hmmm hepsi aynı...k desene of of anlamadım dertleri ne bunların.cehennnem kaçkınları
Shelin eşin ne diyor bu duruma ne yorum yapıyo ??
yorum yapmıyo cnm haklısın diyo sadece ki bende çok konşmdm şuana kadar bu akşam bulşcz cnm
bi ses kaydından bahsettin onu dinlettin mi ??????
hayır cnm henüz değil ama ben şunu beklyrm bana desn ki annem öyle bişey söylememiş sana desin hani bunu dediği anda ona bu ses kaydnı dnletp kalkıp gdsm var yanndn
hayır cnm henüz değil ama ben şunu beklyrm bana desn ki annem öyle bişey söylememiş sana desin hani bunu dediği anda ona bu ses kaydnı dnletp kalkıp gdsm var yanndn
aaa cnm kendi evnde kmn canını sıkacak kmi huzursz edecek km masraf yapacak o evde burda yediği önnde yemediği arksnda
canim sonuclandirmadan kalkip gitme sakin yanindan herseyi konus anlat insallah hayirlisiyla sonuclanir bu gorusme bu arada kaynana olacak kadinin evi kira mi kendinin mi?
kendi evi cnm o başka şehrde yaşıyo zaten akşam bakalm nolck
canim merakla bekliyoruz bakalim hayirlisi neyse o olsun insallah. acaba kaynanan evine donus bileti aldida parasi yanacak diye iptal mi etmek istemiyor acaba :)))
şuan şirkette toplantı var bende katılacağım şok oldum ya saat 5 oldu:s
eşim gelecekti bide en az 3 st diyolar off...
kızlar ben çıkıyrm sizi bilglndrrm
şuan şirkette toplantı var bende katılacağım şok oldum ya saat 5 oldu:s
eşim gelecekti bide en az 3 st diyolar off...
kızlar ben çıkıyrm sizi bilglndrrm
Günaydınlar,
Dün akşam 10'da çıktım toplantıdaneve gittiğimde oğlum uyuyodu kendimi çok kötü hissettim neden bu toplantıları gece yaparlar anlamam ...eşimle görüşemedik ben belki 1 st sürer diye düşünp gel bekle demiştim ama bitmedi..
Siz napıyosunuz
sen ne is yapiyodun canim ya 5 saat ne toplantisi bu boyle bizde senden gelecek guzel haberleri bekliyoduk ama uzulduk simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?