gelme desende gelırım valla bu sınırle ooo paramparca ederım bn onu be
ben bekarım , bu yüzden yaşadıklarını tam anlamıyla anlayamasamda o eve giderdim.eşin seni iş çıkışı almaya gelicekmiş konuşmak için madem çocuğunuda alıp evine gitmelisin.
1. Konu eşinide düşünmelisin oda zor durumdadır şuan düşünsene ne kadar kötü olursa olsun annesi anne sen git diyebilir mii ? Ki bunu dese annesinide düşün ne kadar kötü ollsada düşün yanii senin oğlun ileride sana git anne dese.annesinin yaptıkları yani sana yaptıkları çok yanlış ama eşin ne olursa olsun annesinin hakkını ödemeyez o büyütmüş bu yaşına getirmiş anne sen git diebilir mi ?
Bana kalırsa yapacağın en mantıklı şey evine git , mümkünse o kadınla konuşma yada eşin sen ve kayınvaliden hep birlikte konuşun sen oğlunu hergün annene bırakacağını ve oğlumun bu oayda yıpranmasını istemediğini eski düzenine devam edeceğini söylemelisin.eşinle yalnız kalıncada ses kaydını dinletmelisin.
Ama yapma lütfen eşinide düşün , insanın arada kalması ne zor birşey eminim çok üzülüyordur.
ben bunlrı düşndğm için cnm gelsn evme dedim ama yaptıkları yetti inan çok düşndm eşimi arada bırkmamak için neler yaptm o anlamadı eşimi o büyütmedi ki cnm babaannesi büyütmş onu doğduğndn beri hakkı muhakkak vardır ama ben gelinime oğluma bunları yaprsm bana gt desin
oyy daha çok küçük cinsiyeti ble daha yeni belli olmştr ayy benm oğlumda hep arkasnı dönerdi bize
Kızlar merhaba,
Herşey ne güzel derken sinirlerimi çok bozan bir olay yaşadım 10 dk önce ve ne yapacağımı bilemedim.Sizden yardım destek bekliyorum.Olay şudur:
Kayınvalidem c.tesi günü bana geldi uzun süreli kalmaya.(Önceden çok fazla sorun yaşamıştık)Gelsin dedim eşimin annesi kalacak tabi dedim ama olmuyo .Benim oğlum var 1 yaşında işe başladığımdan beri annem bakıyo oğluma dolayısıyla oğlum anneme çok alışık annesi biliyo annemi.Babaannesi gelince çocuk 6 aydır görmüyo onu dolayısıyla garipsedi ısınamadı oğlum hani zaten bu zamanla olur.Oğlum yanında sürekli ağlıyo dedim alışır bide kayınvalidemin şöyle bir huyu vardır asla demez ki çocuk benimle durmuyo hep beni çok seviyo bana alıştı falan diye neyse p.tesi oldu iş başı dolayısıyla oğlumu sabah anneme götürcktm dedim annem getrr onu ilk gün daha korkar yok dedi ben oyalarım onu ama yavrum o gün hep ağlamış komşular bile gelmiş noluyo diye ki bu normal bi durum oğlum tanımıyo annem gtmiş arada ama çocuk benle duruyo seni görünce ağlıyo dye göndermiş annemi de.Benm annemde evde ağlıyo tabi çocuğu bana göstermek bile istemyo diyo oğlumu mutfağa falan götrymş annem geldiğinde seni görnce ağlar dye annem bana bişey söylemedi ilk gün her gün böyle geçmiş gerçi neyse bugün annemi aradım artık dayanamadı sanırım bana dedi ki evine gittim kızım egeyi görmeye kapıdan daha ağlayışlarını duydum yavrumun girdiğimde aldım öptüm onu bile kıskandı öpme yara oluyo yüzü demiş annemn kucağndn almş götrmş oğlumu oğlum tabi gene ağlıyo bu arada demiş sonra da siz çocuğu yetrnce gördünz hem böyle her gün sen buraya mı gelysn demiş annmde çldrmş duyunca bişey dememiş ama nasl ağlyo ben şmdi ne yapmalıyım şuan gdp evden kovmalı mıyım bu kadını
Eşinin senden önce eve gitmesini sağlasan belki oda duyar sesleri ya da bir komşundan rica et akşam eşin evdeyken gelsin shelin sabah egeye birşeymi oldu ağlayıp duruyordu desin
tatlım ben o kadnla aynı evi paylştm neler yaşadm neler ki bende eşmde üni btrmş insnlrz cahl değilz ama mecbur kaldk ayn evde yaşamaya iş güç yoktu bulamydk benmde hamllğm eklennce stres iyice arttı 5 kuruş paramz yoktu cnm annem para göndrrdi ..doğuma gttğmde ikiz bebeklrmdn brni kaybettm oğlm yaşamak için çok savaş verdi o sırada o kadında bi kere sormdı çalşmysnz etmysnz paranz var m dye hastandn nasl çıkacaksnz dye çok zor günlerdi ve eşimn yannd bi tek ben vaddım
İstersen 1yıl annenin evinde kal ,yine kaynana ile muhatap olacaksın !kaynana ile adamakıllı kavga etmen gerekirdi bazıları bundan anlar
akşam bir program izliyordum mustafa karataş hocanın.ve bir adam soruyo hocam eşimle annem arasında kalıyorum.ne yapacağım diye bir soru sordu.ben allahım ne tevafuk dedim eşime özellikle izlettim.mustafa hoca birkaç telkinde bulunduktan sonra ister anne olsun ister baba kim olursa olsun bir yuvaya huzursuzluk vermeye hakları yok dedi.kimsenin buna hakkı yok dedi.gerçekten de bir yuvaya en büyük zararı malesef aileler veriyor.
konuyu baştan o kuyorum bu yüzden her syfada yorum yapıyorumhem torunu için endişe duymaz aramaz sormaz hemde çocuğa bakacam diye ısrar eder pis kadın
benimkide bacaklarini acmiyo canim doktor neler yapiyo yok ayaklar oynuyo bacaklar acilmiyo:)) edepli bizim oglanlar :))
dogru soyluyosun bu kadın yapıstı sankı kendı evı yok
anlayabilsem cnm anlayablsem defolup gtsn evmden ya bi paspas almadı evime hani koltuktu beyaz eşyaydı bunları geçtim insn utanr ya eli boş gelmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?