Ben size mesaj attım ama tekrar yolluyorum benim bebeğim 2 aylık kız bebeği fazla sütlerinizi aşabilirim tel: 555 3936464 bana ulaşırsanız sevinirimMerhaba Ankarada yaşıyorum, sütüm fazla dondurucuda saklıyorum, yer kalmadığı için atmak zorunda kalıyorum ihtiyacı olanlar iletişime geçebilir.
Nur hanım merhabalar nerede ikamet ediyorsunuz sütünüz hala var mıGünde 150_200ml süt verebilirim. Üç gün önce doğum yaptım. İhtiyacı olan mesaj atsin
Bebeğiniz kaç aylıkDenizliden yaziyorum ihtiyaci olan ve kiZ bebegi olan varsa bende sutumu verebilirim
Merhaba hala fazla annesütünüz var mı kızım 5 aylık sütüm kesildi mama içmiyor çok zor durumdayımAnne sütüm mevcut sigara ve alkol kullanmıyorum fazlalıktan dolayı satıyorum iletişime geçebiliriz
Sütleriniz hala duruyor muDenizliden yaziyorum ihtiyaci olan ve kiZ bebegi olan varsa bende sutumu verebilirim
Sütlerinizi almak isterim çok zor durumdayım kızım mama yemiyorDenizliden yaziyorum ihtiyaci olan ve kiZ bebegi olan varsa bende sutumu verebilirim
Merhaba ıst umraniyede ikamet ediyorum fakat bir bebeğin süt annesi oldum . Malesef iki bebeğe yetiyor ancak SutumNur hanım merhabalar nerede ikamet ediyorsunuz sütünüz hala var mı
Merhaba ben size vereyim süt ozel den mesaj atın cep no mu vereyimSütlerinizi almak isterim çok zor durumdayım kızım mama yemiyor
Merhaba 5 aylık kızım var sütüm kesildi fakat kızım mama içmiyor. Çok çok acil anne sütüne ihtiyacım var sağlığı kötüye gidiyor. İstanbulda oturuyorum. Yardımcı olsbilecek birisi var mı acaba fazla sütleriniz varsa alabilirim.
M3rhqba yardimcimolr msnSütun fazla geldiği için derin dondurucuda sakliyorum ama yer kalmadı ihtiyacı olanlar yazsın
Ihtiyac hali diyorum 4 yillik universite mezunu hanim!anayasaya benzetmemdeki amac ayrintisinin olmayisi. Ornegin adam oldurmek suc kapsamindadir. Denizin ortasinda zaruretten birini oldurup yiyebilirsiniz. Cezasi yok. Hic kimse keyfi sut icirmez. Cocuk mamayi reddediyor yada bazi hastaliklara anne sutu iyi geliyorsa sut alinip icirilemezmi! Haram yediyseymis alkol aldiysaymis... yahu sutu olan kadin cocugunuda besliyor ve en az sizin kadar hassastir bu konularda dert etmeyin.
Ihtiyaci olan alsin, yarin bi gun diyanet bi aciklama yapar bunlarda haram demedik halal (dostluk samimiyet) dedik derler.
Tabiki eğer hala ihtiyaciniz varsaM3rhqba yardimcimolr msn
Benim cok ihtiyacim var ama izmirdeymissinizTabiki eğer hala ihtiyaciniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?