CANIM en baştan sona kadar okudum yazılanları ve azda olsa seni anlıyorum çocuğum henüz yok ama kayınvalidemle ve eltimle birlikt oturduğumdan ne kadar zor olduğunu biliyorum bu tür üzülmelerin ki senin çocukla beraber 2ye katlanıyor eşin hala aramadı sanırım
akşam aradı cnm pek konşmdm sabhta uyndrmk için aradı konşmdm msj attm ama bu akşam konşmlyz dye oda peki hayatım yazmş..bu kadarbi gelişme varmı canım?
Kod:[I][B] peki bu hiç sorun olmuyo mu sizin için hiç mi demiyor eşin annemle küs kalma falan diye yada kendiside mi görşmyo [/B][/I]
akşam aradı cnm pek konşmdm sabhta uyndrmk için aradı konşmdm msj attm ama bu akşam konşmlyz dye oda peki hayatım yazmş..bu kadar
akşam bulusun güzel güzel sınırlenmeden konus
ses kaydını dınlet canım
kımse ıcın yuvanı dagıtma
bunu eşinin anlaması lazım aslında ama erkekler annelerıne kondurabıyorlar ıste
akşam bulusun güzel güzel sınırlenmeden konus
ses kaydını dınlet canım
kımse ıcın yuvanı dagıtma
bunu eşinin anlaması lazım aslında ama erkekler annelerıne kondurabıyorlar ıste
evet katılıyorum. eminim o da senı ıkna etmek ıcın kuzu gıbı olucaktır :)) ıkınızde kavga etmeden guzelce konusun. ses kaydını unutma. onsuz kötü oldugunuda söyle.. özledıgını hissetsin. ve tekrar eminim oda senın ve oğlusunuzun hasretınden ölüyordur.
ne hssettğini bilemyrm cnm ama bu şklde ikna edemez bnionu defetmeli evden annesyse annelğni bilseydi o da bende anneym sonçta oğlmn böyle bişey yaşamasna asla izin vermezdm
bıtanem tabıkı haklısın o kadının defedılmesı konusunda butun sayfa yorumcuları ve kk editorleri hemfikirizzz :)))) gitmesi konsunda ağırlıgını koyarsın elbette. baktın olmadı baban gırer artık devreye son care... inşaAllah gerek kalmaz
dayanamyrm cnm onun o evde olmasna ben ne zorluklrla kurdm oğlmla kocmla mutl olcktm kendi evmde tv karşsna geçip otrmyrm
ayhh böyle üzüldüğünü görünce içim valla nefret doluo taşıo o kaynanana karsı.. keşke yazmaktan baska yapabılcegımız bıseyler olsaydı... :44:
canim esim ise gittikten sonra biraz yatayim dedim inan ruyamda seni gordum evine gitmisim o kaynananla konusuyorum topluyo bavulunu gidiyodu o kadar kafama taktimki seni dusunemiyorum bile valla ver adresini yakinsa ben gider komsun gibi konusurum cok sinir oldum yaaa.
canim esim ise gittikten sonra biraz yatayim dedim inan ruyamda seni gordum evine gitmisim o kaynananla konusuyorum topluyo bavulunu gidiyodu o kadar kafama taktimki seni dusunemiyorum bile valla ver adresini yakinsa ben gider komsun gibi konusurum cok sinir oldum yaaa.
sen kaynanayı kov evden :)) bende hadımköye yakın sayılırım, kocasınn ıs yerıne gıdıp hem sekreterı döviyim hemde kocasına ayar cekıyım.
selın ozel msj kutunu bosalt sna msj gonderemıyorum cnm
ay cnm sekreter derdi m kald bndeo pis suratsz kadını öldrsm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?