Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel sektörler hep böyle
eşimle dün konuşamadm bugnde kaçta çıkacağm belli değil
valla bende 6 yil ozel sektorde calistim hemde en yogun olan otomotiv sektorunde simdi iyiki birakmisim diyorum ya cok zor hele cocuk olunca dahada zor
çok yoruldum çok bunaldım artık..
hem ev hem iş stresi kaldıramyrm ..
oğlum olmasa bi dk durmam şurda çok zor çok dün oğlumu öpüp koklymdm
canim haklisin cok zor ben kendim istedigim icin calisiyodum ama yoruldum artik biraktim sonrada bi bebek yapayim dedim sen colugunun cocugunun rizki icin calis bi seytan gelsin senin kurdugun duzene konsun cok sinirim bozuluyo dusudukce
Neler olmuş size yaa... Nazaramı geldiniz siz ne oldu![]()
hep öyle olmaz mı zaten cnm...
oğluma aldığm odada yatıyo pis kadın yatağnı değiştrcm yavrumn eve gttiğimde hiç kullanamamştı oğlm
bebiş napıyo bu arada hareketleri başlar yavaştan
bebis iyi canim evet basladi hareketler ozellikle yemek yerken oynuyo cok guzel bi duygu Allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu. kaynanani defettikten sonra komple dezanfekte et evi sirkeli sularla sil malum okuyup uflemistir de o cadi
okur cnm zaten öyle huylrı vardr...
ayy o günlermi özlyrm abzen konş cnm onunla ben oğluma hep ninnlr dnltrdm yavruma biliyo musun karnmdyken bile topla ilgli bişey duyduğnd harekete geçrdi şmdi top hastası daha 1 yaşnd ama bi maç izliyo hiç göznü almdn hayran kalrsn..
yerim ben onun totosunu :)) ama benim esimin futbolla hic alakasi yok uc buyuk takimin isimlerini bilir o kadar:) ticaretle ugrastigi icin bizim evde surekli borsa kanallari aciktir dolar euro ne olmus altin ne durumda bunlarla ilgilidir benim cocukta para diyince kendinden gececek sanirim :)))
Sevgili Shelin;takip ediyorum seni.Ama hala cadaloz kayınvaliden gitmemiş
Eşinde sana,çocuğuna yeteri kadar sahip çıkamıyor diye görüyorum.Kızma ama seviyorum diyen biri bunuda göstermeli.
Hadi kayınvaliden yüzsüz ama eşin niye senin yanına gelmiyor.Dursun seninle.O zaman kayınvaliden herkesin bulunduğu yeri daha iyi görmüş olur.
Eşin hala dahada düzelmiyorsa sonucu ne olursa olsun baban konuşsun ve çözsün bu meseleyi.Sahipsiz olmadığını tekrar hatırlatsın derim.
benm eşim hayatınd 3 kere maç izlemiş babm abim kayınpedrmde hç izlemez cnm para deynce her çocuğn aklı duruyo zatn ege alşmş her sabh benden para istyo şmdlk ne işe yaradğnı blmiyo ama istyo muhakkak cüzdnmı gösterr
allahim yaa minnaciklar ama nasilda herseyin farkindalar canim kayinpederin var mi senin?
Kızlar merhaba,
Herşey ne güzel derken sinirlerimi çok bozan bir olay yaşadım 10 dk önce ve ne yapacağımı bilemedim.Sizden yardım destek bekliyorum.Olay şudur:
Kayınvalidem c.tesi günü bana geldi uzun süreli kalmaya.(Önceden çok fazla sorun yaşamıştık)Gelsin dedim eşimin annesi kalacak tabi dedim ama olmuyo .Benim oğlum var 1 yaşında işe başladığımdan beri annem bakıyo oğluma dolayısıyla oğlum anneme çok alışık annesi biliyo annemi.Babaannesi gelince çocuk 6 aydır görmüyo onu dolayısıyla garipsedi ısınamadı oğlum hani zaten bu zamanla olur.Oğlum yanında sürekli ağlıyo dedim alışır bide kayınvalidemin şöyle bir huyu vardır asla demez ki çocuk benimle durmuyo hep beni çok seviyo bana alıştı falan diye neyse p.tesi oldu iş başı dolayısıyla oğlumu sabah anneme götürcktm dedim annem getrr onu ilk gün daha korkar yok dedi ben oyalarım onu ama yavrum o gün hep ağlamış komşular bile gelmiş noluyo diye ki bu normal bi durum oğlum tanımıyo annem gtmiş arada ama çocuk benle duruyo seni görünce ağlıyo dye göndermiş annemi de.Benm annemde evde ağlıyo tabi çocuğu bana göstermek bile istemyo diyo oğlumu mutfağa falan götrymş annem geldiğinde seni görnce ağlar dye annem bana bişey söylemedi ilk gün her gün böyle geçmiş gerçi neyse bugün annemi aradım artık dayanamadı sanırım bana dedi ki evine gittim kızım egeyi görmeye kapıdan daha ağlayışlarını duydum yavrumun girdiğimde aldım öptüm onu bile kıskandı öpme yara oluyo yüzü demiş annemn kucağndn almş götrmş oğlumu oğlum tabi gene ağlıyo bu arada demiş sonra da siz çocuğu yetrnce gördünz hem böyle her gün sen buraya mı gelysn demiş annmde çldrmş duyunca bişey dememiş ama nasl ağlyo ben şmdi ne yapmalıyım şuan gdp evden kovmalı mıyım bu kadını