Susmalı mıyım?

cnm benm duyduklarının hepsi doğru....aynen bunları yapan bi kadın

evimi ona bırkmaya nytm yok ama babam her gün daha fazla snrleniyo ve ben konştğmda iyi şeyler olmck diyo haklıda ..diyecek hiç bişeym yok babama.ben evime gdp eşyalarımı alamyrm kadın yzndn ne kadarda rahatmş ki hala içi rahat huzurlu bi şeklde o evde oturablyo pis kadın evimin hali nasıldr şmdi allah bilir
Biliyo musun artık kadından çok eşime kızıyorum ve bu kızgınlık nelere dönşr hiç bilmyrm

evet cnm eşimnde kadınında düşnmesi lazım ama insan değil ki..!
Babam haklı ama ben napıcm bilmyrm babam gider ağzının payını da verr gönderr .

Zaten serhata söylemiş o evi kızım ne zorluklarla kurdu ama dağıtmasını da biliriz diye ki güzelm yani varya aldığım maaştn 1 lira ayırmdm kendme annemden aldım yol paramı bile ki aldığım maaş onun maaşının neredeyse 3 katı insan olmayanlar anlamazlar ama dmi

tatlım ben bunlrı yapmak istemedm dilediğim şey eşim iyice anlasın gdp ben olay çıkrrsm ben kötü olrm kovdu evden diye ama yapmcm paşa paşa gdck evmden hemde ben arksndn gülerken...

canım bence eşine anlat bebeğine yazık ağlamasın artık yada kendin terslen ancak o dilden anlarlar onlar

ses kaydını dınlettın mı cnm esıne belkı dusuncelerı degısır dınleyınce

benım babam da annemde coktan gıdıp göndermıstı o kadını.. baban haklı valla. sabırlı adam vesselam. nasıl kadın bu yaaaa hala duruyor orda. utanmaz bıde sen gıt kızım da gelcek tatıl yapıcaz sen acı cek dıo. sen bana ev adresını ver ben gıdıp basıyım evi.. yolıyım onu. ev kımbılır ne haldedır kızz. bıde onun pıslıgını temızlıcen.. kocana da kzımakta haklısın kuum ama o senden daha cok acı cekıodur emnım yaa. yazık adama karısı cocugu yok evde bırakıp gıtmısler hemde annesı yuzunden... ((

Son düzenleme:
bence susma canım bebişine yazık.ya ben anlam veremiyorum bu kaynanalar neden sahip çıkıyorlar torunlara.benim kayınvalidemde kıskanıyor yavrumu.hemde benden.

bence susma canım bebişine yazık.ya ben anlam veremiyorum bu kaynanalar neden sahip çıkıyorlar torunlara.benim kayınvalidemde kıskanıyor yavrumu.hemde benden.

ananemde dayımın kızını kıskanıo yengemden. düşün yengeme anne deyınce anne benım kızım dıodu :O yuhhh olmustuk duyunca. bu kadarı olmaz dedıydık. ınsan bukadar mı nefret eder gelininden.

Son düzenleme:
Bence arkadaşım yalnız git konuş senin yüzünden boşanma noktasına geldik sen evine git bizde evimizde mutlu olalım diyeee son söz sende biter yaniii

arada konunu okuyorum. ya şaşırdım resmen neden daha gitmedi ki evine... baban sadece eşinle konuşsa olmaz mı?. ya da sen konuş. ikinize de yazık. o kadın eşini evde dolduruyorsa??? Allah yardımcın olsun..

bnde gelıyorum kac gundur bnı delı ettı bu kadın yazık degılmı gencecık arkadasıma huzursuz oldu onun yuzunden

bnde gelıyorum kac gundur bnı delı ettı bu kadın yazık degılmı gencecık arkadasıma huzursuz oldu onun yuzunden

uyuz oldum yaaa cidden adresı verse gidip sacından tutup atarım kadını evden o derece... yazık ama yaaa bu kadarda olmaz... ne oğluna acıyo ne torununa. Allah hidayet versin.

shelının gorumcesı varmıs unı de okuyan o kaynana yapsın bakalım bunları donup dolasıp onuda bulur genc kızı var

canım kayınvaliden çok güzel oynamaya gelmiş yalnızlıktan bunaldı senin yuvanı bozup oğluna yeniden sahip olmak istedi onun oyununa gelme yuvanı dağıtma onun yüzünden evine git orası senin evin o eşyaların parasını sen ödedin ben olsam eve gidip onun eşyalarını toplar yeter bu kadar misafirlik evine gidiyorsun derdim baktım gitmiyo polis zoruyla çıkartırdım evimden o kocanda ondan sonra ya yuvasına döner ya da anasını tercih edip onun yanına gider bu arada sende ben yuvama döndüm sen çocuğunla beni terk edip gittin derdim.

öyle olmazdı ki cnm sen anamı kovdun olurdu öyle olduğunda

öyle cnm öyle benmde babam gdckti ama bz göndermedk çnkü gtseydi eğer çok kötü şeyler olurdu bende buna gelemezdm o kadını orackta öldrrdm insanı deli eden tipler olur ya hani arkndn taklt yapanlar buda böyle bi kadın..
kocama da bunlrn hepsnn hesabnı sorcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…