Susmalı mıyım?

öyle olmazdı ki cnm sen anamı kovdun olurdu öyle olduğunda

canım ananın ne amaçla geldiği belli benim evim burası ve onu istemiyorum de sen birebir söyle evimde daha fazla istemiyorum de yeter bu kadar de boşver kovdun ol oda seçimini yapsın. ayy çok sinirlendim hemileyim midem yanıyodu şuan iki katına çıktı yanmalarım sen evin adresini ver ben gidip çıkartayım onuu...

arada konunu okuyorum. ya şaşırdım resmen neden daha gitmedi ki evine... baban sadece eşinle konuşsa olmaz mı?. ya da sen konuş. ikinize de yazık. o kadın eşini evde dolduruyorsa??? Allah yardımcın olsun..

doldursn cnm gelsn eşim üstüme de bi görsün neleri kaybedeceğini ..bende bunu beklyrm gelpte tek bişey söylese keşke

bnce sen karısma baban sıze cagırsın konusun sen ses kaydnı dınlet

aman cnm dikkat et ...:) ben bunlrn hepsnn hesabnı öyle bi sorucm ki cnm evden gözyaşları içinde gdck

tatlım daha önce ki deneyimlermden dolyı yalan söyleme huyu çok vardr evden gtmeden önce bana söyledklrni kaydettm hepÇ:))))

aferiimm iyi yapmışsınnn resimdeki oğlun sanırım çok tatlıııı maaşallah sübhanallah kıyılır mı bu bebeğe ya onun gözünden yaş nasıl akıtılır bile bile kimse için değmez bu bebeğin huzurunu bozmaya düzenini kaçırmaya maaşallah.

sen gayet normal hareket etmişsin.çocuğun ortalık malımı annene alıştı 4 ay kaynanana alışcak sonra yine annen.bermuda şeytan üçgeni mübarek.çocuğun dengeside bozulur.çocuk 3 analı olmamalı.çok merak ediyorum bu süre zaafında eşin düşünemedimi daha senle konuşmadımı.oğlu orda burda helak oluo eşinede kızdım valla.bi orta yol bulmalıydı halledemedi madem.

bende senn gbi düşnyrm cnm ki oğlumu kmseye ezdrmem çok küçk ama gerkrse kreşe verrm gene de o akdınn eline vermem oğlum benm dünyam cnm eşim düşünemiyor sanrm ama hepsnn cezasını çekecek

evet cnm ben ve oğlum ... ben yavrumun suratına bakamdm utandm kendmden nefret ettm oğluma bunlrı yaşattğm için

valla çeksin çok sinir oldum.okuyorum konuyu hele kaynanana ifrit oldum.ölecek gidecek oğlu sana kalacak.hem sen olmasan başka kadın var oğlun dizinin dibindemi kalacak.bende hamileyim.geçenlerde sözü geçti işte bizede bırakırsınız vss. belki şakayla sölediler ama içim bi tuhaf oldu.annesi çalışan biri olarak ben çok zor bi çocukluk geçirdim.tebeşir tozu yutup ateşimi çıkarıp annemi arattığım günler aklıma geliyor böyle çalışan anneleri görünce.buna hakkı yok kocanın zaten sana bakmkla yükümlü enazından çocuk ele avuca gelinceye kadar.madem bunu sağlayamıo senin fikrinin rahatını sağlamalı.annesinin değil.ayrıca dikkat ette faturaları vss ödesin kocan.eve dönüncwe sürprizlerle karşılaşma.

öyle zor ki cnm oğlumu bırkp gtmek her gün lanet okyrm kendme keşke çok zengn olsydm çalşmsydm oğlmn yannd olsydm şuanda öyle çok istyrm ki onu koynuma alıp uyumayı ona sarılmayı ...kimse bunlrı düşnmyo cnm kmse ben gzli gzli çok ağldm iş yernde yavrum bazen evden gdrken peşmdn öyle bi bakıyo ki bırk dyrm herşeyi ama napck oğlm km bakacak oğluma şmdi her istediği oluyo herşeyi alablyrm ama keşke yannd olsm

baştan sona kadar okudum konuyu,
kaynanandan ben bıle nefret ettım
senın halını düşünemıyorum

kalkıp gidip kolundan tutup kapıya atasım geldi
saygısız terbiyesiz

cok üzüldüm sana ve bebegine
eşinle konusmadan nası çözeceksiniz
daha dogrusu bu konuyu çözücek tek kişi eşin..

vallaha huzurumu bozan kımseyı hayatıma sokmam,
ben yıllardır görüşmüyorum kaynanamla
eşimlede cok ıyı giden bı evlılıgım var

tek sorun eşimin 2. cocuk baskısıdır mesela..

bi erkek o evlılıgı yuvayı yurutmek ıstıyosa tepkısını vermelı, agırlıgını koymalı,
umarım eşinde anlar,
sana bebegıne sahıp cıkması gerektıgını
sizin bı aile oldugunuzu..

insallah hersey tatlıya baglanır

CANIM en baştan sona kadar okudum yazılanları ve azda olsa seni anlıyorum çocuğum henüz yok ama kayınvalidemle ve eltimle birlikt oturduğumdan ne kadar zor olduğunu biliyorum bu tür üzülmelerin ki senin çocukla beraber 2ye katlanıyor eşin hala aramadı sanırım

evet cnm ben ve oğlum ... ben yavrumun suratına bakamdm utandm kendmden nefret ettm oğluma bunlrı yaşattğm için

canim sen niye kendinden nefret ediyosun sana bunu yasatanlar utansin kendilerinden tiksinsinler senin tek sucun merhametin olmus canim o kadini evine kabul etmen anlamiyorum hala nasil rahat uyuyor senin evinde yuzunun astari hic yok bu kadinin. yeni bi gelisme var mi canim?

Kod:
[I][B]

peki bu hiç sorun olmuyo mu sizin için hiç mi demiyor eşin  annemle küs kalma falan diye yada kendiside mi görşmyo
[/B][/I]

ben oğluma bunlrı yaşattığm için kendmi affedemyrm cnm nasıl uyuyo bilemem ama içinde brz insnlk olsydı çoktn gtmşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…