Allah razı olsun sizden.. zaten yeni bir hayat çizmeye çalışıyorum kendime. yoksa yaşayamam. ben onun gibi şerefsiz vicdansız merhametsiz olmak istemiyorum. Rabbim yanlış yaptırmasın bana..Tekrar sağolun. yazdıklarınız bana öyle moral oldu ki.. Allah ne muradınız varsa versin..
Cok hakkisin insan kendine durup dururken terkedilmeyi yediremez baksana arkandan isler cevirmis baskasini bulmus evleniyormus. Ben olsam o kizi bulur sadece ona anlatirdim, bir ortak dostunuz yok mu ailesini taniyan. Onun bir is arkadasi filan. Unut demek dile kolay ates dustugu yeri yakarmis herkes ne kdr kolay unut bosver diyor cozemedim baslarina gelmemis bu tarz birsey belli. Bence kendini uzmeden bu dediklerimi bir dusun bi kiz varsa ortada ona ulas derdini na soyle tehditlerinden de korkma bence birsey yapamaz. Babasina mektup yazacagina neden isyerine gidip yuzyuze konusmuyorsun? İyi niyetinle konusursan ve sana zarar gelmemesini rica edersen belki anlar bunlari dene bence.
İci ferahlayacak yoluna devam etme gucu bulacak kendinde....
gerçekten böyle bi korkun var mı peki ?
İci ferahlayacak yoluna devam etme gucu bulacak kendinde....
beni ne olarak görmüş ki.. yaşattıklarının kötü olduğunu o da biliyor ama seni de böyle kabul eder birisi diyor işte.. Başka birisinin karşısına çıkamam böyle, yapamam.. gerçekten beynimin içine oturdu bu söz..
beni ne olarak görmüş ki.. yaşattıklarının kötü olduğunu o da biliyor ama seni de böyle kabul eder birisi diyor işte.. Başka birisinin karşısına çıkamam böyle, yapamam.. gerçekten beynimin içine oturdu bu söz..
eğer evleneceği kızın da gözünü boyamışsa ki boyamıştır, adam kıza ' beni takıntı haline getirdi, saplantılı bu kız peşimi bırakmıyor söyledikleri de yalan ' deyip işin içinden pek ala sıyrılır. hem o kıza karşı da neden kendini aciz durumdaymış gibi göstersin ki konu sahibi. daha olmadı o evleneceği kız ' sevgilimin geçmişi benden önceymiş beni ilgilendirmez ' der ve adamı terk falan da etmez.
babası meselesine gelince de babası konu sahibine hak da verse ne yapacak ki gidip oğlunu evden falan mı kovacak kim yapar ki böyle bişeyi.
eğer evleneceği kızın da gözünü boyamışsa ki boyamıştır, adam kıza ' beni takıntı haline getirdi, saplantılı bu kız peşimi bırakmıyor söyledikleri de yalan ' deyip işin içinden pek ala sıyrılır. hem o kıza karşı da neden kendini aciz durumdaymış gibi göstersin ki konu sahibi. daha olmadı o evleneceği kız ' sevgilimin geçmişi benden önceymiş beni ilgilendirmez ' der ve adamı terk falan da etmez.
babası meselesine gelince de babası konu sahibine hak da verse ne yapacak ki gidip oğlunu evden falan mı kovacak kim yapar ki böyle bişeyi.
haklısınız.. hemde çok.. zaten eminim beni takıntılı birisi diye anlatıyordur.. bana o kadar çok yalan söyledi ki kolayca.. ailesine de öylece söyler..acındırır ağlar.. işin içinden çıkamayınca ağlardı hep..
konu sahibi sana özel mesaj attım. Ne demek istediğimi oradan anlattım sana.
Bu arada bekaret meselesi konusunda seni boyle sevecek birisini Mutlaka buliyrsun dogru soylemis sonucta erkekler de artik anliyor bazi seyleri, bakire olup yuzlerce erkekle neler neler yasayanlar var amann ben girmiyim bu koNulara simdi sinirim bozuluyo su bekaret olayina....
unutamam diye bir şey yok. unutursunuz... kimse vaz geçilmez değildir
öyle ağlıyorum ki şimdi.. ne diyeceğimi bilemedim.. benim mesajım yok ama olunca ilk sana yazacağım.. Allah kurtarsın..
kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş. yaptığını çekecek emin olun
üzmeyin artık kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?