Susuyorum ama az kaldı...

Allah evladınızı size bağışlasın. Bırakın pislikler kendi kendilerine konuşsun. Siz arada lafını sokun rahatlayın tabi. Neden susasınız ki?

Allah'ın verdiği emanetle övünen cahiller işte..

Çene bağlarını çaprazlamak lazım böylelerinin ama emin olun yanlız değilsiniz. Benim kayınvalidemi arayıp bizim gelin sizinkiden sonra evlendi bak ikinci geliyor diyip kahkahalar atan hala bizde de mevcuttu. Uzmeyin hıc kendinizi değmez boylelerine

Acıyorum ben böyle insanlara. Kendinde olanla övünürler. Olmayana da nispet yaparlar. Yukarida arkadasin dedigi gibi Allah in verdigi emanetle ovunuyorlar. Cahillik diz boyu. Universiteden arkadasim (!) ın shalini 30 dan sonra cocuk yapmak sıkıntı oluyormus. (Ben de 30 umdayim ve bekarim) o yuzden 2. Cocugu yapcaz esimle deyip bir haftalik hamileyken beni aramasi gibi. Esinizin halasiyla benim arkadasi tanistiralim. Nasil cocuk yaptiklarini anlatirlar

Aman hala gelinin çocuğu olmasa sen yapardın bir tane. Torun diye salardın ortalığa. Sırf elalem ne der diye de geç.

Hiç kafanıza takmayın resmen cahillik akıyor sözlerinden halanızın, yok korunmalarına izin vermemişte nederlermiş.. Mide bulandırıcı. Rabbım evladınızı sağlıkla, huzurla büyütmek nasip etsin inşallah..

böyleleri hava atmaya yer arar canım . cünkü asagılık piskolojiisi var bunu bile övünme aracı haline getirir muhattap olma

Cahil bir insan için neden canınızı sıkıyorsunuz ki? Ne güzel Rabbim evlat da nasip etmiş, hayırlı ömrü olsun inşaallah. Halayı da hiç takmayın duymayın bile dediklerini

İnsan takmasa da üzülüyor farkında olmadan..ben de 7 senelik evliligimde ilk asilamayla hamile kaldım ama 11 haftalikken kalbi durmus bebegimin.Konuşan konuşana...bana ruhumu soran yok tabi..

Böyle dengesiz insan dolu malesef,bekara laf çarpar,evliye çocuk için,kızsa oğlu yok diye,oğlu olsa kızı yok diye vs vs.
İçindeki aşağılık kompleksini böyle insanlara saldırarak örtmeye çalışıyor malesef.
Siz imtihanınızı geçip çok güzel bebeğinize kavuşmuşsunuz,hiç öyle seviyesiz bir insanın seviyesine inmeyin,ama hiç cevap veremeyecek şekilde lafı yapıştırın kala kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…