- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
öyle olmazdı ki cnm sen anamı kovdun olurdu öyle olduğunda
arada konunu okuyorum. ya şaşırdım resmen neden daha gitmedi ki evine... baban sadece eşinle konuşsa olmaz mı?. ya da sen konuş. ikinize de yazık. o kadın eşini evde dolduruyorsa??? Allah yardımcın olsun..
Bence arkadaşım yalnız git konuş senin yüzünden boşanma noktasına geldik sen evine git bizde evimizde mutlu olalım diyeee son söz sende biter yaniii
canım ananın ne amaçla geldiği belli benim evim burası ve onu istemiyorum de sen birebir söyle evimde daha fazla istemiyorum de yeter bu kadar de boşver kovdun ol oda seçimini yapsın. ayy çok sinirlendim hemileyim midem yanıyodu şuan iki katına çıktı yanmalarım sen evin adresini ver ben gidip çıkartayım onuu...
bnce sen karısma baban sıze cagırsın konusun sen ses kaydnı dınlet
shelının gorumcesı varmıs unı de okuyan o kaynana yapsın bakalım bunları donup dolasıp onuda bulur genc kızı var
herkes cezasnı bulacak
bu arada ben bulamadım ses kaydında neler var çok merak ettim.
tatlım daha önce ki deneyimlermden dolyı yalan söyleme huyu çok vardr evden gtmeden önce bana söyledklrni kaydettm hepÇ:))))
sen gayet normal hareket etmişsin.çocuğun ortalık malımı annene alıştı 4 ay kaynanana alışcak sonra yine annen.bermuda şeytan üçgeni mübarek.çocuğun dengeside bozulur.çocuk 3 analı olmamalı.çok merak ediyorum bu süre zaafında eşin düşünemedimi daha senle konuşmadımı.oğlu orda burda helak oluo eşinede kızdım valla.bi orta yol bulmalıydı halledemedi madem.
aferiimm iyi yapmışsınnn resimdeki oğlun sanırım çok tatlıııı maaşallah sübhanallah kıyılır mı bu bebeğe ya onun gözünden yaş nasıl akıtılır bile bile kimse için değmez bu bebeğin huzurunu bozmaya düzenini kaçırmaya maaşallah.
valla çeksin çok sinir oldum.okuyorum konuyu hele kaynanana ifrit oldum.ölecek gidecek oğlu sana kalacak.hem sen olmasan başka kadın var oğlun dizinin dibindemi kalacak.bende hamileyim.geçenlerde sözü geçti işte bizede bırakırsınız vss. belki şakayla sölediler ama içim bi tuhaf oldu.annesi çalışan biri olarak ben çok zor bi çocukluk geçirdim.tebeşir tozu yutup ateşimi çıkarıp annemi arattığım günler aklıma geliyor böyle çalışan anneleri görünce.buna hakkı yok kocanın zaten sana bakmkla yükümlü enazından çocuk ele avuca gelinceye kadar.madem bunu sağlayamıo senin fikrinin rahatını sağlamalı.annesinin değil.ayrıca dikkat ette faturaları vss ödesin kocan.eve dönüncwe sürprizlerle karşılaşma.
evet cnm ben ve oğlum ... ben yavrumun suratına bakamdm utandm kendmden nefret ettm oğluma bunlrı yaşattğm için
baştan sona kadar okudum konuyu,
kaynanandan ben bıle nefret ettım
senın halını düşünemıyorum
kalkıp gidip kolundan tutup kapıya atasım geldi
saygısız terbiyesiz
cok üzüldüm sana ve bebegine
eşinle konusmadan nası çözeceksiniz
daha dogrusu bu konuyu çözücek tek kişi eşin..
vallaha huzurumu bozan kımseyı hayatıma sokmam,
ben yıllardır görüşmüyorum kaynanamla
eşimlede cok ıyı giden bı evlılıgım var
tek sorun eşimin 2. cocuk baskısıdır mesela..
bi erkek o evlılıgı yuvayı yurutmek ıstıyosa tepkısını vermelı, agırlıgını koymalı,
umarım eşinde anlar,
sana bebegıne sahıp cıkması gerektıgını
sizin bı aile oldugunuzu..
insallah hersey tatlıya baglanır
[I][B]
peki bu hiç sorun olmuyo mu sizin için hiç mi demiyor eşin annemle küs kalma falan diye yada kendiside mi görşmyo
[/B][/I]
canim sen niye kendinden nefret ediyosun sana bunu yasatanlar utansin kendilerinden tiksinsinler senin tek sucun merhametin olmus canim o kadini evine kabul etmen anlamiyorum hala nasil rahat uyuyor senin evinde yuzunun astari hic yok bu kadinin. yeni bi gelisme var mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?