- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
banane bunlardan desenizeMrb arkadaşlar. Bu konuyu hiç dert etmek istemiyorum kendime ama sabrım bitti artık. Agzıma geleni makul bir şekilde buraya yazıp rahatlamak istiyorum.Eşimin zerre sevmediğim bir halası var. Ve benden bir kaç sene sonra evlenen gelini... Bizim 7 sene evladımız olmadı. Hep tedavilerle geçti senelerimiz. Bu hala müsvettesinin de hemen oldu torunu. Bize her gelişinde çocuğu benim gözümün içine bakarak sevmeler abartmalar neler neler... Sabır dedim hep sustum. Yarası olan gocunur derler ya acaba ben mi alınıyorum diye çok düşündüm. Ama diğer halalarımdan hiç böyle densizlikler görmedim. Benim yanım da olabildiğince dikkat ettiler sağolsunlar... Ve çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü. Şimdi 7 buçuk aylık bir oğlumuz var. Geçen gün bu hala denilen ... Yine geldi. İşte neler anlatıyor agxınız açık kalır. Nerdeyse gelini nasıl çocuk yaptı onu bile anlatacak. İşte gelininin bebekleri olmazsa herkeze ne dermiş korunmalarına izin vermemiş felan neler ağzım açık kaldı. Terbiyesiz. Ve bunlar beni ne kadar yaralamıyo desem de yaralıyo. Üzülüyorm. Rabbim bizi bir sınavdan geçirdi ve çok şükür hediyenizi verdi. Kötü olmak istemiyorum ama ramak kaldı. Bir gün yüzünede patlıcan. Saçmaladıysam kusura bakmayın. Bir anlık içimi boşaltmak istedim. Okuyana teşekkürler
Kuzum benim pek samimi olma o tür insanla . Düşünmeden konuşanlardanmışMrb arkadaşlar. Bu konuyu hiç dert etmek istemiyorum kendime ama sabrım bitti artık. Agzıma geleni makul bir şekilde buraya yazıp rahatlamak istiyorum.Eşimin zerre sevmediğim bir halası var. Ve benden bir kaç sene sonra evlenen gelini... Bizim 7 sene evladımız olmadı. Hep tedavilerle geçti senelerimiz. Bu hala müsvettesinin de hemen oldu torunu. Bize her gelişinde çocuğu benim gözümün içine bakarak sevmeler abartmalar neler neler... Sabır dedim hep sustum. Yarası olan gocunur derler ya acaba ben mi alınıyorum diye çok düşündüm. Ama diğer halalarımdan hiç böyle densizlikler görmedim. Benim yanım da olabildiğince dikkat ettiler sağolsunlar... Ve çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü. Şimdi 7 buçuk aylık bir oğlumuz var. Geçen gün bu hala denilen ... Yine geldi. İşte neler anlatıyor agxınız açık kalır. Nerdeyse gelini nasıl çocuk yaptı onu bile anlatacak. İşte gelininin bebekleri olmazsa herkeze ne dermiş korunmalarına izin vermemiş felan neler ağzım açık kaldı. Terbiyesiz. Ve bunlar beni ne kadar yaralamıyo desem de yaralıyo. Üzülüyorm. Rabbim bizi bir sınavdan geçirdi ve çok şükür hediyenizi verdi. Kötü olmak istemiyorum ama ramak kaldı. Bir gün yüzünede patlıcan. Saçmaladıysam kusura bakmayın. Bir anlık içimi boşaltmak istedim. Okuyana teşekkürler
Mrb arkadaşlar. Bu konuyu hiç dert etmek istemiyorum kendime ama sabrım bitti artık. Agzıma geleni makul bir şekilde buraya yazıp rahatlamak istiyorum.Eşimin zerre sevmediğim bir halası var. Ve benden bir kaç sene sonra evlenen gelini... Bizim 7 sene evladımız olmadı. Hep tedavilerle geçti senelerimiz. Bu hala müsvettesinin de hemen oldu torunu. Bize her gelişinde çocuğu benim gözümün içine bakarak sevmeler abartmalar neler neler... Sabır dedim hep sustum. Yarası olan gocunur derler ya acaba ben mi alınıyorum diye çok düşündüm. Ama diğer halalarımdan hiç böyle densizlikler görmedim. Benim yanım da olabildiğince dikkat ettiler sağolsunlar... Ve çok şükür rabbim yüzümüzü güldürdü. Şimdi 7 buçuk aylık bir oğlumuz var. Geçen gün bu hala denilen ... Yine geldi. İşte neler anlatıyor agxınız açık kalır. Nerdeyse gelini nasıl çocuk yaptı onu bile anlatacak. İşte gelininin bebekleri olmazsa herkeze ne dermiş korunmalarına izin vermemiş felan neler ağzım açık kaldı. Terbiyesiz. Ve bunlar beni ne kadar yaralamıyo desem de yaralıyo. Üzülüyorm. Rabbim bizi bir sınavdan geçirdi ve çok şükür hediyenizi verdi. Kötü olmak istemiyorum ama ramak kaldı. Bir gün yüzünede patlıcan. Saçmaladıysam kusura bakmayın. Bir anlık içimi boşaltmak istedim. Okuyana teşekkürler
Tabi ki gerisi boş ama işte ne kadar takmicam desem de canımı sıkıyo bazenHalanin bos insan oldugu belli ama Rabbim nasip etmis cok sukur evlat sahibi olmussunuz sizce de gerisi bos degil mi?
Yemin ederim duyunca şok oldum. Ne haddine bir kayınvaliden in bunu söylemesiKorunmalarına izin vermedim mi? Başlarında beklemiş heralde , ben bi' kusup geliyorum.
Takmak istemiyorum kafama ama aklıma geldikçe deliriyorom. Senelerdir yapıyor bunu ama gerçekten çok az kaldı. Bir daha haddini aşarsa susmicam.Neden bu kadar büyütüp kafana takıyorsun ki?
Bazı insanlar kafaya takmak için fazla anlamsız.
E artık çocuğun da varmış, bırak bunak huysuz ihtiyarların saçmalıklarını, değil can sıkmak kaale almaya bile değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?