susmak ödül mü.. akıl verin lütfen

Amin canım cümlemizin..
Umutsuzluğa kapılma lütfen.. Şöyle bir kalk silkin kendine gel. Çık şu melankolik ruh halinden.
Yaşandı bitti. Tecrübe oldu senin için. Bunu böyle kabul et. Hayatına devam et.
Mutluluğunla acıt canını boşverrrr

eğer evleneceği kızın da gözünü boyamışsa ki boyamıştır, adam kıza ' beni takıntı haline getirdi, saplantılı bu kız peşimi bırakmıyor söyledikleri de yalan ' deyip işin içinden pek ala sıyrılır. hem o kıza karşı da neden kendini aciz durumdaymış gibi göstersin ki konu sahibi. daha olmadı o evleneceği kız ' sevgilimin geçmişi benden önceymiş beni ilgilendirmez ' der ve adamı terk falan da etmez.

babası meselesine gelince de babası konu sahibine hak da verse ne yapacak ki gidip oğlunu evden falan mı kovacak kim yapar ki böyle bişeyi.

İci ferahlayacak yoluna devam etme gucu bulacak kendinde....

Atacağı her adım onu daha da küçültecek, daha da özgüvenini kaybedecek ve daha da mutsuz olacak başka hiçbirşey olmayacak... bu yaptıklarının da çzöüm olmadığını yaptıktan sonra anlayıp, y aptıklarına da ayrıca pişmanlık duyacak...

çok ala da çıkarsın... erkekler çok mu temiz geliyorlar bize ? onların ilk ilişkisi biz mi oluyoruz ?

işte bu cümleyle seni gözden çıkardığını tamamen dile getirdiği için çok ağır gelmiş sana. gelir tabii. hazır değilmişsin çünkü ne böyle bir ayrılığa ne de söylediklerine. bence psikolojik destek alarak daha kolay atlatırsın. yoksa beynini kemirir durur bu düşünceler

Bence dugun uzeri siz ayni anda sevgilinizin baska bir kizla yattigini ogrenseydiniz affeder miydiniz. Ben olsam onun oyununu bozmak icin denerdim %100.
Babasi da olaya bu yonden bakarsa iki tokat bile yeter de artar sefasi olsun.
İste bu kuculmek degil guclenmek, unutmak icin rahatlamaktir.

haklısınız.. hemde çok.. zaten eminim beni takıntılı birisi diye anlatıyordur.. bana o kadar çok yalan söyledi ki kolayca.. ailesine de öylece söyler..acındırır ağlar.. işin içinden çıkamayınca ağlardı hep..

evet işte bak onun karakterini en iyi sen biliyosun. binbir taklayla kendini aklar sen de kendini üzdüğünle kalırsın o yüzden boşver kendi yolunu çiz

o evleneceği kızla seni aynı anda idare etmişse o kızı bul ve anlat ona lafım yok...
ama sanmıyorum bana sanki seni uzaklaştırmak için söylenmiş bişi gibi geldi...

Bu arada bekaret meselesi konusunda seni boyle sevecek birisini Mutlaka buliyrsun dogru soylemis sonucta erkekler de artik anliyor bazi seyleri, bakire olup yuzlerce erkekle neler neler yasayanlar var amann ben girmiyim bu koNulara simdi sinirim bozuluyo su bekaret olayina....

unutamam diye bir şey yok. unutursunuz... kimse vaz geçilmez değildir

cnm benim çok haklısın ama şu an bunları kavrayabilmem çok zor belkide.. Aynen senin söyledğin herşeyi bende düşündüm hep.. yanlış yapmak istemiyorum..

kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş. yaptığını çekecek emin olun

üzmeyin artık kendinizi

öyle ağlıyorum ki şimdi.. ne diyeceğimi bilemedim.. benim mesajım yok ama olunca ilk sana yazacağım.. Allah kurtarsın..

Hiç ağlama lütfen. Bak insanlar neler neler yaşıyor. Erkenden yüzünü görmüşsün. Güçlü olmak zorundasın. Senden rica ediyorum seni perişan halde bilmesin. Ayaklarının üzerine bas, silkelen. İnan bana oluyor. Öyle bir ayağa kalkacaksın ki, eskisinden daha fazla öz güven ile. Bu zamanı hafif atlatmaya bak. Başarırsın sen eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…