Hafta sonu merak ettıydım hep gittimi o deli kaynana diye ama gitmemiş. bu bulaşık makinesi olayına ohaaa oldum resmen. piskopat o. resmen huzur bozmaya gelmiş.
cuma gunu konusurken dedıydık ya sana cagır kocanı eve dınlet kaydı falan dıye gelmedi mi?
bu sekilde dusunme!!! babanı araya sok! baban gıtsın anasıylada eşinle de konussun. ikisine de ayrı ayrı laf soksun. hatta baban gozdagı da versın eşine. madem sen benım kzıımı bu kadar üzüyorsun, evini ocagını bırakmış gitmiş geri dönmesi için yapman gerekenleri yapmıosun, benım kızım sahıpsız degıl ben kızıma da torunuma da bakarım, cık aradan.. desin bakalım napıcak??? ozaman ya annesını gonderır, yada seni gözden cıkarır. ama senden vazgecıcegını hıc sanmıorum. o anasını yollar geri bence. baba kozunu kullan. araya gırmesınden korkma. boşanmaya kadar falan gıtmez. eger gıderse zaten eşinin yuzunden olur senın yuzunden değil. elbette ıstemeyız bırbırını bukadar seven cocuklu bı cıftın ayrılmasını.. oyle bısey olucagını da sanmıorum zaten.
sen zaten o kadınla aynı evde yasamıssın ondan kurtulmak ıcın kendıne ev acmıssın ne dıye gelıp burnunu sokuyo yenıden
esının senı dusunmesı lazım dusunmuyorsada babanda haklı guzelım ne dıyeceksın
madem öyle neden sen gidiyorsun evinden onlar gitsin ozaman o kadar uğraştın yepyeni bi ev yaptın kendine neden bırakıp gidiyorsun sen kov ozaman ikisinide gitsin polis falan çağır rezillik çıkart ne biliyim gider ozaman belki yüssüz
evet cnm eşimnde kadınında düşnmesi lazım ama insan değil ki..!
Babam haklı ama ben napıcm bilmyrm babam gider ağzının payını da verr gönderr .
Zaten serhata söylemiş o evi kızım ne zorluklarla kurdu ama dağıtmasını da biliriz diye ki güzelm yani varya aldığım maaştn 1 lira ayırmdm kendme annemden aldım yol paramı bile ki aldığım maaş onun maaşının neredeyse 3 katı insan olmayanlar anlamazlar ama dmi
cnm benm duyduklarının hepsi doğru....aynen bunları yapan bi kadın
evimi ona bırkmaya nytm yok ama babam her gün daha fazla snrleniyo ve ben konştğmda iyi şeyler olmck diyo haklıda ..diyecek hiç bişeym yok babama.ben evime gdp eşyalarımı alamyrm kadın yzndn ne kadarda rahatmş ki hala içi rahat huzurlu bi şeklde o evde oturablyo pis kadın evimin hali nasıldr şmdi allah bilir
Biliyo musun artık kadından çok eşime kızıyorum ve bu kızgınlık nelere dönşr hiç bilmyrm
bence susma canım bebişine yazık.ya ben anlam veremiyorum bu kaynanalar neden sahip çıkıyorlar torunlara.benim kayınvalidemde kıskanıyor yavrumu.hemde benden.
benım babam da annemde coktan gıdıp göndermıstı o kadını.. baban haklı valla. sabırlı adam vesselam. nasıl kadın bu yaaaa hala duruyor orda. utanmaz bıde sen gıt kızım da gelcek tatıl yapıcaz sen acı cek dıo. sen bana ev adresını ver ben gıdıp basıyım evi.. yolıyım onu. ev kımbılır ne haldedır kızz. bıde onun pıslıgını temızlıcen.. kocana da kzımakta haklısın kuum ama o senden daha cok acı cekıodur emnım yaa. yazık adama karısı cocugu yok evde bırakıp gıtmısler hemde annesı yuzunden...((
bnde gelıyorum kac gundur bnı delı ettı bu kadın yazık degılmı gencecık arkadasıma huzursuz oldu onun yuzunden
shelının gorumcesı varmıs unı de okuyan o kaynana yapsın bakalım bunları donup dolasıp onuda bulur genc kızı var
ses kaydını dınlettın mı cnm esıne belkı dusuncelerı degısır dınleyınce
canım kayınvaliden çok güzel oynamaya gelmiş yalnızlıktan bunaldı senin yuvanı bozup oğluna yeniden sahip olmak istedi onun oyununa gelme yuvanı dağıtma onun yüzünden evine git orası senin evin o eşyaların parasını sen ödedin ben olsam eve gidip onun eşyalarını toplar yeter bu kadar misafirlik evine gidiyorsun derdim baktım gitmiyo polis zoruyla çıkartırdım evimden o kocanda ondan sonra ya yuvasına döner ya da anasını tercih edip onun yanına gider bu arada sende ben yuvama döndüm sen çocuğunla beni terk edip gittin derdim.
dnletmedm cnm doğru düzgn eşimi görmedm ble
bekliyorum cnm bugnde olmadı yarn eşimi alıp karşıma konuşacağım ama umrm bu duruma gelmeden çözlr herşeycanım bence eşine anlat bebeğine yazık ağlamasın artık yada kendin terslen ancak o dilden anlarlar onlar
benım babam da annemde coktan gıdıp göndermıstı o kadını.. baban haklı valla. sabırlı adam vesselam. nasıl kadın bu yaaaa hala duruyor orda. utanmaz bıde sen gıt kızım da gelcek tatıl yapıcaz sen acı cek dıo. sen bana ev adresını ver ben gıdıp basıyım evi.. yolıyım onu. ev kımbılır ne haldedır kızz. bıde onun pıslıgını temızlıcen.. kocana da kzımakta haklısın kuum ama o senden daha cok acı cekıodur emnım yaa. yazık adama karısı cocugu yok evde bırakıp gıtmısler hemde annesı yuzunden...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?