süt anne arıyorum

Merhaba Ankarada yaşıyorum, sütüm fazla dondurucuda saklıyorum, yer kalmadığı için atmak zorunda kalıyorum ihtiyacı olanlar iletişime geçebilir.
Ben size mesaj attım ama tekrar yolluyorum benim bebeğim 2 aylık kız bebeği fazla sütlerinizi aşabilirim tel: 555 3936464 bana ulaşırsanız sevinirim

Denizliden yaziyorum ihtiyaci olan ve kiZ bebegi olan varsa bende sutumu verebilirim

Merhaba 5 aylık kızım var sütüm kesildi fakat kızım mama içmiyor. Çok çok acil anne sütüne ihtiyacım var sağlığı kötüye gidiyor. İstanbulda oturuyorum. Yardımcı olsbilecek birisi var mı acaba fazla sütleriniz varsa alabilirim.

Ihtiyac hali diyorum 4 yillik universite mezunu hanim!anayasaya benzetmemdeki amac ayrintisinin olmayisi. Ornegin adam oldurmek suc kapsamindadir. Denizin ortasinda zaruretten birini oldurup yiyebilirsiniz. Cezasi yok. Hic kimse keyfi sut icirmez. Cocuk mamayi reddediyor yada bazi hastaliklara anne sutu iyi geliyorsa sut alinip icirilemezmi! Haram yediyseymis alkol aldiysaymis... yahu sutu olan kadin cocugunuda besliyor ve en az sizin kadar hassastir bu konularda dert etmeyin.
Ihtiyaci olan alsin, yarin bi gun diyanet bi aciklama yapar bunlarda haram demedik halal (dostluk samimiyet) dedik derler.

Merhaba 2 bucuk aylik bir kizim var ne yaptim ne ettiysem anne sütümu arttiramadim icmedigim yemedigim hic bir sey kalmadi ve kizima mamada dokundu asiri gaz ve kusma yapiyor istanbul anadolu yakasi kucukyalidayim sut annemiz olmak isteyen alkol sigara kullanmayan ve gaz problemli bir cocugu biri var mi cok cagresiz kaldim gaz problmli tercih etmemin sebebi yediklerine dikkat eden bir anneye ihtiyacimiz var numaram:

Son düzenleyen: Moderatör:

Haram yemiş, alkol almış kısmını bimiyorum ancak süt kardeş diye bir olay var islamiyette.
Dikkat etmek gerekiyor.

İletişim bilgilerinizi paylaşmayınız yasaktır ve lütfen konuya dini yorumlar yazmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…