Susmalı mıyım?

Ben bekarım , bu yüzden yaşadıklarını tam anlamıyla anlayamasamda o eve giderdim.Eşin seni iş çıkışı almaya gelicekmiş konuşmak için madem çocuğunuda alıp evine gitmelisin.

1. konu eşinide düşünmelisin oda zor durumdadır şuan düşünsene ne kadar kötü olursa olsun annesi anne sen git diyebilir mii ? Ki bunu dese annesinide düşün ne kadar kötü ollsada düşün yanii senin oğlun ileride sana git anne dese.Annesinin yaptıkları yani sana yaptıkları çok yanlış ama eşin ne olursa olsun annesinin hakkını ödemeyez o büyütmüş bu yaşına getirmiş anne sen git diebilir mi ?

Bana kalırsa yapacağın en mantıklı şey evine git , mümkünse o kadınla konuşma yada eşin sen ve kayınvaliden hep birlikte konuşun sen oğlunu hergün annene bırakacağını ve oğlumun bu oayda yıpranmasını istemediğini eski düzenine devam edeceğini söylemelisin.Eşinle yalnız kalıncada ses kaydını dinletmelisin.

Ama yapma lütfen eşinide düşün , insanın arada kalması ne zor birşey eminim çok üzülüyordur.

kardeş konunu baştan sona okudum.allah yardımcın olsun.çok zor bir durum.annenin evine gitmekle bence sen 1-0 yenik başladın.ama bu saatten sonra geri dönmen skoru 2-0 yapar.bu durumda bence kaygananın değil eşinin artık pes yeter demesini bekliyorsun bence.kaygana neden pes edip gitsinki."aman gelinimle oğlşum huzursuz olmasınlar,aman gelinimle torunum başka kapılarda perişan olmasınlar"diye düşünmesini beklemiyorsun değilmi.akıllı insan bunu en başında düşünüp öyle hareket eder.inşllah eşin olması gerekeni yapar.

ben bunlrı düşndğm için cnm gelsn evme dedim ama yaptıkları yetti inan çok düşndm eşimi arada bırkmamak için neler yaptm o anlamadı eşimi o büyütmedi ki cnm babaannesi büyütmş onu doğduğndn beri hakkı muhakkak vardır ama ben gelinime oğluma bunları yaprsm bana gt desin

akşam bir program izliyordum mustafa karataş hocanın.ve bir adam soruyo hocam eşimle annem arasında kalıyorum.ne yapacağım diye bir soru sordu.ben allahım ne tevafuk dedim eşime özellikle izlettim.mustafa hoca birkaç telkinde bulunduktan sonra ister anne olsun ister baba kim olursa olsun bir yuvaya huzursuzluk vermeye hakları yok dedi.kimsenin buna hakkı yok dedi.gerçekten de bir yuvaya en büyük zararı malesef aileler veriyor.

Sende haklısın , patlama noktan olmuş seninde o zaman umarım bir önce durum düzelir

Son düzenleme:
oyy daha çok küçük cinsiyeti ble daha yeni belli olmştr ayy benm oğlumda hep arkasnı dönerdi bize

benimkide bacaklarini acmiyo canim doktor neler yapiyo yok ayaklar oynuyo bacaklar acilmiyo:)) edepli bizim oglanlar :))

allahım sabır............ küçücük çocuğu kendi egosu yüzünden ağlatıyor ya kadına bak allah merhamet versin ne diyim

konuyu baştan o kuyorum bu yüzden her syfada yorum yapıyorumhem torunu için endişe duymaz aramaz sormaz hemde çocuğa bakacam diye ısrar eder pis kadın

İstersen 1yıl annenin evinde kal ,yine kaynana ile muhatap olacaksın !kaynana ile adamakıllı kavga etmen gerekirdi bazıları bundan anlar

İstersen 1yıl annenin evinde kal ,yine kaynana ile muhatap olacaksın !kaynana ile adamakıllı kavga etmen gerekirdi bazıları bundan anlar

dogru soyluyosun bu kadın yapıstı sankı kendı evı yok

ahh cnm ahh bide bunu anlasa bana hç bir yararı doknmadı şuana kadr bundn sonrada zaten doknmsn istemyrm ama gtsn

konuyu baştan o kuyorum bu yüzden her syfada yorum yapıyorumhem torunu için endişe duymaz aramaz sormaz hemde çocuğa bakacam diye ısrar eder pis kadın

anlayabilsem cnm anlayablsem defolup gtsn evmden ya bi paspas almadı evime hani koltuktu beyaz eşyaydı bunları geçtim insn utanr ya eli boş gelmeye

benimkide bacaklarini acmiyo canim doktor neler yapiyo yok ayaklar oynuyo bacaklar acilmiyo:)) edepli bizim oglanlar :))

evet doğsun bi görrsn sen benmki şmdi kendni bezlettrmyo zorla bezlyrz bakıp bakıp gülüyo hoşuna gdyo cnm oğlummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…