oldu ayrilali ??
Evet belkide asıl sorun kendimle barışmamam haklısınız..kendimi düşününce içim sızlıyor. ne yapacağımı bilmiyorum..gececek diyorum bu. ama bir an geliyor yine aklıma çıldıracak gibi oluyorum. gerçekten hazmedilmesi kolay birşey değil.. Allaha sığınmak en doğru belkide başka yolum yok sanırım..
Bu mesajı okuyunca biran o yazdı sandım.. aynı duygular..
Allah razı olsun.. inanın okurken gözümün kesesinde biriken damlalar aktı gitti.. Rabbim büyük haklısınız.. Bana güç versin.. Umarım içim biran önce soğur.. Bana dua edin ne olur.. benim buna ihtiyacım var yaşamak için.. ben de ediyorum sürekli..
canım kusura bakma da senin yazdıkların da bana aynı eski erkek arkadaşımı hatırlatıyor...
Senin erkek versiyonun diyebilirim, gerçi seninki çok çok hafif kalıyor onun yaptıklarının yanında...
Cok hakkisin insan kendine durup dururken terkedilmeyi yediremez baksana arkandan isler cevirmis baskasini bulmus evleniyormus. Ben olsam o kizi bulur sadece ona anlatirdim, bir ortak dostunuz yok mu ailesini taniyan. Onun bir is arkadasi filan. Unut demek dile kolay ates dustugu yeri yakarmis herkes ne kdr kolay unut bosver diyor cozemedim baslarina gelmemis bu tarz birsey belli. Bence kendini uzmeden bu dediklerimi bir dusun bi kiz varsa ortada ona ulas derdini na soyle tehditlerinden de korkma bence birsey yapamaz. Babasina mektup yazacagina neden isyerine gidip yuzyuze konusmuyorsun? İyi niyetinle konusursan ve sana zarar gelmemesini rica edersen belki anlar bunlari dene bence.
Dualarım seninle canımm.. Allahım kalbine ferahlık versin inşallah.
“Bütün Âdemoğulları günahkârdır, günahkârların en hayırlıları ise tövbe edenlerdir.” (İbn Mâce, Zühd, 30) buyurmaktadır.
Başka bir hadis-i şerifte ise Peygamber Efendimiz: “Eğer siz günah işlemeseydiniz, Allah sizi helak eder ve yerinize, günah işleyip, peşinden tövbe eden kullar yaratırdı.” (Müslim, Tevbe, 9, 10, 11) buyurmuştur.
Bak bu hadislerden anlayacağın üzere sevap ve günah bizim fıtratımızda var. Bizi meleklerden ayıran özelliğimiz zaman günah işleyebiliyor olmamız.
Ama geç değil, tövbe kapıları açıktır her daim.. Sen ona 1 adım git bak bakalım o sana 10 adım gelmiyor mu?
Peygamber Efendimiz, “Günahtan tam dönen ve tövbe eden, o günahı hiç işlememiş gibidir.” (İbn Mace, Zühd 30) diyerek müjdeliyor bak sana..
Gerisi sana kalmış. Herşey senin elinde..
yine kızgınlığımın tavan yaptığı bir noktada yazdım çünkü.. sende kusura bakma cnm.. ne yapalım geçecek demekten başka bir çarem yok.. " seni böyle de kabul eden birisi bulunur" sözü kulaklarımda hep.. bu beni mahvetti.
anlasa ne olacak? anlatsa ne olacak ? ne geçecek eline ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?